Pro zkušené

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pro zkušené  Úvodní stránka -> Trénink -> Pro zkušené
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 7:44 am    Předmět: Pro zkušené Odpovědět s citátem

Zdravím mám menší dotaz.
Potřeboval bych poradit , jak udělat větší hloubku břicha , výšku bicepsu a detailnější záda Je mi jasné , že velký vliv na to má množství tuku , vody a genetika.. takže to mi nepište !
ALe pokud by jste přeci jen měl někdo nějakou radu , jak tomu aspoň trochu pomoci uvítám ji
Předem děkuji za všechny normální odpovědi .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 8:52 am    Předmět: Re: Pro zkušené Odpovědět s citátem

ZkaZZa napsal:
Zdravím mám menší dotaz.
Potřeboval bych poradit , jak udělat větší hloubku břicha , výšku bicepsu a detailnější záda Je mi jasné , že velký vliv na to má množství tuku , vody a genetika.. takže to mi nepište !
ALe pokud by jste přeci jen měl někdo nějakou radu , jak tomu aspoň trochu pomoci uvítám ji
Předem děkuji za všechny normální odpovědi .

Hloubka břicha teda nevím, co je.

Na výšku bicepsu má vliv především genetika, takže tam si nijak extra nepomůžeš.

Hloubku zad uděláš nejlíp cviky jako mrtvý tah, přítahy velké osy a nebo veslování.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CO je sakva hlouba břicha? Nemyslíš ty vacuum ?! To je pěkná věc
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
CO je sakva hlouba břicha? Nemyslíš ty vacuum ?! To je pěkná věc

Podle mě myslí mohutný vyrýsovaný vystouplý buchty. Tam to bude hlavně o nízkém % tuku a o tom, jak to břicho cvičíš.
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 9:59 am    Předmět: Re: Pro zkušené Odpovědět s citátem

Špatně jsem to asi napsal
Prostě vámi osvědčený nejlepší cvik na zvětšení ,,břišáků,,. Střed břicha.Prostě jsou zploštělý Šikmý a spodek docela jde Jinak co se týče tuku , tak ten bude teď tak 4-5 % aktuálně jedu 4 denní vlny 1-3 den 50-100g sachrů a 4den 400g .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to sem postni fotku!
s tema prvnima dvema vecma nic neudelas, to je o genetice
ploche brisaky maji vetsinou atleti, pokud chces vystouple, musis sundat opakovani a pridat vetsi zatizeni, stejne jako treba kdyz drtis prsa
vyska bicepsu, chce to hmotu ale stejne hraje roli genetika, koukni na fotku arnolda v 16, ten tvar vrcholku uz mel tehdy
na hloubku zad bych doporucil pritahy jednorucky
celkove spis stridat principy zatizeni nez nejake super cviky, aby jsi v jednom treningu zapojil jak rchla tak pomala svalova vlakna (jet par serii po 5, par po 10 a nejake 15+)
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle jsem chtěl slyšet ,,ploche brisaky maji vetsinou atleti, pokud chces vystouple, musis sundat opakovani a pridat vetsi zatizeni,,
5 týdnů stará , teď to je naštěstí lepší ve všech ohledech né o moc ale je Takže se nesmějte forma nic moc
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný

....že tady nešlo vůbec o ten dotaz na břicho,co ?
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvůj vzor je Zyzz?
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj vzor co se týče postavy z kulturistiky je Franco Columbu, Frank Zane a Árný
A hlavně poslední dobou fitnessáci , ale ty s větším množstvím svalů jako např. Jaco de Bruyn.
Na Zyzzovi jediné co se mi líbí je , jak si uměl užívat a měl v pí.. co si kdo myslí .
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo Zyzz si užíval života .. byl to kokot a doplatil na to. Toho obdivují tak možná vyhublý buzíci.

Rychle na stránku:

Přejdi na: