Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 857, 858, 859 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
CZEBLADE napsal:
Stejně to vše vyrábí otroci v Číně a Indii.

Gratuluji, vyhrál jsi nejstupidnější příspěvek měsíce...

presne, gratuluji, zapalte mu nekdo hovno u vchodu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ne, zatvrzelí fanoušci shitu Apple .. lidi stejní jako Hitlerjugend a muslimové
Grimley

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu maximálně mě vytočilo toto:

http://iihfworlds2015.com/cz/informace/#vstupenky

Ještě teď mám v živé paměti, když nějaká chytrá bába se bila v prsa, že udělají po dlouhé době MS pro normální lidi, že chtějí hlavně spoustu fanoušků a plné tribuny a vyvarovat se chyb, které udělalo Švédsko, kde jim skoro nikdo nechodil.....

Na jejich webu ještě klasický marketingový sračky, že lístky na jednotlivý zápasy se pohybujǐ od 190 do 1690cccc
no a pak koukám, že za lístek do horší kategorie na Čechy chtěj 1290 na zápas (190 korun na zápasy typu FRA x AUT)

Plánoval jsem, že pojedu na víc matchů, ale to jsem předpokládal, že když bude draho, tak že za lístek na DVOJZÁPAS dám 1000 korun do horší kategorie .....
Notrax

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A vrchol je prohlášení pana Urbana..

"„Ceny jsou srovnatelné se šampionáty z předchozích tří, čtyř let a jsme lacinější než Švýcarsko v roce 2009. "

Jsme lacinější než ŠVÝCARSKO, tak to je supr, ne?
Grimley

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud vím, tak v Bělorusku stál lístek 3 kila.... Je pravda, že tady můžete jít na zápas i za 190.... Proste klasická vydřidušská akce....trochu mě to mrzí...těšil jsem se, že párkrát zajdu mrknout, ale s takovouhle ať si to stačej za klobouk....
Mablung

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
V tom, že není možné stavět na jednom člověku, máš úplnou pravdu. Já sám v takové firmě pracuju a jsem téměř přesvědčen o její budoucnosti.

Na druhou stranu, ano, Apple na tom nebyl dobře, když tam Jobs nebyl, respektive v době, kdy měl "pauzu". Ovšem jsem přesvědčen (pracoval jsem v lepší americké firmě a znám kulturu), že si za tu dobu uvědomili, že nejde stavět na jednom člověku a i on sám (například ten Ive je jeho "dítě") si vychovával nástupce nebo aspoň rozesel "geny". Možná už to nebude takový zabíják (doslova nebo i přeneseně), ale nemyslím si, že by se nechali sežrat svou neschopností.

Je pravdou, že já to beru obecně a mohu se mýlit. Moc situaci v Applu neznám, z applu mám jen iphone a to jen proto, že to je firemní telefon. Jen vím, že Jobse bude hodně těžké nahradit. Byl to magor který obvykle nemá šanci dostat do managementu. Nemít na začátku Wozniaka, dost možná bychom o něm nikdy neslyšeli, protože by narazil na zeď
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Vůbec nevím, kam míříš, ale zdá se, že jsi přesvědčený o nějaké své pravdě, tedy budiž.

to si snad dám o podpisu:o)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2014 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
magion napsal:
CZEBLADE napsal:
Stejně to vše vyrábí otroci v Číně a Indii.

Gratuluji, vyhrál jsi nejstupidnější příspěvek měsíce...

presne, gratuluji, zapalte mu nekdo hovno u vchodu

tak ne...tohle si dám do podpisu:o)
xnewstedx

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Každý máme nějaké priority - hráči her si macbook nekoupí, ale třeba pro mě - chci lehký malý notebook s výdrží nad 10 hodin (reálně, ne se stlumeným dislejem a bez wifi), superrychlým diskem a absolunrě bezúdržbový (povolil jsem zase aktualizace a 101 aktualizací bratru sebralo 1,5 GB!!!) + musí to být vhodné k dennímu přenášení a se slušnou klávesnicí a hlavně absolutně tiché - tj. ssd a větrák nechci nikdy slyšet (pracuji v noci a j to jiné než ve dne - pak každý zvuk ruší, třeba stisk klávesnice).

Takže pro mě by to asi byla dobrá volba. Tím neříkám, že si ho zítra koupím (s dodatkovou baterií jsem na 13ti hodinách a tableto thinkpad X230T je jinak pro moje účely dokonalý stroj).

Neviem co chces presne robit, ale ja som mal Asus transormer a potom Prime.
Bezi to na androide. kupil som to kvoli baterke. cestujem domov aj 24 hodin a chcel som nieco co vydrzi. Cely cas som pozeral filmy a este 50% z druhej baterky ostalo. Ma to 2 baterie, jednu v displeji, a jednu v klavesnici. wifi gps a ostatne serepeticky. Predal som ho lebo potrebujem windows na cesty.
jnerez

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Citrony ve Sparu 99,90 Kč / kg. V Albertu tuším 84,90. Dělají si z nás prdel? Jeden obyčejnej průměrnej citron kolem 14 Kč.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/345397-po-leseni-vlezl-do-bytu-a-malem-ubil-osmdesatileteho-seniora.html Tak a je to jasné... chce to nový postup! Zabít zloděje, advokáty a další sráče ... ale u nás asi ne, jsme národ poseroutků a pitomých humanistů.
kubaz

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ses takovej spravnej hater zivota, bys nasel spinu aj na novorozeny stenatka co
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Citrony ve Sparu 99,90 Kč / kg. V Albertu tuším 84,90. Dělají si z nás prdel? Jeden obyčejnej průměrnej citron kolem 14 Kč.

To už je pomalu dražší než kuřecí
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Siflovic a banda metrousu opet v akci, tentokrat v Brne. Asi by me to srat nemelo, at si delaji co chcou :D , ale pokazde, kdyz vidim, jak se na verejnosti predvadeji, mam tendenci vyhodit obsah sveho zaludku

badevil

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je moc hezke.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 857, 858, 859 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: