|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Venduli

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 11:35 am Předmět: Re: ... |
|
|
| mirus napsal: | Co na to říká přítel Marek, že tu kluci slintají nad fotkama? Hups, to sem možná neměl psát . |
Pritelovi Markovi se fotky libi a muj blog pravidelne sleduje. Nevidim nic nevhodneho na tehle fotce.. Na slintajici smajliky nereaguji.
Pokud se nekomu fotka zda uz moc poburujici, smazu ji a priste si budu fotit formu v pytli..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JanaHn

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 11:57 am Předmět: |
|
|
fotka pěkná, vkusná.
vypadáš perfektně. _________________ Narodily jsme se, abychom byly šťastné. Ne normální. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 6:00 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Venduli napsal: | | mirus napsal: | Co na to říká přítel Marek, že tu kluci slintají nad fotkama? Hups, to sem možná neměl psát . |
Pritelovi Markovi se fotky libi a muj blog pravidelne sleduje. Nevidim nic nevhodneho na tehle fotce.. Na slintajici smajliky nereaguji.
Pokud se nekomu fotka zda uz moc poburujici, smazu ji a priste si budu fotit formu v pytli.. |
Fotka není nevhodná, je pěkná, není pobuřující, není třeba smazávat. Tak jestli nevadí slintající smajlíci kluků tady, tak ok. Jen tak dál. Pozdravuju Marka. Měj te se. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
23.8.SOBOTA, 24.8. NEDĚLE
Celý víkend proběhl stejně jako pátek. Obrovská únava vyčerpání, pracovala jsem v pátek do noci a sobota denní v gymu. Poté jsem se dokopala jít si zatrénovat s tím, že se proberu ale vůbec to nešlo. V sobotu večer mě čekala další večerní, kterou jsem ale odřekla..jediné co jsem měla před očima je spánek a postel. Celou neděli jsem měla volnou a užila si ji doma domácí prací a příjemnou jarní procházkou.
Od neděle najíždím na vlny. Forma mě byla docela zkritizována, zavodněná jako prase a žádná definice  Neměla na to vliv pouze strava, která mě popravdě moc neseděla ale hlavně mi poslední týdny chyběla regenerace a nedostatečný spánek. Takže odedneška najíždím na vlny systémem 100 100 150 300 100 100 ale je dost možné že s tímto budeme dost hýbat... Ale HLAVNĚ začínám redukovat svoje množství práce, budu se snažit více odpočívat a doufat, že se pohnu trošku dopředu a forma se trošku zlepší.
DNES 100G Sacharidu vypadalo tako:
100g S 120-140g P 30g tuku
Snídaně: 4 bílky, 1 žloutek, 3 racia, kafe
Svačina: 150g bile ryby, 75g květáku na páře, 5g olivoveho oleje, 3 racia
Oběd: 150g bile ryby, 75g květáku na páře, 5g olivoveho oleje, 3 racia
Svačina: 150g bile ryby, 75g květáku na páře, 5g olivoveho oleje, 3 racia
Večeře: 150g bile ryby, 75g květáku na páře, 5g olivoveho oleje, 3 racia
- Vyřadila jsem oříšky, z tuku beru jen olivový olej, mám objednaný MCT tuk, který chci vyzkoušet
- Vyřazuju protein, tekuté BCAA a dietní kolu (kterou si občas dávám) co obsahuje vysoký sodík, také všechno co obsahuje konzervanty, barviva, ečka apod....
Zítra mě čeká trénink, jsem konečně odpočinutá a trošku zregenerovaná, tak se moc těším
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 8:40 am Předmět: |
|
|
PONDELI 25.8. ZADA+RAMENA/KARDIO
Trenink jsem dala brzy rano pred praci. Citila jsem se mnohem lepe, trenink si uzila i kdyz nebyla zadna sila.
Tento tyden jsem zredukovala par smen ale na potvoru se mi navalili v praci dalsi klienti tak fakt nevim jak tuhle pripravu zvladnu..
TLAKY NA RAMENA VE STROJI + STAHOVANI KLADKY, SIROKY UCHOP PRED HLAVOU
3X20 + 3X20 - lehka vaha, pomalu a kontrolovane
5x10-15 + 5x 10-15 shazovane serie
ARNOLDKY+PRITAHY SPODNI KLADKY, SIROKY UCHOP
5X8+5X5 prvnich 5 opakovani arnoldky, dalsich 5 pouze tlaky na dopumpovani
kladku jsem jela striktne na 12 opakovani
UPAZOVANI S JC + STAHOVANI HORNI KLADKY S NATAZENYMA RUKAMA
5X15
- tri cviky na bricho, pohrala jsem si hlavne s bosu a sedy lehy na naklonene lavicce se zavazim
KARDIO - 60min 8,5km vecerni intervalovy beh kolem plaz i- naprosta bomba az na tu zimu brr, priste beru kulicha a salu sebou:-))
100S 140B 30T
Jidlo stejne jako vcera ale vymenila jsem rybu za kureci maso
VAHA: 63,3KG KONECNE UZ TY KYTY LEZOU TROSKU VEN  Behem tydne postnu formu ale nevim, nevim abych tu nekoho zase nepoburila
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 8:44 am Předmět: |
|
|
| Venduli napsal: | Behem tydne postnu formu ale nevim, nevim abych tu nekoho zase nepoburila |
Jsi fajn inspirace a fotky jsou úplně v pořádku, však si z toho nic nedělej. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 8:49 am Předmět: |
|
|
UTERY 26.8.
Dnes jsem mela puvodne jet ruce s nohama a kardio ale z duvodu prace a otevirani noveho kamenneho obchodu pro Nebbi na NZ, jsem musela cviceni odlozit na zitra rano.
Jidlo jsem drzela jak mam na 150g Sach. Zapomela jsem si posledni krabicku s jidlem doma, tak me to donutilo koupit si Roastbeef, snedla jsem jen libove maso a trosku zeleniny na pare, tak snad jsem tolik neporusila, mozna bylo vice tuku kvuli hovezimu nez melo ale nevadi, aspon se bude rano dobre cvicit
150S 140B 30T
Snidane: 100g sladkych brambor, 4 bilky
Svacina: 100g kureciho masa+ 100g sladkych brambor, trosku kvetaku na pare
Obed:100g kureciho masa+ 100g sladkych brambor, trosku kvetaku na pare
Svacina: 100g sladkych brambor, 2 bilky
Vecere: 150g hovezi zadni+100g zeleniny na pare
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 1:30 am Předmět: |
|
|
STREDA 27.8. RUCE + KARDIO
Jelikoz jsem rano dost zaspala  tak byl cas jen na ruce. Boze, fakt si zaslouzim nakopat dozadku, posledni tyden to pekne flakam...
JC NA BICEPS + TRICEPSOVE PANSKE KLIKY
8X10 + 8X15
Prvni serie jsem jela na rozehrati hodne opakovani a kazdou serii jsem zvysovala vahu, skoncila jsem s 12kg JC, ktere jsem jela tri serie s tim, ze jsem dala striktne kolik jsem mohla a hned jsem vzala 8kg a jela jsem na dopumpovani
BICEPSOVY ZDVIH SCOTTOVKA + TRICEPSOVE TLAKY S JC NA UZKO V LEZE
5X10 + 5X20
Biceps hruza, porad nemenim nazor, ze je to nejvic nejnezazivnejsi a nejhorsi partie kterou cvicit  . Triceps shazovane, kdy jsem jela s 15kg JC kolik jsem dala a pak jsem to dopumpovala s lehcima cinkama ale vsechno pomalicku a kontrolovane do brutal paleni.
Snazim se cvicit triceps na vysoky pocet opakovani, do co nejvetsiho paleni, drzi se mi tam hrozne moc tuku  ale nevim, zda je to dobry ci blby napad...?  necham si poradit..
BICEPSOVY ZDVIH S EZ + STAHOVANI LANA NA TRICEPS
5X10-12 + 5X10+10
Biceps stredni zatez, 20kg. Triceps jsem jela co nejvetsi zatez striktne a v 10 opakovani jsem dala musi vahu a jela dalsich 10 do paleni pomalicku bez svihoveho pohybu.
KARDIO
20 MIN INTERVALY NA CROSSU - 1 min lehce + 1 min v podrepu tezce
20 MIN INTERVALY NA STEPPERU - 45 sec lehce + 15 sec v drepove pozici tezce
10 MIN STEPPER - jela jsem to v takovem predklonu, v kterem me strasne bere zadek
300S 120B 10T
Jidlo pred treninkem: Palacinka: 150g sladkych brambor + 2 bilky, skorice
Po treninku: Palacinka: 150g sladkych brambor + 2 bilky, skorice
Svacina: 1/2 ryzovych chlebiku
Obed: 150g bile ryby HOKI + 1/2 balicku ryzovych chlebiku
Obed 2: 150g bile ryby HOKI + 1/2 balicku ryzovych chlebiku
Svacina: 150g bile ryby HOKI + 1/2 balicku ryzovych chlebiku
Vecere: 150g bile ryby HOKI + 1/2 balicku ryzovych chlebiku
vecere2: 1/2 ryzovych chlebiku
Dnes jsem absolutne nestihala vymyslet co budu jist, tak jsem vzala ryzaky a vecer pred upekla rybu na chili a bilinkach. Par lidi me trosku zkritizovalo to co jim, vim, ze je to jednotvarne a kazde jidlo je stejne ale me to vyhovuje. Vim, ze bych snesla vice zeleniny ale ja si v diete vice pochutnam na chlebikach nez zelenine a navic me dost druhu syrove zeleniny v diete nadyma. Pokud mam cas, s jidlem si vyhraju ale bohuzel ten cas nemam: ( Tenhle vikend mam snad asi poprve v zivote cely vikend volny, tak zkusim byt vice kreativnejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
face123
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 1:46 am Předmět: |
|
|
Nejsem expert na rýsování, ale myslím, že všichni v okolí Ti potvrdí, že více opakování a větší pálení ve svalech se nerovná většímu úbytku lokálního tuku.
Každou chvíli někde slyším - mám velký břicho, budu ho víc cvičit. A pak se diví, když mu pod tou pneumatikou naroste ještě nějaký ten sval, že má ještě víc cenťáků v pase než před tím.
Lokální pálení tuků neexistuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 10:47 am Předmět: |
|
|
| face123 napsal: | Nejsem expert na rýsování, ale myslím, že všichni v okolí Ti potvrdí, že více opakování a větší pálení ve svalech se nerovná většímu úbytku lokálního tuku.
Každou chvíli někde slyším - mám velký břicho, budu ho víc cvičit. A pak se diví, když mu pod tou pneumatikou naroste ještě nějaký ten sval, že má ještě víc cenťáků v pase než před tím.
Lokální pálení tuků neexistuje. |
Svým způsobem máš pravdu. Ale co se týče rýsování, kdy je člověk v dietě, připravuje se na závody a jde mu o každý detail na těle...si myslím, že zase až taková blbost to nebude. Myslím si, že je hlavně důležité měnit zátěž a cviky, to je jasné.. ne pořád jezdit nízké počty opakování ale také vysoké a střední a všelijak obměňovat, superserie, shazované atd atd...o což se teda snažím ale více v mém tréninku momentálně převládají ty vysoké... No a také je hlavně důležité veřit tomu co děláme
Každopádně díky za názor!
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
ČTVRTEK 28.8. PRSA + ZADA STŘED + BŘICHO/ KARDIO
Dneska asi po týdnu první trénink, při kterým se mi nechtělo brečet a jít dom  Trénink byl pod vedením Marka, takže z části i díky němu se mi dnes dobře cvičilo, protože mě hodně vedl a povzbuzoval. Akorat tím, jak jsem vysadila všechno kromě BCAA tak mi přijde, že jsem bez síly a nešlo mě se vůbec napumpovat, procítit svaly nic..:/ Marek kdy se na mě nemohl už dívat, tak přišel s odměrkou NOčka a nasypal mi to přímo du pusy  no a pak to bylo zlo*17*
TLAKY S JČ V LEŽE
2X20 10KG
1X15 12KG
1X15 14KG
1X12 16KG
2X12 18KG
2X10 21KG
1X8 23KG
TLAKY NA PRSA VE STROJI
6X10-15 Shazované série
Teprv tady jsem se trošku probrala a hezky to bralo
TLAKY NA PRSA VE STROJI NA ÚZKO + VESLOVÁNÍ NA ÚZKO,SPODNI KLADKA
5X12-14 + 5X12
ROZPAŽKY S JČ + SHYBY S TRIANGLEM
5X15 + 5X5
Shyby katastrofa, malem mě u toho vypadly oči, chjo nebyla síla ale bojovala jsem a přežila jsem
KLIKY + PŘÍTAHY HORNÍ KLADKY NA UZKO NADHMAT
3X15 + 3X15
BŘICHO VE STROJI
4X12 težce
SPOUŠTĚNÍ NOHOU S 6KG ZÁVAŽÍM + PODSAZOVÁNÍ PÁNVE
4X10+10
PŘÍTAHY NOHOU VE VISU SE ZÁVAŽÍM
4X15
ROTACE S KOTOUČEM
4X30
KARDIO - 20MIN
100S 140B 20T
Snídaně: 1 žloutek, 4 bílky, 3 racia chlebiky
Svačina: 150g Hoki filet, 3 racia chlebiky
Oběd: 150g Hoki filet, 3 racia chlebiky
Svačina: 150g kuřecí maso, dušená cuketa s žampionama, 3 chlebiky
Večeře: 150g kuřecí maso, dušená cuketa s žampionama, 3 chlebiky
2.večeře: 75g kuřecího masa
30g BCAA během dne a před a po tréninku, 2 kávy, dva spalovače, 1 NO před tréninkem, 1500mg glutamin po tréninku
Dneska jsem si vzala k srdci tu zeleninu a musím říct, že to zas tak špatné nebylo  takže mám nachystáno i na zítřek
Zítra mám kontrolu (kontroly haha) formy, tak se trošku bojím. Zároveň jsem zvědavá jestli vysazení všeho tomu trošku pomohlo nebo naopak..
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
koukám, že jsem zase nějaký log zaspal... no, ty ramena jsou fakt něco, taky není divu, když vidím tu hromadu tlakových cviků a jak čtu, tak se zrovna rýsuje... paráda, bude co sledovat ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 9:20 am Předmět: |
|
|
PÁTEK 29.8. KARDIO, NOHY
Ráno proběhlo kardio venku, cca 45 min power walk a odpoledne byly na řadě nohy. Dnes jsem měla chuť na pořádné váhy, tak jsem se nechala inspirovat trošku Harleen. Předkopy a zákopy moc často nejedu těžce ale dnes jsem udělala změnu.
PŘEDKOPY+ZÁKOPY
8 SÉRIÍ - každou sérii jsem zvýšila o cihličku dolů, ale snažila se pořád držet na min na 15 opakování
3 SÉRIE - tyhle série jsem jela těžce na 12 opakování kdy jako to dvanáctý bylo fakt to poslední, že mě málem vypadly oči z důlku.
OBRÁCENÉ HACKEN DŘEPY
2X20 bez naložení - i tak dost těžké
2x15 25kg
4x12 50kg
2x15 25kg
Masakr všech masakrů
HACKEN DŘEPY NORMÁLNÍ
5X12
HACKEN DŘEPY OBRÁCENĚ+ NORMÁLNĚ
poslední tři serie jsem jela bez zátěže v superserii oba cviky, které jsem jela bez přestávky. Oba cviky po 20 opakování pomalu a kontrolovaně. Málem mě shořela u toho prdel, ale úžasná bolest
LEG PRESS
4x18
Leg press jsem jela na 4 sec dolů v co největším rozsahu pohybu, že jsem kolena měla skoro za hlavou. Takhle nejlíp (aspoň já procítím zadek)
POLODŘEPY + OBRÁCENÁ HYPEREXTENZE
3x20 + 3x20
polodřepy jsem jela s 30kg činkou, muší váha ale snažila jsem se na to nemyslet. Obrácenou hyperextenzi myslím cvik, o kterém jsem psala v předchozích dnech, držím se těch madlí, kde by měli být zaháknuté kotníky a zvedám spodní půlku těla - krásně bere zadek.
VÝPONY VE STROJI
lýtka dost zanedbávám, tak aby se neřeklo
100g S 140-150g B 30g T
Snídaně: 100ml vaječných bílků, jedno vejce, 3 racia chlebiky
Svačina: 100g kuřecí maso + 3 racia chleby, dušená cuketa s houbama
Oběd: 100g kuřecí maso + 3 racia chleby, dušená cuketa s houbama
Svačina: 100g kuřecí maso + 3 racia chleby, dušená cuketa s houbama
Svačina2: protein
Po tréninku:100g kuřecí maso, dušená cuketa s houbama, 3 racia
Večeře: 120g Hovězí svíčkové, houby
Dnes jsem dostala od Šáruši Dědkové, která mě hodně pomáhá v přípravě zase kázání  takže furt mi chybí tvrdost, zlepšily se nohy ale vršek nějak odchází, takže nasazuju dvakrát větší dávku BCAA, také začínám zařazovat před tréninkem betalanin a ve dnech nízkých cukru prokládat jídlo hovězím masem. Stravu budu pořád držet jak je 100 100 150 300 atd a uvidí se příští týden jak to bude vypadat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 9:27 am Předmět: |
|
|
Ten cvik na zadek na stroji na hyperextenzi budu muset vyzkoušet  zadek potřebuju vylepšit jako sůl. A beta alanin ideálně dávej s taurinem, je tam pak lepší využití, já dávám beta alanin + taurin + 20g BCAA během tréninku a i když jsem zničená z předchozích tréninků a práce, pak lámu i kámen  držím palce na závodech! A klidně postuj fotky formy, je to super motivace (ale i závist - v dobrým  )
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|