|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
Stačil mi ten začátek jak jedou vlakem. Hned jsem si řekl, že jedou na Prague Pride _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
skoda ze tam asi krom dvou typku zbytek nema svaly _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MythBuster

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Tak a je to jasné... chce to nový postup! Zabít zloděje, advokáty a další sráče ... ale u nás asi ne, jsme národ poseroutků a pitomých humanistů. |
Boha doufám, že si ještě puberťák a jednou z toho vyrosteš. Jestli nejsi tak potěš prdel. Tvoje hloupost mě znechucuje. Čtu fórum jen jednou za pár týdnů, ale pokaždé narazím na ten tvůj zvratek kterej by se i blázen styděl nazvat názorem.
P.S. doufám pro dobro lidstva, že se nikdy nerozmnožíš. Průměrné IQ by pak kleslo o několik bodů.
P.P.S . chcípni na plochý nohy
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
Prosím tě … ty si dobrý idiot. Já prostě jen nemám rád zmrdy a naši super demokracii se super zákony a směšnými tresty. Mimochodem, dobří "magoři" alá sériový vrazi nebyli žádní hlupáci s malým ani průměrným IQ, takže dobrou noc chlapče.
Ps: Chcípni na svůj smrad. (:
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
| xnewstedx napsal: | | Deadlift napsal: |
Každý máme nějaké priority - hráči her si macbook nekoupí, ale třeba pro mě - chci lehký malý notebook s výdrží nad 10 hodin (reálně, ne se stlumeným dislejem a bez wifi), superrychlým diskem a absolunrě bezúdržbový (povolil jsem zase aktualizace a 101 aktualizací bratru sebralo 1,5 GB!!!) + musí to být vhodné k dennímu přenášení a se slušnou klávesnicí a hlavně absolutně tiché - tj. ssd a větrák nechci nikdy slyšet (pracuji v noci a j to jiné než ve dne - pak každý zvuk ruší, třeba stisk klávesnice).
Takže pro mě by to asi byla dobrá volba. Tím neříkám, že si ho zítra koupím (s dodatkovou baterií jsem na 13ti hodinách a tableto thinkpad X230T je jinak pro moje účely dokonalý stroj). |
Neviem co chces presne robit, ale ja som mal Asus transormer a potom Prime.
Bezi to na androide. kupil som to kvoli baterke. cestujem domov aj 24 hodin a chcel som nieco co vydrzi. Cely cas som pozeral filmy a este 50% z druhej baterky ostalo. Ma to 2 baterie, jednu v displeji, a jednu v klavesnici. wifi gps a ostatne serepeticky. Predal som ho lebo potrebujem windows na cesty. |
Každopádně potřebuji buď windows a office nebo OSX a tu jejich serepetičku iworks. Android jsem zavrhl a nechci to ani do mobilu.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Siflovic a banda metrousu opet v akci... |
Kdybych je vůbec neznal, tak si asi pomyslím, že to je pochod teploušů, kteří hájí svoje práva
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
Alespon si ti "sulinci" udelali fotku pod brnenskym sulinem, tam se celkem hodi :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Každopádně potřebuji buď windows a office nebo OSX a tu jejich serepetičku iworks. Android jsem zavrhl a nechci to ani do mobilu. |
Na OSX je plnohodnotny Office viz http://www.microsoft.com/mac
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
A já v první chvíli myslel, že je to fotka z pride parade _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne po srpen 25, 2014 8:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
Me take na prvni pohled napadne, ze je to desne teply. A docela by me zajimalo esli by to napadlo i zensky, kdyby tam bylo neco takoveho, ale v zenskym vydani.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
banda buzerantů. Dáš jim do ruky pytel cementu a zlomí se v pase... _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | banda buzerantů. Dáš jim do ruky pytel cementu a zlomí se v pase... |
Spis 2, ted uz se 50kg nedelaj )
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
Nějak se v tom neorientuju...kde je na fotce ten vedoucí buzík  (nic proti homosexuálům, Ti mi na rozdíl od tohoto uskupení nevadí).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|