|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TTeDy

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
Super, neni na skodu, kdyz na forum o posilovani krome vylevu slaboduchych nacku a nudnyho komentovani politicke situace ve vsech ritich sveta pribude taky neco zajimavyho k treninku  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
krajtamen
|
Zaslal: út srpen 12, 2014 5:21 pm Předmět: |
|
|
Zajímavá FB alternativa... Asi to zkusím jak dojedu to co teď jedu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 5:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 10:45 am Předmět: xcvysvx |
|
|
jj na to jsem koukal, ale spis se mi zamlouva tento rozpis jinak tady je kniha Reg Park v pdf. ke stazeni.
http://trainingdimensions.net/tdArticles/Reg%20Park.pdf
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 5:46 pm Předmět: dsvdsvsd |
|
|
Tenhle trenink se mi docela líbí, až na to, že bych místo Wrist work 2x10 (klopení zápěstí) dal třeba tah s jednoručkou za zády na triceps- 2x10 bych nechal, ten cvik na zápěstí mi příde zbytečný to se zapojuje u většině cviků....ani se mi nechce věřit, že dříve cvičili takto jednoduchy trenink, a kort fullbody....dnes vidim jenom na prsa 30 serii.....
Workout A:
Dřep 5x5
Tlaky JČ na šikmé lavici hlavou nahoru 5x5
Přítahy velké činky v předklonu podhmat nebo nadhmat 5x5
Bicepsový zdvih s VČ 2x10
Francouzský tah s jč za zády 2x10
Břicho 2x12
Workout B:
Přední Dřep 5x5
Benchpress 5x5
Mrtvý tah 5x5
Tlak s VČ za hlavou ve stoje nebo přítahy VČ k bradě 2x10 ikdyž možná bych to dal na 5x5
Krčení zápěstí 2x10
Výpony 2x12
- jo, že by se prostě 3x tydne procvicili prsa, nohy a zada a doplnky z A jeden tyden 2x a druhy jenom 1x
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 5:52 pm Předmět: Re: dsvdsvsd |
|
|
| nocomply napsal: | Tenhle trenink se mi docela líbí, až na to, že bych místo Wrist work 2x10 (klopení zápěstí) dal třeba tah s jednoručkou za zády na triceps- 2x10 bych nechal, ten cvik na zápěstí mi příde zbytečný to se zapojuje u většině cviků....ani se mi nechce věřit, že dříve cvičili takto jednoduchy trenink, a kort fullbody....dnes vidim jenom na prsa 30 serii.....
Workout A:
Dřep 5x5
Tlaky JČ na šikmé lavici hlavou nahoru 5x5
Přítahy velké činky v předklonu podhmat nebo nadhmat 5x5
Bicepsový zdvih s VČ 2x10
Francouzský tah s jč za zády 2x10
Břicho 2x12
Workout B:
Přední Dřep 5x5
Benchpress 5x5
Mrtvý tah 5x5
Tlak s VČ za hlavou ve stoje nebo přítahy VČ k bradě 2x10 ikdyž možná bych to dal na 5x5
Krčení zápěstí 2x10
Výpony 2x12
- jo, že by se prostě 3x tydne procvicili prsa, nohy a zada a doplnky z A jeden tyden 2x a druhy jenom 1x |
taky možnost...hm...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|