|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lift666
|
Zaslal: út květen 20, 2014 8:16 am Předmět: Shyby - jak často? |
|
|
Mám dotaz. Je lepší dělat shyby několikrát za den s velými časovými odstupy (třeba vždy 15 shybů, a to v 7 ráno, pak v 9, pak ve 12, pak ve 3, pak v 5, pak v 8) nebo je lepší to nasáčkovat do jednoho kratšího úseku s menšími přestávkami (třeba 2 minuty) s tím, že těch shybů ale udělám za celý den celkem míň?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: út květen 20, 2014 8:27 am Předmět: |
|
|
O tomto tématu je zde napsáno spousty informací.Tak na co nový topic.Osobně jsem je cvičil vždy v tréninku.5 dní v týdnu a den volna.Nyní jedu max 2x týdně 50shybu za trenink.Pauzy max na vystřídání s kolegou.Zdeněk.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út květen 20, 2014 8:35 am Předmět: Re: Shyby - jak často? |
|
|
| lift666 napsal: | | Mám dotaz. Je lepší dělat shyby několikrát za den s velými časovými odstupy (třeba vždy 15 shybů, a to v 7 ráno, pak v 9, pak ve 12, pak ve 3, pak v 5, pak v 8) nebo je lepší to nasáčkovat do jednoho kratšího úseku s menšími přestávkami (třeba 2 minuty) s tím, že těch shybů ale udělám za celý den celkem míň? | Jde o to, co tim sleduješ...Chceš být dobrý ve shybech a nebo tě to zajímá "jen" v rámci kulturistky a chceš z toho spíš "vytřískat" svaly...Začínáš a nebo cvičíš už déle? Kolik uděláš shybů?Co na to Jan Tleskač? :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
lift666
|
Zaslal: út květen 20, 2014 10:38 am Předmět: Re: Shyby - jak často? |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Jde o to, co tim sleduješ...Chceš být dobrý ve shybech a nebo tě to zajímá "jen" v rámci kulturistky a chceš z toho spíš "vytřískat" svaly...Začínáš a nebo cvičíš už déle? Kolik uděláš shybů?Co na to Jan Tleskač? :o) |
Spíš vytřískat svaly :D
Úplný začátečníkem nejsem, ale necvičím moc dlouho a pravidelně. Shybů udělám najednou tak 15. Pak potřebuju pauzu tak okolo 3 minut, abych udělal dalších 10-15 a pak už jsem docela hotovej :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 20, 2014 10:56 am Předmět: |
|
|
Jestli uděláš 15 a jde ti o svaly, tak bych radil zkusit přidat zátěž a dělat série po pěti a postupně zvyšovat objem - nejdřív počet sérií, potom pomaličku počet opakování.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 20, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
na objem zarad radsej mrtvolu, zhyby su skor kompenzacny cvik _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
lift666
|
Zaslal: út květen 20, 2014 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Jestli uděláš 15 a jde ti o svaly, tak bych radil zkusit přidat zátěž a dělat série po pěti a postupně zvyšovat objem - nejdřív počet sérií, potom pomaličku počet opakování. |
Díky a jak dlouho čekat mezi seriémi?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 21, 2014 12:21 pm Předmět: |
|
|
tak podle nejakych vyzkumu, nejvetsi silu budes mit po cca 3minutach (ale ber to s rezervou)
pokud ti jde ale o svaly, tak rozhodne zatez (neklesej pod 5 a neprekracuj 10-priblizne)
a rozhodne dej telu cas na zotavenou, takze spis obden nez 3x denne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
René Gorol
|
Zaslal: po květen 26, 2014 10:06 pm Předmět: Re: Shyby - jak často? |
|
|
| lift666 napsal: | | Mám dotaz. Je lepší dělat shyby několikrát za den s velými časovými odstupy (třeba vždy 15 shybů, a to v 7 ráno, pak v 9, pak ve 12, pak ve 3, pak v 5, pak v 8) nebo je lepší to nasáčkovat do jednoho kratšího úseku s menšími přestávkami (třeba 2 minuty) s tím, že těch shybů ale udělám za celý den celkem míň? |
Bylo by fajn kdyby si uvedl toho víc, třeba kde cvičíš jestli doma nebo ve fitku, jestli se ti jedna jen o to aby si měl sílu či nabíral svaly. Ale odpověď na tvou otázku je lepší to nasáčkuj[ at můžeš ten sval zatížit. Tělo by si rychle zvyklo a sval by stagnoval kdyby si to cvičil několikrát denně.[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
lift666
|
Zaslal: út září 09, 2014 12:25 pm Předmět: |
|
|
Ještě dotaz. Co se nejvíc posiluje, když dělám shyby hodně úzkým úchopem (dlaně se dotýkají)?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út září 09, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
Úzkým úchopem více paže než záda, podhmatem hlavně bicák a nadhmatem hluboký sval pažní a předloktí
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út září 09, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
| lift666 napsal: | | Magumi napsal: | | Jestli uděláš 15 a jde ti o svaly, tak bych radil zkusit přidat zátěž a dělat série po pěti a postupně zvyšovat objem - nejdřív počet sérií, potom pomaličku počet opakování. |
Díky a jak dlouho čekat mezi seriémi? |
Já je momentálně dělám v supersérii s dřepy, takže nějaká přestávka tam je, ale nikdy jsem to nestopoval. Odhadoval bych tak dvě minuty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|