|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 6:21 pm Předmět: |
|
|
Skara to youtube nejak predelali ? Jsem nalogovan, v levo vidim nejake mini menu, ale vubec nemuzu najit jak se dostat na svoje videa...
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Skara to youtube nejak predelali ? Jsem nalogovan, v levo vidim nejake mini menu, ale vubec nemuzu najit jak se dostat na svoje videa... |
Ano, poměrně to teď mění, ale vlevo by jsi měl mít takový panel a tam "můj kanál" a tam se dostaneš ke svým videím.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne srpen 17, 2014 8:18 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://zlin.cz/515075n-zlinska-galerie-zavrela-kontroverzni-vystavu Doprdele co furt řeší ... tomuto říkají umění? Dneska je to asi kdejaká píííčovina |
jo. Umelec se muze vy.rat na papir, rozetřít a 'umelecke dilo' je na svete...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 18, 2014 6:22 pm Předmět: |
|
|
29.1.2014 nové PC, v únoru výměna displeje a dnes znova. Bych čekal u přístroje za takové peníze nějakou trvanlivost součástek.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
Bohužel... dneska se dělá nekvalita a je jedno, zda to stojí pár korun nebo mega.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 18, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
Asi ano...ale co už koupit za pc když chci spolehlivost když ne thinkpad řady T nebo X, W?
Možná nějaký Dell - ten se ale kamarádovi se*e zleva doprava taky. HP dtto.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 7:19 pm Předmět: |
|
|
Z mého pohledu produkuje nejkvalitnější produkty Apple, ať si říká kdo chce, co chce...
Záleží, na co se bude používat, ale známý co kupuje vše jen od jablka má MacBook už asi 7 let a pořád je funkční a nic neodešlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
Tak záleží na co ho budeš používat, já hry nehraju, nějaké složité CAD programy taky (zatim) nepoužívám...
Takže si radši koupim něco, co mi vydrží, než vyhodit 3 šroty za 7 let
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 18, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | No to je super, že má 7 let MacBook, ale za cenu toho Macbooku si můžu koupit každý dva roky novej notebook s 3x větším výkonem | To je ale hloupost, že?
mám thinkpad X230T s výkonem prakticky macbooku jehož běžná cenovka je 41000 Kč - zkus hádat, co je levnější?...vydrží víc na baterii?...nesere Tě obden aktualizacemi a nemění se tam ob dva měsíce obrazovka?
Když mi ukážeš za 29900 (nyní stojí macbook pro) notebook s 3x vyšším výkonem...resp. poloviční cenou (když operuješ dvěma roky by to mělo být za třetinovou cenu)...tak Ti tu slibuji, že ten notebook koupím a slavnostně Ti ho věnuji.
Z toho cos napsal plye, že za cenu macbooku koupíš v periodě sedmi let tři stroje kde každý z nich bude mít výkon 3x vyšší než notebook (tedy stroj s cenovkou cca 10000 Kč)...na což znám krásné české slovo BULLSHIT.
Ač nerad- apple již delší dobu není strojem pro bohaté nebo nějaký cenový top.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po srpen 18, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
Je to bullshit, ale taky jsou Macbooky za 65tisíc, kterej i přes tu šílenou cenu bude za 7 let nepoužitelnej :)
Neberte mě moc vážně ohledně tohodle, já mám k Applu šílenou averzi už jen kvůli tomu že mám iMac v práci a ten OS od applu a všechny věci okolo mě dovádí k šílenství :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 18, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Je to bullshit, ale taky jsou Macbooky za 65tisíc, kterej i přes tu šílenou cenu bude za 7 let nepoužitelnej :)
Neberte mě moc vážně ohledně tohodle, já mám k Applu šílenou averzi už jen kvůli tomu že mám iMac v práci a ten OS od applu mě dovádí k šílenství :) |
Však to chápu, ale mrkni:
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-w540-20bg0-01s-d522080.htm
I thinkpad může stát přes sto litrů:o)
Nevlastním žádný produkt applu (pomíjím, že moje holky mají ipady, ipody a iphone...ale to není můj business:o) Jedu striktně na lenovo thinkpad řady T a nyní X ke své spokojenosti.
Vadí mi ale, že mám smůlu na kus a u takto drahého stroje se pořád něco sype a to ten stroj má půl roku za sebou ( a měl by zvládnout aspoň 4 roky ještě).
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
Jako urcite prehani s tim trojnasobnym vykonem, to je jasny :) Ale treba kdybych si na svem 3 roky starem notasu co stal 13 tisic pustil nejakou hru, tak by ten macbook za 30 asi nemel moc sanci :) U apple me to prijde tak, ze prodaji notas za 30, z toho hardwarove to ma cenu cca 15 a zbytek je cena operacniho systemu, chytre skryta v zakladni cene. Jestli maji lepsi kontrolu kvality a tudiz min zmetku, tim lip pro ne. Ale asi to nedelaji az tak dobre, protoze kamos vracel macbook s retinou kvuli vadnemu displeji. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|