Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2014 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, je to tím. U high-baru a front squatu dostávají větší palbu kvadráky, u low-baru zase přebírá většinu práce posteriorní řetězec (lýtka)-hamy-zadek-vzpřimovače
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Jojo, je to tím. U high-baru a front squatu dostávají větší palbu kvadráky, u low-baru zase přebírá většinu práce posteriorní řetězec (lýtka)-hamy-zadek-vzpřimovače

Já vím, co je posterior/anterior/lateral chain, nejsem blbé hele V tom případě ale na ten low-bar kašlu, budu mít prdel jako kůň a žádné stehna, to sem si teda představoval obráceně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2014 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ono je to vlastně tak, že čím vertikálnější máš torso, tím větší porci odmaká zadek. Jenže pořád čím vertikálnější torso, tím menší váhu zvládneš a tím menší ta porce pro zadek je, ač je poměrově větší chápeš

Prostě dřepej tak, jak ti to přijde nejpřirozenější. Stehna ti porostou ze všech variací
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2014 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlasoval bych pro kombinaci zercher + good morning :)

Ale pokud Ti jde primárně o objem, pak dřep vzadu. Jak říká Kuba, vyber si variantu, která Ti sedí. Mně osobně seděl vzpěračskej dřep, na úzko, do sedačky a s tyčí hore. Ale jinak dluno říct, že se ZS dřepnu skoro na zem, a to je fest jiný kafe pak :) Samozřejmě ale nedřepnu ani omylem to, co vzadu (potažmo vpředu).
Oddo

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2014 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No o objem mi primárně nejde, pořád ještě piluju front/back levery, a kdo ty těžký stehniska bude vyvažovat

Zkusím si dneska ten Zercher a uvidím, ale nejde mi do hlavy, jak si můžeš u ZS dřepnout až na zem? Logicky si limitován v momentě, kdy se osa dotkne stehen ne?

PS: Já sem oddaný Ido Portálovec, takže hmota je mi u zadku, nám jde přece o pohyb
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2014 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus a uvidíš ;) je to jednoznačně můj nejhlubší dřep.

Ps, nechceš jet na nějakej idův workshop? S kulichem uvažujem...
Oddo

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2014 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Zkus a uvidíš ;) je to jednoznačně můj nejhlubší dřep.

Ps, nechceš jet na nějakej idův workshop? S kulichem uvažujem...

No jel bych hned :-) Jen to momentálně pro mě není uplně finančně dostupné, sem pořád ještě chudý student Ale někdy výhledově do budoucna bych do toho určitě šel Co sem si četl reakce lidí, tak je to lifetime experience

No a co sem slyšel, tak místa na jeho semináře, kempy apod. bývají dost rychle fuč
Oddo

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Letní webcam forma

Turakam

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já to seru, zadrepuje si 100kilo raz za dva týždne a takéto nohy, mám dosť
Oddo

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
já to seru, zadrepuje si 100kilo raz za dva týždne a takéto nohy, mám dosť

Já sem měl skoro stejné nohy, ještě než sem začal vůbec cvičit...a táta dřep v životě neviděl, a má podobně stavěné nohy. Takže asi těžká genetika, kdyby mě tak rostly ruce
magion

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono z tech sprintu, zvlast do kopce to taky slusne roste.
Ja mam ze sprinterskyho treninku rozsekany nohy o dost vic nez ze drepovaciho, kde je navic jeste vetsi objem prace.
Oddo

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Ono z tech sprintu, zvlast do kopce to taky slusne roste.
Ja mam ze sprinterskyho treninku rozsekany nohy o dost vic nez ze drepovaciho, kde je navic jeste vetsi objem prace.

Tak to bude možná i tím, já mám za poslední dobu nasprintováno dost, a všechno do kopce, my tu rovinu nikde ani nemáme
Oddo

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem zkoušel ten Zercher, a parádička. Tak luxusně napřímené torzo u žádné jiné variace nevykouzlím, a nádherně sem cítil jak zabírá střed těla, asi to bude moje hlavní variace teď.

Ale co mě trošku štvalo, měl sem tam 60kg max, a ten tlak do těch loketních jamek byl teda dost bolestivý, příště si tam asi dám nějaký ručník alespoň. Jel jsem taky pro mě premiérově good-morningy, prostě předklony a taky super, dneska hamstringy na sra*ku

Dneska 5. den Hanging month, a úchop brutálně zesílil, je až s podivem, co 7 min. visu denně dokáže :)
Oddo

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska si kámoš stěžoval, že mu pořád roste předloktí a biceps ne, že už je má skoro stejné Tak sem si to taky změřil a je to v pohodě, nejsou skoro stejné, předloktí je o 1,5cm objemnější

A abych sem neházel narcistickou ruku, tak dnešní cheat-day večeře :)

Luuza

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky dělám hodně kalistheniku a ty ruky mě taky strašně serou. Z toho to prostě neroste, ať dělám co dělám Tak to supluju tréninkem s železem.

Btw. to jídlo nevypadá moc jako cheat, vypadá to fakt dobře

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: