|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marsh1
|
Zaslal: st srpen 27, 2014 10:13 pm Předmět: 178cm/52kg/25let - Jak nabrat? |
|
|
Konečně, avšak trochu pozdě, ale přece konečně, jsem dostal tu po pubertální náladu se sebou něco dělat ...
Máme doma spoustu činek, celou posilovací věž, běžící pás a box pytel.
24.8. jsem si to všechno odzkoušel a teď cvičím každý večer půl hodinky.
Ale je mi jasné, že to je víceméně k ničemu, protože těch 52 kil mám už zhruba deset let a nemění se to- a ano, zkoušel jsem držet pravidelné pojídanice.
Jím vše krom rajčat a hub, mohu Vás tedy klucí požádat o vaše typy, co bych měl začít konzumovat, abych se dostal aspoň k šedesátce?
Projel jsem na rychlo forum a k večeru tvaroh, polotučný smíchaný s nějakým ovocem, ale prý se tráví hrozně dlouho, to je špatně? V mém hubeném těle se to bude trávit ještě do oběda, takže nějaká jiná alternativa?
Ke snídani vejce, co nejméně žloutků, nevím proč bez žloutků, ale dobrá.
Oběd ale asi bude největší průser, pracuji v McD a tam kuře s rýží nekoupím.
Vyvařovat doma se mi moc nechce, ale zkusím to, každopádně je ještě nějaká alternativa krom tohoto? Třeba nějaký jiný druh masa s bramborem? Těstoviny?
Svačiny rovnou škrtám, na to nemám bohužel čas, ale jestli kvůli dvou/třem svačinám stejně nenaberu, tak je toto téma stejně k ničemu ..
Prosím řekněte, že se bez nich obejdu! :))
Ke cvikům, dělám vše co jsem viděl různě po netu, kliky, dřepy, na pásu běhám denně 2km při 8km/h.
Pak nějaký ty jednoručky si zvednu dokud nevidím hvězdičky z té tíhy, vyzkouším i ten bench nebo jak tomu říkáte ale tam máme minimální záváží snad pět kil a to zvednu pětkrát a měním spodní prádlo...
Tak prosím, zkuste mi nějak pomoci, stačí základní rady typy, nikdy jsem cvičení neabsolvoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 11:23 pm Předmět: |
|
|
Tak nevím jestli tohle mám brát vážně? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 1:38 am Předmět: |
|
|
zamknout
" je toto téma stejně k ničemu" ¨
to jsi vystihl zcela přesně
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 8:45 am Předmět: Re: 178cm/52kg/25let - Jak nabrat? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 1:18 pm Předmět: |
|
|
52 kg na 178cm? Tak to jakožto bývalému 60kg/181cm se mi nechce ani věřit, to musí být nějaký joke.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 1:41 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | 52 kg na 178cm? Tak to jakožto bývalému 60kg/181cm se mi nechce ani věřit, to musí být nějaký joke. | proc ne ja zacinal na 173/48
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 1:53 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | 52 kg na 178cm? Tak to jakožto bývalému 60kg/181cm se mi nechce ani věřit, to musí být nějaký joke. |
Joke to opravdu nebude, já také začínal na 55 kg na 180 cm. Prostě skoro koncentrák, ale někdo to geneticky tak má. Jídlo v tom samozřejmě hrálo také velkou roli, ale znal jsem i lidi, co jedli míň a měli výrazně víc. (viz https://imagizer.imageshack.us/v2/516x429q90/198/maturakall.png)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 2:25 pm Předmět: |
|
|
Je fajn, že chceš cvičit, ale musíš hlavně pořádně jíst a při 52 kilech doopravdy moc.
K snídani můžeš dát sacharidy (vločky, weetabix), nebo klidně vajíčka a hezky se žloutky třeba i slaninou, k svačině si můžeš obložit nějaké pečivo kvalitní šunkou a sýrem, k obědu hovězí, vepřové, kuřecí, krůtí, rybu a hezky brambory, těstoviny, rýži, kuskus, bulgur, luštěniny atd. odpo svačinka může být třeba i nějaký kefír, tučný jogurt s oříšky, sýry, šunky a večeře jako oběd. Prokládej to ovocem, zeleninou a oříšky.
Právě že jsi hubený, tak bych nekladla na jídlo meze, hlavně jez pravidelně, dostatečně a kvalitní věci a to by bylo aby nebylo. Držím palce!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 2:39 pm Předmět: Re: 178cm/52kg/25let - Jak nabrat? |
|
|
| Marsh1 napsal: | Konečně, avšak trochu pozdě, ale přece konečně, jsem dostal tu po pubertální náladu se sebou něco dělat ...
Máme doma spoustu činek, celou posilovací věž, běžící pás a box pytel.
24.8. jsem si to všechno odzkoušel a teď cvičím každý večer půl hodinky.
Ale je mi jasné, že to je víceméně k ničemu, protože těch 52 kil mám už zhruba deset let a nemění se to- a ano, zkoušel jsem držet pravidelné pojídanice.
Jím vše krom rajčat a hub, mohu Vás tedy klucí požádat o vaše typy, co bych měl začít konzumovat, abych se dostal aspoň k šedesátce?
Projel jsem na rychlo forum a k večeru tvaroh, polotučný smíchaný s nějakým ovocem, ale prý se tráví hrozně dlouho, to je špatně? V mém hubeném těle se to bude trávit ještě do oběda, takže nějaká jiná alternativa?
Ke snídani vejce, co nejméně žloutků, nevím proč bez žloutků, ale dobrá.
Oběd ale asi bude největší průser, pracuji v McD a tam kuře s rýží nekoupím.
Vyvařovat doma se mi moc nechce, ale zkusím to, každopádně je ještě nějaká alternativa krom tohoto? Třeba nějaký jiný druh masa s bramborem? Těstoviny?
Svačiny rovnou škrtám, na to nemám bohužel čas, ale jestli kvůli dvou/třem svačinám stejně nenaberu, tak je toto téma stejně k ničemu ..
Prosím řekněte, že se bez nich obejdu! :))
Ke cvikům, dělám vše co jsem viděl různě po netu, kliky, dřepy, na pásu běhám denně 2km při 8km/h.
Pak nějaký ty jednoručky si zvednu dokud nevidím hvězdičky z té tíhy, vyzkouším i ten bench nebo jak tomu říkáte ale tam máme minimální záváží snad pět kil a to zvednu pětkrát a měním spodní prádlo...
Tak prosím, zkuste mi nějak pomoci, stačí základní rady typy, nikdy jsem cvičení neabsolvoval. |
Pár základních cviků s činkou, progresivní přetížení, 3 velký jídla denně, žádnej chlast a hovně spánku a extrémní dávka trpělivosti. Na svačinách a proteiňáku to nestojí (byť pochybuju, že by sis za den nenašel 2× 10 minut na to, abys zdlábnul tvaroh...). _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marsh1
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 5:44 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za odemknutí topicu ...
ZeleznaKoule
Ve volném čase samozřejmě najdu, ale v práci mi pět minut prostě nedají, hold fastfood a jejich mafiánské pravidla ..
Ikee
Já právě na střední jedl neskutečný dardy, každý den oběd tipu guláš z osmi, véča to samé, ale snídaně a svačinky moc nedávám, jím denně dvakrát, což tedy musím nějak prolomit.
Peter Ustinov
To jsem pročetl, ale je to už pár let staré a trochu jsem i doufal, že budou nějaké nové metody, účinnější.
Bara
D: Díky za tip, už je vyprodáno.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Marsh1 napsal: | | To jsem pročetl, ale je to už pár let staré a trochu jsem i doufal, že budou nějaké nové metody, účinnější. |
Účinnější?? Ty hledáš účinnější metody při dvou jídlech denně? Ty nepotřebuješ žádný metody, prostě jen pravidelně jíst a neflákat to. Ber to tak, jako kdybys měl rozdělanou stavbu baráku a pořád ti denně někdo kradl cihly. Musíš jich denně přivézt tolik, aby ti to stačilo na to, co ti rozkradou (aneb co spálíš) a zároveň na to, aby jsi s tou stavbou někam hnul. Přes to prostě vlak nepojede.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 6:55 pm Předmět: |
|
|
Snadna cesta neni,kdyby to bylo tak snadne, tak vypada kazdy jak Arnold!
pekne si precti ten jidelnicek a cvic podle toho, co ti napsal zelezna koule
za mesic muzes cekat i 2 kila, nezni to nijak zavratne, ale za pul roku uz je to 10 kilo a to spatne neni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Marsh1 napsal: | Děkuji za odemknutí topicu ...
ZeleznaKoule
Ve volném čase samozřejmě najdu, ale v práci mi pět minut prostě nedají, hold fastfood a jejich mafiánské pravidla ..
Ikee
Já právě na střední jedl neskutečný dardy, každý den oběd tipu guláš z osmi, véča to samé, ale snídaně a svačinky moc nedávám, jím denně dvakrát, což tedy musím nějak prolomit.
Peter Ustinov
To jsem pročetl, ale je to už pár let staré a trochu jsem i doufal, že budou nějaké nové metody, účinnější.
Bara
D: Díky za tip, už je vyprodáno. |
To tam nemáš žádnou pauzu aspoň po 4 hodinách nebo tak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 10:25 am Předmět: |
|
|
pokud muzes pit, tak si delej koktejly do pullitrovek a je to _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|