|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DeB
|
Zaslal: ne září 07, 2014 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | Ahoj,já beru V 52 Vita Complex Forte každý den a naprostá spokojenost,akorát ty tabletky jsou dost velké |
Taky jsem o něm četla, ale přišlo mi, že je tam toho fakt strašně moc v jedné tabletě. Jako jestli to není až zbytečné:) Velké? Ukaž:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne září 07, 2014 2:36 pm Předmět: |
|
|
| DeB napsal: | | Irminsul napsal: | Ahoj,já beru V 52 Vita Complex Forte každý den a naprostá spokojenost,akorát ty tabletky jsou dost velké |
Taky jsem o něm četla, ale přišlo mi, že je tam toho fakt strašně moc v jedné tabletě. Jako jestli to není až zbytečné:) Velké? Ukaž:) |
Tak asi tak velké
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne září 07, 2014 3:01 pm Předmět: |
|
|
Mně tedy přijdou zbytečně drahé. Dříve jsem je také sice kupoval, ale pak jsem si uvědomil, že mulťák od med pharmy je složením uplně stejný a 3x levnější . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: ne září 07, 2014 3:56 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem měl ten multivitamín s minerály od Med Pharmy
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: ne září 07, 2014 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | DeB napsal: | | Irminsul napsal: | Ahoj,já beru V 52 Vita Complex Forte každý den a naprostá spokojenost,akorát ty tabletky jsou dost velké |
Taky jsem o něm četla, ale přišlo mi, že je tam toho fakt strašně moc v jedné tabletě. Jako jestli to není až zbytečné:) Velké? Ukaž:) |
Tak asi tak velké
|
tak to je v pohodě, jsem myslela něco ještě většího. Beru rybí olej od BlueCaru a to je stejné :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: ne září 07, 2014 4:39 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Mně tedy přijdou zbytečně drahé. Dříve jsem je také sice kupoval, ale pak jsem si uvědomil, že mulťák od med pharmy je složením uplně stejný a 3x levnější . . . |
No úplně stejný nejsou když se podívám na to co v něm všechno je.. Ale zase ta cena je hezčí, než u toho V52.. Tak Ti nevím. Nepociťuješ rozdíl asi, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne září 07, 2014 5:13 pm Předmět: |
|
|
| DeB napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Mně tedy přijdou zbytečně drahé. Dříve jsem je také sice kupoval, ale pak jsem si uvědomil, že mulťák od med pharmy je složením uplně stejný a 3x levnější . . . |
No úplně stejný nejsou když se podívám na to co v něm všechno je.. Ale zase ta cena je hezčí, než u toho V52.. Tak Ti nevím. Nepociťuješ rozdíl asi, že? |
Ne, je to uplně stejné. Ano možná se velmi drobně liší složením, ale účinek je stejný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne září 07, 2014 6:08 pm Předmět: |
|
|
U tech mineralu, jak u v52 tak medpharmy, je to samej oxid.. to uz mi prijde prinosnejsi koupit kvalitnejsi multivitamin bez tehlech zbytecnosti a dokoupit zinek, horcik zvlast..
e: cenove levnejsi nevim jestli to bude, ale kvalita > kvantita _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: ne září 07, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | U tech mineralu, jak u v52 tak medpharmy, je to samej oxid.. to uz mi prijde prinosnejsi koupit kvalitnejsi multivitamin bez tehlech zbytecnosti a dokoupit zinek, horcik zvlast..
e: cenove levnejsi nevim jestli to bude, ale kvalita > kvantita |
A to je jaký?.. Ono sehnat kvalitní multivitamín zas taky není jednoduchý, když není tolik recenzí..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne září 07, 2014 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: |
e: cenove levnejsi nevim jestli to bude, ale kvalita > kvantita |
To jakože extrifit je záruka kvality jo?
Říkal jsem, že já v nich rozdíl nepociťuju. Přeber si to jak chceš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne září 07, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
A jaký rozdíl bys chtěl vidět na sobě ve vitamínech?To nepoznáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne září 07, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | A jaký rozdíl bys chtěl vidět na sobě ve vitamínech?To nepoznáš. |
No právě, že žádnej. Vždyť jsem to psal, že fungujou stejně. Jediný rozdíl by byl, pokud bych po nějakých z nich byl častěji nemocný, než po těch druhých a to nejsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|