|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 10:17 am Předmět: |
|
|
Kouzelnej nápoj jsem tomu ještě neslyšel říkat _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 10:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:07 am Předmět: |
|
|
Nějaké dnešní aktuálky 187cm / 88kg
V Polovině října mám plánovanou kůru
100tb Methik
200tb Stan
2 ampule Nan ... na konci roku hodím aktuálku a váhu :) ...v roce 2016 možná zkusím nějakou soutěž :)
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:13 am Předmět: |
|
|
hmm. hodně štěstí s tou tragickou kůrou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:17 am Předmět: |
|
|
Dík, na konci roku se ozvu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:47 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Dík, na konci roku se ozvu :) |
Palec nahoru za upřímnost
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:51 am Předmět: |
|
|
Nechápu lidi, co si dobrovolně huntují tělo, aby dosáhli "obdivu" u druhých  . Každopádně za upřímnost palec nahoru. Moc lidí, by to asi nedokázalo takto přiznat. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:54 am Předmět: |
|
|
Ďalší tabletkár, škoda, keby si sa nebál, vyťažil by si viac, ale inak pekné formy v poslednej dobe, máš na sebe už teraz dosť hmoty. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:56 am Předmět: |
|
|
Jako hoši já to neřeším já cvičím s přestávkami cca. 4 roky jsem naturál jen klasické suplementy co pijem všichni a prostě to chci poprvé vyzkoušet nic víc ...věřím že mi to pomůže nabrat a posunout dál nic víc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:57 am Předmět: |
|
|
ono ved to je práve ten problém, že prvú kúru, z ktorej ozaj môžeš vraj dostať veľa, ideš takto posrať _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 10:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 10:03 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Jako hoši já to neřeším já cvičím s přestávkami cca. 4 roky jsem naturál jen klasické suplementy co pijem všichni a prostě to chci poprvé vyzkoušet nic víc ...věřím že mi to pomůže nabrat a posunout dál nic víc :) |
Posune tě to dál jen v případě, že v těch kůrách budeš pokračovat. Protože jinak pak zas budeš tam, kde seš teď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 10:07 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Proč posrat? Nechápu |
Protože je to nesmyslně udělaný
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Samec napsal: | | Jako hoši já to neřeším já cvičím s přestávkami cca. 4 roky jsem naturál jen klasické suplementy co pijem všichni a prostě to chci poprvé vyzkoušet nic víc ...věřím že mi to pomůže nabrat a posunout dál nic víc :) |
Posune tě to dál jen v případě, že v těch kůrách budeš pokračovat. Protože jinak pak zas budeš tam, kde seš teď. |
Já právě doufám že díky "stan" si po vysazení a nepokračování takových 30-40% z celkových kg co naberu pak udržím
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|