Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2014 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramena / Triceps / Biceps

Rozcvicka, rotatory

Military press:
1x10x20kg
1x5x60kg
2x4x65kg
1x3x65kg
4x5x60kg
3x1x70kg

Tlaky s JC v stoji:
5x6x20kg

Pritahy k brade (kladka vleze):
5x10x45kg

Klokov press:
5x15x20kg

Upazovanie v stoji:
5x10x5kg

Upazovanie v predklone:
5x10x8kg

Kliky na bradlach:
5x15xCarabas

Biceps s EZ:
5x6x40kg

Stahovanie kladky (jednorucne podhmat):
5x10x15kg

Biceps kladka:
5x15x30kg

Stahovanie kladky - lano:
5x10x30kg

Hodnotenie treningu: Nenormaaaalna pumpa Ramena slapali, pri military sa nedostavilo to spravne palenie, tak som si dal este jednorucky v stoji. Samozrejme palenie na seba nenechalo dlho cakat a uz ma neopustilo po cely trening, az mi trochu aj vadilo Vesely napad bol aj klokov press s minimalnou vahou, zato dynamicky a 15 opakovani v serii a hned za tym bez pauzy upazovanie. To uz sa na mne rozpustalo tricko, ako mi horeli ramena. Paradicka. Dnes ma vynimocne bavili aj ruky, triceps rozsekany, az ma brali krce a bicak naliaty, ze som mal skoro takmer trosku az sval! Neslychaneeeee, proste pekny pumpovaci trening Ja som spokojny, kiezby ma stale tak bavilo cvicit palicky, ktorym hovorim ruky

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy tazko / Hrudnik lahko / Lytka

Rozcvicka , snaha rozhybat koleno, ale bezvysledne, poslednou dobou boli

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
5x5x130kg
1x20x70kg

Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
5x10x80kg
1x20x60kg

Legpress:
5x6x300kg

Peck deck:
5x12x30kg

Hacken drep v MP:
5x8x60kg

Lytka:
5x10x100kg

Predkopavanie:
1x20x50kg

Zakopavanie:
1x20x30kg

Hodnotenie treningu: Rano som odhodlane vstal, ale bolo mi nejak blbo. Nedbal som a spravil si ranajky, cim som to asi fakt posral, pretoze ma chytili krute zaludocne krce. Hodil som tam nejaku tabletku na travenie, zalial harmancekovym cajom a hodinku polezal... A cuduj sa svete, preslo to
Takze plny optimizmu som vyrazil na trening. Uz pri rozcvicke som citil, ze koleno je v pytli, kym chodim, beham, skacem a podobne, je uplne OK, ale akonahle nalozim trosku zavazia, pobolieva. Ale len lave, zaujimave. Nic to za to, natiahol som bandaz a slo sa na vec 5x5 slo celkom fajn, hadam uz aj pridam to jedno opakovanie do kazdej serie. Na zaver sa mi nechcelo robit tradicnych 4x10x70kg, tak som dal rovno jednu dvadsiatku - samozrejme, ze by to slo aj dalej, ale uvolnil som stojan ostatnym. Ked uz som mal takto skoncene nohy, prislo mi, ze by som podobnym stylom kvoli vyvazenosti (milujem symetriu a pravidelnost) mal ukoncit aj bench. Preto ta zaverecna 20ka so 60kg Celkovo dnesny bench siel az hanebne lahko...
Dalej som nohy ponicil legpressom a hackenmi, zakoncil som to jednou jedinou seriou predkopavania a zakopavania, ale znova tam bolo tych 20 opakovani. Celkovo to stacilo na to, aby som si nohy rozsekal a mal ten spravny dobry pocit z dobre vykonanej prace Spokojnost, ide to.

decarabas

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Lytka

Benchpress:
1x15x20kg
1x10x60kg
1x4x100kg
1x5x100kg
3x4x100kg nejake tazke dneska

Zhyby:
1x10xCarabas
5x5xCarabas+15kg
1x10xCarabas

Tlaky decline:
5x8x80kg

Veslovanie - kladka:
5x10x60kg

Tlaky incline (MP):
5x8x60kg

Mrtvy tah:
1x6x70kg
5x5x100kg

Protismerne kladky:
5x10x25kg

Lytka:
5x15x50kg

Tlaky JC:
2x10x20kg cakanie na sparinga

Hodnotenie treningu: Pfuu, tlaky dnes tragedia. Bola trocha slabsia strava posledne dni, asi preto. Neskor sa to trosku rozbehlo, aj teraz hrudnik pekne citim, ale bench skratka slabucko. Prijemny trening, siel som neskor, takze som na to slapol, minimalne pauzy, len na vydychanie, vsetko v supersetoch. Mrtvolky som zaradil uplne ako posledny cvik chrbtu, paradne precitene, regeneracia mi problem nerobi, cize radost prevelka.
Ako som slubil, aktualka fotena sparingom Pozovat neviem, tvarim sa ako s analnym kolikom v zadku a este aj ta forma je naprd. Ze ja to sem vobec davam

decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A prihodim este par fotiek z mojho vikendu, kedy sme si s priatelmi urobili piknik ala 17. storocie.

Zapasenie (a forma ):

Sermovanie:

Zranica:

A len take blbnutie a zabava:

Olejnas

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

<no homo>Hele, neni to kdovijak plazova forma, ale podle me jsi dobre stavenej (=mas dobry zaklad na ktery se da toho jeste dost naplacat)</no homo>

Tipuji, ze nejvetsi slabina bude jidelnicek
decarabas

PříspěvekZaslal: st srpen 27, 2014 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

olejnas: samozrejme, ze jedalnicek, tym som sa nikdy netajil, jem tak nejak normalne... Na druhu stranu, som prilis lenivy, aby som cokolvek pocital, meral, odhadoval a riesil ohladom jedla. Dobre jedlo mam rad a dokazem sa strasne nazrat, ale dokazem aj pol dna slapat s batohom o hlade. Plazovku z toho nevyrobim a zenam srdcia lamat nebudem vysekanym sixpackom, ale kym si oddrepujem svoje, som spokojny Kazdopadne diky za reakciu, kazda kritika (konstruktivna alebo obycajne "hejtovanie", ako by povedal Koch) mi moze pomoct.

EDIT: Aby moja reakcia nevyzerala nejak jesitne alebo urazene - nemam momentalne nastaveny ziadny vykonnostny alebo vyzorovy ciel, cize sa nikam neponahlam. Cvicim, lebo ma to neskutocne bavi a sila ide pomalicky hore. Pokial mi z toho narastu ramena alebo chrbat, je to len bonus a samozrejme ma to potesi, lebo kazdy chce vyzerat co najlepsie. Jem sice kvalitne, ale primarne preto, aby som zahnal hlad, nie, aby som vyrazne naberal na vahe. Je mi jasne, ze zo mna nikdy nebude velka korba, ale s tym som zmiereny a zameriavam sa na silovy progres, co je asi aj zrejme zo zapisou treningov Aktualky tu davam vacsinou len preto, lebo by niekoho mohol zaujimat pripadny progres, pripadne zadok mojej frajerky, ked sme odfoteni spolu

Turakam

PříspěvekZaslal: st srpen 27, 2014 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

len toho frajerkinho zadku je tu nejak málo, ked už o tom píšeš hehe, ale každopádne na tých fotkách v dobových kostýmoch solídna forma a nato, koľko cvičíš, ide výkonnosť ozaj pekne hore
decarabas

PříspěvekZaslal: st srpen 27, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: V kostyme kazdy vyzera dobre, preto som si to usil, aby som zakryl svoju ohavnost Frajerke odkazem, ze treba nahodit nejaku fotku

Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahko

Mrtvola:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
3x3x160kg
2x2x160kg

Zhyby:
1x8xCarabas
4x6xCarabas

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x10x100kg

Veslovanie - kladka:
1x10x60kg
4x10x65kg

Stahovanie kladky za hlavu:
2x8x60kg
3x8x50kg

T-tyc uzky paralel:
5x8x40kg

Military press:
1x10x40kg
4x8x40kg

Hodnotenie treningu: Dnes som (na moje pomery) vstaval skoro, takze som ani necakal nejake zazraky na treningu. Napriek tomu bola chut makat. Mrtvola priserne tazka, az som prepocital kotuce, ci som sa nezmylil... Nezmylil, ale vzhladom na to, ze minuly tyzden som potiahol jednu trojku a dnes tri, tak mi pomaly dochadza, preco mi to prislo take narocne Vyhoda zapisov v logu, heh. Drepy zaujimave, lebo tretiu a stvrtu seriu som fakt chcipal a lapal po dychu, ale na poslednu seriu dosiel kamos, ktory chcel tiez drepovat a trochu ma hecoval. A zrazu som tam tu desiatku nasekal ako nic, je to pozoruhodne, co dokaze hlava urobit s telom, ktore uz sotva lezie Ale paci sa mi to Jo, koleno dnes super, namazal som hrejivym balzamom, krasne sa prekrvilo a slapalo uplne bezbolestne. Dalsie cviky na chrbat pekna lahucka pumpovacka, snaha precitit to, podrzat sval v napati... Pohodicka, klidecek, ale samozrejme superserie. Military takisto len na prekrvenie ramien, aj ked v tom case sa mi uz zo vsetkeho najviac chcelo ist domov jest a spat Celkom som spokojny, aj ked citim, ze zas sa kumuluje unava a budem musiet jeden dva treningy vynechat, aby sa telo spamatalo. Ale este to nie je akutne, uz sa poznam a viem, kedy to zaradit

decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramena tazko / Triceps / Biceps

Military press:
1x10x20kg
1x8x40kg
5x5x60kg
3x1x70kg

Pritahy k brade (kladka vleze):
5x10x45kg

Tlaky za hlavou v sede (MP):
5x10x40kg

Upazovanie v stoji:
5x10x7kg

Upazovanie v predklone:
5x10x10kg

Kliky na bradlach:
5x15xCarabas

Scottovka EZ:
1x8x30kg
4x6x30kg

Uzky bench:
5x10x60kg

Protismerne kladky - biceps:
5x10x20kg

Stahovanie kladky - triceps:
1x40x20kg z nudy

Hodnotenie treningu: Po brutalnych ranajkach (vela slaniny a cibule a na nej urobenych 5 vajec a k tomu chlieb) som sa citil celkom silny, takze som optimisticky vyrazil na trening. A musim povedat, slapalo to velmi pekne Military som podrzal na 60kg a urobil tradicnych 5x5, ale na zaver som tam prihodil a dal aj nejake jednotky so 70kg. Len aby som nezabudol, aka vie byt cinka tazka, ale bola stale rezerva na dalsie opakovanie Potom som sa rozhodol, ze by bolo fajn trochu setrit stred tela po tych predvcerajsich mrtvolach a drepoch, tak som si dal tlaky v multipresse v sede, pritahy poleziacky a tradicne upazovania. Pohodova pumpa, ramena som z toho pekne citil, naliate krvou vyzerali v zrkadle moooc fajn (potom po sprche splasli a zas som vyzeral obycajne chcipacky, hehe). Biceps dnes len izolovane s malymi vahami, lebo ved ho vkuse zapajam popri cvikoch na chrbat, tak nech je zmena. Aj tak bol naliaty a nazilovany paradne. No a triceps ma dnes fakt bavil, takze som si dal kliky na bradlach aj bench. Velmi prijemny trening v dostatocnom tempe, pohoda lahoda, dnes uz len relax a (dufam!) hromada zradla.

decarabas

PříspěvekZaslal: so srpen 30, 2014 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy tazko / Hrudnik lahko / Lytka

Drep:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
5x6x130kg one big madafaka PR!
1x20x70kg

Tlaky s JC na rovnej:
1x10x25kg
3x10x32.5kg
1x9x32.5kg
1x8x32.5kg posledne dve serie uz som citil, ze vcera boli tricepsy a ramena
1x20x15kg

Legpress:
5x12x150kg

Protismerne kladky:
5x15x15kg

Predkopavanie kazdou nohou zvlast:
5x10x40kg kazda noha

Lytka:
5x10x100kg

Zakopavanie:
5x10x45kg

Lytka:
5x10x50kg

Hodnotenie treningu: Ked som zacinal rozcvicovacie serie na drepoch, slo to taaaak tuho a tazko a debilne ako rozmnozovanie pandy vo volnej prirode. Myslel som, ze ma cinka zapuci. Nastastie sa to nejak pohlo a v prvej pracovnej som sekol 6 opakovani. Tak si vravim "Vyborne Petrik, si uz velky chlapec a mas PR. Skus to aj v dalsej serii!" A takto som to tocil dookola a motivoval som sa, aj ked je fakt, ze posledna seria uz bola kruta: hlava velka ako mocovy mechur stareho pivara, cervena, zilnata, nohy sa klepali, chrbat sa potil, sliny a pot a slzy sa mi miesali na tvari a z brady kvapkali na zem a posledne opakovanie som tam dorval cez chrbat... Milujem drepy! Tlaky naproti tomu sli slabsie, pretoze bezne jednorucky nerobievam, navyse som mal vyklepane ruky po vcerajsku, ale myslim, ze som to dal so ctou a hlavne som pekne citil hrudnik - to iste plati aj pre pomale a kontrolovane protismerky. Takze snad dobre. Legpress som si pre zmenu dal lahsi, ale zdvojnasobil som pocet opakovani, pretoze... mi to napadlo v strede treningu Pekne to napumpovalo nohy, ale potom som uz mal obsadene vsetko, co som planoval robit ako dalsi cvik (hackeny aj stojan na celne drepy), takze som tam uz nahodil len predkopavanie a zakopavanie a ku kazdemu do supersetu lytka. Napriek tomu, ze bolo menej cvikov na nohy ako zvycajne, citim ich pekne - bodaj by nie po tych drepoch Pekny trening, som spokojny!

decarabas

PříspěvekZaslal: po září 01, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Lytka

Benchpress:
2x10x40kg
2x5x100kg
4x4x100kg
1x3x100kg
2x10x80kg

Zhyby:
2x10xCarabas
1x6xCarabas+10kg
1x5xCarabas+15kg
1x4xCarabas+20kg
1x3xCarabas+25kg
1x2xCarabas+30kg
2x10xCarabas

Kliky na bradlach:
5x8xCarabas+15kg

T-Tyc siroky nadhmat:
5x10x50kg

Incline tlaky v MP:
5x8x60kg

Mrtvola:
5x5x100kg

Rozpazovanie na rovnej:
5x10x12.5kg

Lytka:
5x12x70kg + 1x10x60kg+1x10x50kg

Hodnotenie treningu: Noooooo, dobre vyspaty a napapany, takze jo (pecena ryba na cesnaku a citrone + hranolky + zeleninovy salat je moooc moc fajn). Bench sice ziaden zazrak, ale dal som aspon viac serii, cize aka taka satisfakcia. Co dnes neslo vobec boli zhyby - dlho som sa tak netrapil, neviem, cim to bolo sposobene. Ale potom som sa nejak nakopol a zacalo to odsypat jedna radost. Kliky na bradlach s brutalnymi rezervami, takisto zvysne cviky na chrbat. Ta lahka mrtvola svistala tak, ze som cinku skoro prehodil stropom
Lytka som potom odpalil zhadzovanymi seriami, to je fakt krute, ale musim zabrat, mam lytka nejake 39-40ky a vyzeraju proste smiesne tenko Cely som taky nejaky pavucik s dlhymi tenkymi nozickami rucickami (aspon pas mam tensi ako diamonD, muhehe).
Cize trening bol dobry, sice ziadne oslnive vykony, ale pred vyse tyzdnom mi dosli BCAA a tak sa musim spoliehat len na zranie Napriek tomuto faktu pekne tempo, kratke pauzy, sila bola.

Oh, este pre ludi, ktorych by mohol zaujimat moj vcerajsi obed (ako si ja teda predstavujem dokonaly obed):
Pecena kuracia stvrt s chilli, k tomu HROMADA hranolkov z cerstvych zemiakov, k tomu salat caprese (paradajky, mozarella, olivovy olej), za tym zmrzlina. A za tym este zmrzlina, lebo mi chutila Na to pol litra caju a spokojnost

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 01, 2014 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se ty moje lýtka docela líběj Pas svádím na střeva Jinak když jsem ho teď po večeři zatáhnul, co to dalo, tak jsem naměřil "pouhých" 80cm
decarabas

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahko

Drepy:
1x15x20kg
1x6x70kg
5x10x100kg

Zhyby:
5x6xCarabas brada vysoko, lakte dozadu, podrzane

Mrtvola:
1x4x70kg
1x4x110kg
1x3x160kg
4x2x160kg

Stahovanie kladkymi rovnymi rukami:
5x10x45kg

T-Tyc siroky nadhmat:
5x10x50kg

Stahovanie kladky uzky paralel:
5x10x50kg

Military press:
3x8x40kg

Krcenie ramien s JC:
3x12x25kg

Hodnotenie treningu: Dnes som skusil prehodit poradie cvikov Nikdy viac! Pri mrtvole som fakt nemal energiu (aj ked uznavam, drepy sli lahsie) a tazko sa mi skladalo k cinke. Nabuduce sa vratim uz k tradicnemu poradiu, na ake som zvyknuty Kazdopadne aby som to zhrnul: drepy bez problemov, len som zabudol na predsavzatie, ze skusim 12 opakovani v serii Takze nabuduce. Mrtvola celkom dobra, ale minuly tyzden to proste slapalo lepsie, takze trosku sklamanie (hadzem vinu na poradie cvikov). Zvysok chrbta brutalna pumpa, vsetko precitene na max, vyzeral som ako Quasimodo s napumpovanym chrbtom, radost prevelika Zaverecne military a krcenie ramien uz len kym sparing dorobi brucho, ale som rad, ze som to stihol aspon zlahka.
Od zajtra a cely vikend budem na Sarisskom hrade zit v 17. storoci, takze trening aj strava sa zmenia na strielanie z muskety a popijanie portskeho. Uprimne... Vobec mi to nevadi Navyse rezignujem, DiamonD ma prebenchoval

Inak dnesok v znameni veselej motivacnej pesnicky:

Turakam

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moja obľúbená
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tazky hrudnik / Lahky chrbat / Lytka

Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x4x105kg nebola idealna draha pohybu
1x4x110kg PR! a zdravim DiamonDa
1x3x110kg
3x3x100kg + 1x10x60kg

Zhyby:
1x12xCarabas
1x10xCarabas
1x6xCarabas+10kg
6x5xCarabas+15kg

Kliky na bradlach:
5x6xCarabas+20kg

Pritahy VC v predklone:
5x10x50kg

Incline bench (MP):
5x6x60kg

Mrtvolka:
5x5x100kg

Rozpazovanie na rovnej:
5x10x15kg

Lytka:
5x15x70kg

Hodnotenie treningu: Tak som s5! Cely vikend same kardio, lebo strelba z muskety v superserii so sermom (a to myslim vazne!) a slabsia strava, ale hlavne mizerny spanok, samozrejme. Ak budu, tak nejake fotky dodam neskor. Vcera som dal este pauzu na vyrovnanie tlaku a dnes som na to vletel na plny koule. Vysledok?
Osobak na benchi, chcel som tam nasekat viac s tou 105kg cinkou, ale na prve dve opakovania som nemal idealnu drahu a tak som sa zbytocne vyflusal a potom to uz neslo. Ta 110kg mi vsak uz sadla ako prdel na nocnik a krasne som to zvladol, aj ked je fakt, ze pri poslednej som sa vytrapil priserne a dvihal som trochu prdel z lavicky. Kliky na bradlach jedna basen, nic nebolelo, netahalo, krasne hlboko, super a mam z toho radost, lebo po tomto cviku paradne citim cely hrudnik. Dnes som len pre zmenu zaradil pritahy v predklone, lahucke, ale kontrolovane a pomale, prekvapilo ma, ako z toho bral chrbat, cize tu a tam to zase zaradim Inak totiz tento cvik malokedy robim technicky dobre a len tak to smrdlam a nic necitim. Mrtvola dynamicka, zatial staci vaha aj pocty opakovani, technika pri tej hmotnosti je samozrejme paradna, stale dufa, ze sa to premietne aj do tych vacsich vah.
Inak spokojnost, citil som, ze mi ten "oddych" cez vikend pomohol, svaly a celkovo telo si oddychlo a slapalo sa lepsie. Momentalne totiz stale nemam ziadnu suplementaciu a slapem len na spanku a zradle, takze ta regeneracia nie je nijak zavratna. Ale nenariekam, trening super, superserky, precitene vsetko, radost velka z osobaku, vsetko je, ako ma byt!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: