Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 860, 861, 862 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Mablung napsal:
Máš pravdu. Nevraždili a neznásilňovali by tam ve jménu chalifátu, ale vraždili a znásilňovali by tam jen Sadámovi poskoci, kterým by navíc v této době už otrnulo a začali by přemýšlet, jestli nezačít s výrobou nějakých svinstev na svou "obranu"

Od Sadáma je to už víc jak 10 let, kdy se Amerika tamního vlivu už nevzdala.. Ono svrhnout zlou vládu je fajn, ale když se pak nestaráš a ponecháš bezvládí, je jasné že se k moci zase dostane jen ten s největší mocí a nejvíce zbraněmi..

A kdyby se mě pokoušel někdo víc jak 10 let spasit proti mé vůli, asi bych z toho nebyla nadšená a bránila bych se.

Amerika se toho snaží zbavit od té doby co poznala, že to nedokáže rychle vyřešit. Bohužel, Bush jr. byl náboženský blb se spasitelským komplexem. Kdyby tam byl pragmatik, bylo by to zase o dost lepší.
Jinak, US se starala. A vydala obrovské prachy na stabilizaci regionu.

Jinak, jak píše Sk a Bombay, řežou se tam šítové a suniti. Klasické kmenové války jak v Africe. Kdyby byly složeni z jednoho náboženství (odnože) jako třeba Irán, tohle by tam nevypuklo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ikee

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud vím, stabilizace regionu byla pouze prostřednictvím vojenských operací, ale pokud mi unikla nějaká politicko-diplomatická práce, asi je to možné. Bohužel vynaložit prostředky neznamená, že se jakákoliv stabilizace povedla a jejich letité nevyžádané působení v oblastech je prostě neštastné.

Ano, boje samozřejmě jsou mezi sunity a šíity a zvláštní, že zmiňuješ Irán, protože ještě se Sýrií a Irákem zde je nejpošetnější zastoupení šíitů, ač se jedná vůči sinutům stále o naprostou menšinu.

Zvláštní je, že obě odnože se shodují na bojích s Amerikou ... Irák možná stojí před náboženskou válkou svých dvou hlavních směrů: sunitů a šíitů. Obě tyto sekty podporují terorismus Al-Kajda je sunitská, Hizballáh je šíitský. Obě tyto sekty také podporují útoky na Američany v Iráku... (http://www.rozhlas.cz/cro6/internet/_zprava/230596)

A čím dál déle tam budou setrvávat, bude to horší..
Mablung

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Pokud vím, stabilizace regionu byla pouze prostřednictvím vojenských operací, ale pokud mi unikla nějaká politicko-diplomatická práce, asi je to možné. Bohužel vynaložit prostředky neznamená, že se jakákoliv stabilizace povedla a jejich letité nevyžádané působení v oblastech je prostě neštastné.

Ano, boje samozřejmě jsou mezi sunity a šíity a zvláštní, že zmiňuješ Irán, protože ještě se Sýrií a Irákem zde je nejpošetnější zastoupení šíitů, ač se jedná vůči sinutům stále o naprostou menšinu.

Zvláštní je, že obě odnoží se shodují na bojích s Amerikou ... Irák možná stojí před náboženskou válkou svých dvou hlavních směrů: sunitů a šíitů. Obě tyto sekty podporují terorismus Al-Kajda je sunitská, Hizballáh je šíitský. Obě tyto sekty také podporují útoky na Američany v Iráku... (http://www.rozhlas.cz/cro6/internet/_zprava/230596)

A čím dál déle tam budou setrvávat, bude to horší..

Oni se pokoušeli. Nevím proč to selhalo. Do toho nevidím. Nicméně, s fanatiky se blbě vyjednává.

Ono jde o to, že amíkům se toho strašně moc vyčítá. Vyčítá se jim, když něco dělají a vyčítá se jim, když nic nedělají. Prostě takový terč, do kterého se každý s radostí strefuje. Když si vezmeš třeba ten Irák, útok na něj byl dobře udělaný, vývoj po útoku katastrofa. Kdyby nezaútočili, je dost možné že by tam byla dodnes bezletová zona, dodneska by tam byly sankce, dodnes by tam vládl Sadám a jeho smečka a čert ví, co by se těmhle zmrdům líhlo v hlavě. Je skutečně otázkou co by se dělo v této alternativní budoucnosti.
Ikee

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Oni se pokoušeli. Nevím proč to selhalo. Do toho nevidím. Nicméně, s fanatiky se blbě vyjednává.

Ono jde o to, že amíkům se toho strašně moc vyčítá. Vyčítá se jim, když něco dělají a vyčítá se jim, když nic nedělají. Prostě takový terč, do kterého se každý s radostí strefuje. Když si vezmeš třeba ten Irák, útok na něj byl dobře udělaný, vývoj po útoku katastrofa. Kdyby nezaútočili, je dost možné že by tam byla dodnes bezletová zona, dodneska by tam byly sankce, dodnes by tam vládl Sadám a jeho smečka a čert ví, co by se těmhle zmrdům líhlo v hlavě. Je skutečně otázkou co by se dělo v této alternativní budoucnosti.

Ano, s tím máš pravdu a nevyčítám jí akci jako takovou ani jejich angažovanost v dané době, spíš že nebyli schopní (resp nechtěli) za ta léta odejít. Nemůžou tam přeci být neustále, je to neudržitelná situace. A taky nechci vymýšlet, co kdyby lítaly ryby. Podle mě už jen nemají právo na své opakované intervence a celou situaci akorát hrotí ještě o další boje, jak kdyby tam toho bylo málo. Násilné šíření "demokracie".. tím bych to asi ukončila, děkuju za názor.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mi smutno z Ukrajiny a ještě víc ze světové velmoci - Ruska.
Mablung

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi bankomat sežral kartu. Nejdřív mi nadával ať si jí vezmu a nic nevydával. Pak mi napsal že jí sežral a k mému velkému údivu se otevřel horní kryt. Asi ho nějaký technik pořádně nezaklapl. Chvíli jsem přemýšlel že bych zkusil identifikovat trezor a zdrhnul s ním, ale bylo to v obchodním centru, takže podobná aktivita by asi vzbudila kapku pozornost.
No, tak jsem zavolal na info linku ať si to přijedou zkontrolovat, zaklapnul bankomat a požádal paní na informacích, aby na bankomat dala nějako ceduli, protože jsem nevěděl, zda bude funkční. Bylo mi řečeno, že to kdysi udělali a GE technici jí to vysloveně zakázali. Tak jsem se na to vyprdnul a šel jsem ke všem čertům. Kartu jsem zablokoval, tak za týden dostanu novou a v kapse mám 200 Kč ...
Bombay

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z Ruska mi je už jen na zvracení. Smutno dávno ne.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Tak mi bankomat sežral kartu. Nejdřív mi nadával ať si jí vezmu a nic nevydával. Pak mi napsal že jí sežral a k mému velkému údivu se otevřel horní kryt. Asi ho nějaký technik pořádně nezaklapl. Chvíli jsem přemýšlel že bych zkusil identifikovat trezor a zdrhnul s ním, ale bylo to v obchodním centru, takže podobná aktivita by asi vzbudila kapku pozornost.
No, tak jsem zavolal na info linku ať si to přijedou zkontrolovat, zaklapnul bankomat a požádal paní na informacích, aby na bankomat dala nějako ceduli, protože jsem nevěděl, zda bude funkční. Bylo mi řečeno, že to kdysi udělali a GE technici jí to vysloveně zakázali. Tak jsem se na to vyprdnul a šel jsem ke všem čertům. Kartu jsem zablokoval, tak za týden dostanu novou a v kapse mám 200 Kč ...

Chceš půjčit? Stačí když mi pošleš číslo účtu.
prochm

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Je mi smutno z Ukrajiny a ještě víc ze světové velmoci - Ruska.

Z Ukrajiny mi smuntno je ale z Ruska teda vůbec.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono tohle uz ani neni k smichu... vzdycky kdyz ctu podobny zpravy, tak mam zvlastni uzkost v zaludku a pocit totalni bezmoci - Evropa je v prdeli a uz nas nic nezachrani... nejhorsi je, ze Sabatova a ji podobni vubec nechapou dusledky svyho jednani (ktery podle me ani neni v nejakejch zastavani se prav, ale pouze ve zviditelneni sve osoby), bohuzel to odsereme vsichni... cekam kdy se potaji z Bruselu prikrade povinna kvota umistenych arabasu a pristehovalcu z afriky u nas v CR
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky nevím, nacisti už jsou v důchodu asi : (
Petey

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Taky nevím, nacisti už jsou v důchodu asi : (

a to sa neboj,oni sa vratia ak to bude takto pokracovat
Olejnas

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
...ta ženská je ale óbr píča *a20*

Sabatova je neuveritelna..staci si precist tohle

http://g.cz/4-duvody-proc-si-nevazit-nove-ombudsmanky-anny-sabatove/
a
http://g.cz/annu-sabatovou-hnat-potehem/
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si krásně schoval 15 m kabelu do krycích lišt, přilepil je chemoprenem a po půl hodině mi došlo, že v jeden moment, ve kterém jsem se rozhodoval jak to nalepit, tak jsem se asi rozhodl blbě. Teď na to budu minimálně rok čumět, jak je to debilovně nalepený.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 860, 861, 862 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: