|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tezzy196
|
Zaslal: út srpen 26, 2014 11:35 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://zpravy.idnes.cz/sabatova-se-zastala-muslimek-kterym-skola-zakazala-nosit-hidzab-p8s-/domaci.aspx?c=A140826_163234_domaci_cen#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 ta ženská je ale óbr píča |
Nejlepsi by bylo tohle zakazat v cely Evrope jako napriklad v Belgii. Jeste stesti, ze u nas se to zatim nerozmaha. Ale bojim se, aby to za par let nebylo jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 7:10 am Předmět: |
|
|
Tak už mi na jeden email přišel ten podvodný exekutorský sranec ... našw blbá Policie udělá hovno a nikdo neví kdo to je, škoda ... ubodat ty svině je málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Tak už mi na jeden email přišel ten podvodný exekutorský sranec ... našw blbá Policie udělá hovno a nikdo neví kdo to je, škoda ... ubodat ty svině je málo. |
Naše blbá policie už na tom pracuje.
A když to pojmu z druhý strany, tak mi teda řekni, že vy chytrá veřejnost, tyhle blbosti otvíráte anebo že nám přijde oznámit jistý mladík, také člen chytré veřejnosti, že chtěl koupit auto z Anglie, už za něj zaplatil a auto nikde... A to byla prosím Octavia 2009 za 50 tis.
Nezlob se, neber to osobně, ale někdy je dobrý se na věci podívat z druhý strany. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 5:04 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: |
A když to pojmu z druhý strany, tak mi teda řekni, že vy chytrá veřejnost, tyhle blbosti otvíráte anebo že nám přijde oznámit jistý mladík, také člen chytré veřejnosti, že chtěl koupit auto z Anglie, už za něj zaplatil a auto nikde... A to byla prosím Octavia 2009 za 50 tis.
|
Poor guy
V roce 2014, to už musí být člověk velkej trouba
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 6:21 pm Předmět: |
|
|
Jo já se na věci umím dívat z více stran... není to chyba policie ... jen náš stát je plný nesmyslných zákonů a vše nahrává všivákům a korupci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
štve mě kolona na 156 km D1 v které stojím už skoro hodinu...taky to, ž jsem dnes dostal pokutu za rychlou jízdu, ale těší mě, že jsem se vyhnul hromadné nehodě u Babic - a to vše na 70 km jízdy:o)
Do Prahy fakt už jen vlakem - to je tragedie ta D1. Týdně tu prostojí několik hodin:o (
(tak jsem ze zoufalství vyřídil veškerou poštu na pc a teď koukám co nobvého na rw:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 9:30 am Předmět: |
|
|
no me stacilo predevcirem kolona na zuzeni v brne, cca 5km _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 9:33 am Předmět: |
|
|
Lezou mi na nervy kamarádi, přátelé, rodina, přítelkyně, lidi v práci.. každej pořád něco chce, potřebuje a myslí si že mám milion hodin volnýho času každej den jenom pro ně.. začínám z toho bejt fakt unavenej
Potřeboval bych tak na měsíc odjet někam do hor a vypnout
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 9:49 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | no me stacilo predevcirem kolona na zuzeni v brne, cca 5km |
Nevím jak teď, ale když jsem tu jezdil autem pro nábytek abych si zařídili nájem, tak 2 km před sjezdem k Avionu to byl tragédie každý pracovní den. Pak ještě tesně za Brnem směrem na Prahu... a to prosím pěkně jen kvůli nějakému zúžení, jak říkáš. Co jsem kde četl na netu ohledně D1, tak ta D1 je u Brna neustále opravovaná, protože to dělají tím nejlevnějším způsobem a za chvíli je to znovu rozbitý, takže sisyfos jako prase - jsme v ČR holt. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | štve mě kolona na 156 km D1 v které stojím už skoro hodinu...taky to, ž jsem dnes dostal pokutu za rychlou jízdu , ale těší mě, že jsem se vyhnul hromadné nehodě u Babic - a to vše na 70 km jízdy:o)
Do Prahy fakt už jen vlakem - to je tragedie ta D1. Týdně tu prostojí několik hodin:o (
(tak jsem ze zoufalství vyřídil veškerou poštu na pc a teď koukám co nobvého na rw:o) |
Deadlifte, takovej chytrej chlap a ty nevíš, že poslední týden prázdnin a první školní týden se to policajtama jenom hemží a že se musí jezdit podle předpisů? _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 5:27 pm Předmět: |
|
|
Ja dneska celou cestu z hradce do pardubic 110-120 (je tam 90ka,ale tou tam nejezdej ani pretizeny kamiony :D) a to jsem patril mezi pomalejsi auta  je pravda ze zejtra uz pojedu 90 a o vejkendu radsi vsude pesky, ptz bude vic poldu nez civilu _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 6:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, proč to nezkusit i tady.
Stěhujem se a potřebujeme přestěhovat nábytek apod... nechceme stěhovací službu je moc drahá zbytečně.
Raději bych chlapovi s dodávkou zaplatil i na několikrát a výjde to pořád o hodně levněji. Jde o lokalitu z Chlumec nad Cidlinou do Hradec Králové.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so srpen 30, 2014 8:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so srpen 30, 2014 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Deadlift napsal: | štve mě kolona na 156 km D1 v které stojím už skoro hodinu...taky to, ž jsem dnes dostal pokutu za rychlou jízdu , ale těší mě, že jsem se vyhnul hromadné nehodě u Babic - a to vše na 70 km jízdy:o)
(tak jsem ze zoufalství vyřídil veškerou poštu na pc a teď koukám co nobvého na rw:o) |
Deadlifte, takovej chytrej chlap a ty nevíš, že poslední týden prázdnin a první školní týden se to policajtama jenom hemží a že se musí jezdit podle předpisů? |
:o))
Moje blbbost. Nevšiml jsem si 40ky v obci a to neříkám jako výmluvu. V obci jezdím pokud to je přehledné 55 km dle GPS (přiznávám), takže to ve 40ce bylo už zu viel.
Mám malé děcko, i ve svém zájmu jezdím rozumně (pomíjím některá dálniční extempore):o)
Jinak pan policista v pohodě. Na rozdíl od slovenských kolegů, kteří mi nedali ani bloček a až za pár kilometrů mi došlo, že si ty prachy vlastně nechaly - tak tento úplně v klidu, slušný...tak to má být.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|