Zaslal: st září 03, 2014 2:37 pm Předmět: Aleš Lamka - Fitness/bodybuilding youtube channel
Ahoj. Chtěl bych zde postupně sdílet videa ze svých tréninků a mého života celkově. Psát mě nebaví a každou sérii bych si stejně nepamatoval, takže budu raději točit :D
- Snažím se točit různé tréninky a s speciální výlety v mém jinak nudném životě. Při nich pobavit a ukázat něco né tak všedního.
- Ukázat lidem, že i při cvičení není jen pro "tupce bez mozku"
- Motivovat a inspirovat ostatní k lepším výkonům.
- Baví mě to Doufám, že bude i vás!
Pro nejaktuálnější videa přeskočte na poslední stránku tohoto vlákna!
Pokud byste neměli i tak dost, tak mě můžete sledovat přímo na:
Fotím a točím jak to jen jde. Na mých stránkách najdete souhrn všeho po kupě a ještě k tomu jak mé vlastní, tak cizí mnou přeložené články o cvičení a stravě.
Naposledy upravil Aleslamka dne út červen 09, 2015 2:22 pm, celkově upraveno 33 krát
Je škoda dělat kostky z prs. Ideálně nakořenit, nasolit mořskou solí a do dlaně trošku oleje a tím namazat to maso a na rozpálené pánvi jen z jedné strany a z druhé strany opéct jako steak (tj. neotáčet to co minutu). Maso zůstane šťavnaté. Ty kostky - ok. Jsi ještě mladý - já už jsem vybíravý a pokud bych to maso nenaložil nebo dobře neochutil, tak bych se u toho tvářil jak Pohlreich na kečup.
Ale jinak proč ne - dají se udělat kostičky, nudličky, pod to zelenina...cokoliv.
Je škoda dělat kostky z prs. Ideálně nakořenit, nasolit mořskou solí a do dlaně trošku oleje a tím namazat to maso a na rozpálené pánvi jen z jedné strany a z druhé strany opéct jako steak (tj. neotáčet to co minutu). Maso zůstane šťavnaté. Ty kostky - ok. Jsi ještě mladý - já už jsem vybíravý a pokud bych to maso nenaložil nebo dobře neochutil, tak bych se u toho tvářil jak Pohlreich na kečup.
Ale jinak proč ne - dají se udělat kostičky, nudličky, pod to zelenina...cokoliv.
Jo tak, no jo to vím .. do televize bych s tím jako "recept roku" nešel, to víš :)
Šlo mi o to, natočit nějakou rychlovku, aby lidi viděli, že jo jde i snadno a rychle a neremcali, že nevařej a bla bla podobný věci. Když už bych se chtěl pak snažit, aby to vypadalo a chutnalo suprově, tak to je pak jiná věc no :)
Je škoda dělat kostky z prs. Ideálně nakořenit, nasolit mořskou solí a do dlaně trošku oleje a tím namazat to maso a na rozpálené pánvi jen z jedné strany a z druhé strany opéct jako steak (tj. neotáčet to co minutu). Maso zůstane šťavnaté. Ty kostky - ok. Jsi ještě mladý - já už jsem vybíravý a pokud bych to maso nenaložil nebo dobře neochutil, tak bych se u toho tvářil jak Pohlreich na kečup.
Ale jinak proč ne - dají se udělat kostičky, nudličky, pod to zelenina...cokoliv.
Já dělám ještě horší věc. Kuřecí prsa nakrájím na kostky, a dám je vařit v hrnci ve vodě bez soli, bez koření a pak je normálně uvařený sežeru ke svačině spolu třeba ještě se suchýma piškotama
Je škoda dělat kostky z prs. Ideálně nakořenit, nasolit mořskou solí a do dlaně trošku oleje a tím namazat to maso a na rozpálené pánvi jen z jedné strany a z druhé strany opéct jako steak (tj. neotáčet to co minutu). Maso zůstane šťavnaté. Ty kostky - ok. Jsi ještě mladý - já už jsem vybíravý a pokud bych to maso nenaložil nebo dobře neochutil, tak bych se u toho tvářil jak Pohlreich na kečup.
Ale jinak proč ne - dají se udělat kostičky, nudličky, pod to zelenina...cokoliv.
Já dělám ještě horší věc. Kuřecí prsa nakrájím na kostky, a dám je vařit v hrnci ve vodě bez soli, bez koření a pak je normálně uvařený sežeru ke svačině spolu třeba ještě se suchýma piškotama
Ty vařený prsa beru, ale zajídat to kremrolema by vyšlo prakticky nastejno...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru