|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZkaZZa

|
Zaslal: pá září 05, 2014 7:44 am Předmět: Pro zkušené |
|
|
Zdravím mám menší dotaz.
Potřeboval bych poradit , jak udělat větší hloubku břicha , výšku bicepsu a detailnější záda  Je mi jasné , že velký vliv na to má množství tuku , vody a genetika.. takže to mi nepište !
ALe pokud by jste přeci jen měl někdo nějakou radu , jak tomu aspoň trochu pomoci uvítám ji
Předem děkuji za všechny normální odpovědi  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá září 05, 2014 8:52 am Předmět: Re: Pro zkušené |
|
|
| ZkaZZa napsal: | Zdravím mám menší dotaz.
Potřeboval bych poradit , jak udělat větší hloubku břicha , výšku bicepsu a detailnější záda Je mi jasné , že velký vliv na to má množství tuku , vody a genetika.. takže to mi nepište !
ALe pokud by jste přeci jen měl někdo nějakou radu , jak tomu aspoň trochu pomoci uvítám ji
Předem děkuji za všechny normální odpovědi . |
Hloubka břicha teda nevím, co je.
Na výšku bicepsu má vliv především genetika, takže tam si nijak extra nepomůžeš.
Hloubku zad uděláš nejlíp cviky jako mrtvý tah, přítahy velké osy a nebo veslování.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá září 05, 2014 9:05 am Předmět: |
|
|
CO je sakva hlouba břicha? Nemyslíš ty vacuum ?! To je pěkná věc
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: pá září 05, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | CO je sakva hlouba břicha? Nemyslíš ty vacuum ?! To je pěkná věc |
Podle mě myslí mohutný vyrýsovaný vystouplý buchty. Tam to bude hlavně o nízkém % tuku a o tom, jak to břicho cvičíš. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: pá září 05, 2014 9:59 am Předmět: Re: Pro zkušené |
|
|
Špatně jsem to asi napsal
Prostě vámi osvědčený nejlepší cvik na zvětšení ,,břišáků,,. Střed břicha.Prostě jsou zploštělý  Šikmý a spodek docela jde  Jinak co se týče tuku , tak ten bude teď tak 4-5 % aktuálně jedu 4 denní vlny 1-3 den 50-100g sachrů a 4den 400g .
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 05, 2014 10:05 am Předmět: |
|
|
tak to sem postni fotku!
s tema prvnima dvema vecma nic neudelas, to je o genetice
ploche brisaky maji vetsinou atleti, pokud chces vystouple, musis sundat opakovani a pridat vetsi zatizeni, stejne jako treba kdyz drtis prsa
vyska bicepsu, chce to hmotu ale stejne hraje roli genetika, koukni na fotku arnolda v 16, ten tvar vrcholku uz mel tehdy
na hloubku zad bych doporucil pritahy jednorucky
celkove spis stridat principy zatizeni nez nejake super cviky, aby jsi v jednom treningu zapojil jak rchla tak pomala svalova vlakna (jet par serii po 5, par po 10 a nejake 15+) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: pá září 05, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
Tohle jsem chtěl slyšet  ,,ploche brisaky maji vetsinou atleti, pokud chces vystouple, musis sundat opakovani a pridat vetsi zatizeni,,
5 týdnů stará , teď to je naštěstí lepší ve všech ohledech né o moc ale je  Takže se nesmějte forma nic moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: pá září 05, 2014 10:21 am Předmět: |
|
|
Pěkný
....že tady nešlo vůbec o ten dotaz na břicho,co ? _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá září 05, 2014 1:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: pá září 05, 2014 2:08 pm Předmět: |
|
|
Můj vzor co se týče postavy z kulturistiky je Franco Columbu, Frank Zane a Árný
A hlavně poslední dobou fitnessáci , ale ty s větším množstvím svalů jako např. Jaco de Bruyn.
Na Zyzzovi jediné co se mi líbí je , jak si uměl užívat a měl v pí.. co si kdo myslí .
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|