|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koupite si iPhone 6? |
| duh |
|
20% |
[ 3 ] |
| nah |
|
80% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 15 |
|
| Autor |
Zpráva |
rybickaCZ
|
Zaslal: út září 09, 2014 9:47 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Grimley napsal: | Je pravda ze u webhostingu jsem jeste nevidel server bezici na necem jinym nez linuxu... ale to je asi spis moje nedokonala znalost :) kazdopadne kdyz sem prijde nekdo jako olejnas a rekne vsem ze jsou kreteni ze je in aby vse bylo od Apple, co si pak mame myslet o nem samotnym....obzvlast kdyz tu vetsina dela na linuxovejch serverech :D ....trochu mi to pripomnelo ten "vtip" : Vsichni jste blazni, jen ja jsem letadlo. |
Kde jsem prosim te neco takoveho napsal? Bud mam nejaky poskozeni mozku a pisu veci o kterych pak nemam paru, nebo mas naopak poskozenej mozek ty a dosazujes si pismena tam kde nemaji byt. Tak jako tak, neco je v neporadku.
Ja jsem se tu pouze vyhranil proti tomu, ze Apple se ve firmach nepouziva, nehodi se, neni vhodne a podobny hovna, ktery tu pronasi lidi mimo realitu. Neohanim se tu svetem motoru, chipem, ulozto, ale zazitou praxi = delam to, pohybuji se v tom.
Pro 15ti letyhoho sysadmina rybicku. Pocitas to od doby stazeni prvniho programu, nebo od vanoc co jsi dostal svoje prvni televizni hry? Ja jen abych se s tebou mohl popasovat, pokud si takova hvezda, divim se ze linkedin nemas, ono to primarne neslouzi k hledani prace, ale chapu, mas v tom jasno. Jinak iOS je system pro mobilni platformu, pro pocitace je to OS X, asi bych drzel terminologii.
Samozrejme argumentovat hostingy, databazemi a dalsimi vecmi, to uz chce fistron :)
PS: Vzdavam to :) |
btw ja jsem taky jablickar Ipad+Iphone MAC nemůžu kvůli praci,potřebuju linux.
Bohužel mi není už 15...ale w/e :) ...ja linkedin beru jako lehčí praci pro headhuntery :) kolegum už kvuli němu psal google třebas.Jinak ja nepoužívám socialní sítě,něják mě to nikdy nechytlo.
Btw,mluvíš o tom jak korporátní firmy nepoužívaj ,jak by měli použivat apple a že je to chyba IT manageru...mluvme tu tedy o korporatních IT firmách,kde ti všichni jedou většinou na linuxech,protože to ptořebuješ a je to nejefektivnejší.Mluvme tu o jiných dejme tomu marketing na SONY....ty ti pojedou na Windows,protože je to prostě easy to use,levný a komunita supportu je daleko větší než na MAC.
Tak mi pošli do PM tvuj linkedin,ať vím,s kým mám tu "čest" :)
hrozně mě tedy zajímá,proč apple beží na IBM+ORACLE : (: ( který beží na linuxech....proč když je apple tak moderní a dokonalej v tvých očích si neudělá vlastní architekturu+OS (kterej vzdal po několika failech :) )
Co je špatné třeba argumentovat databázemi ?Třeba databáze jinde než na linuxu je sebevrazda...v tuto dobu.
Nemá cenu se asi bavit...
Btw v čem je Apple bezkonkurenční je synchronizace zařízení + ekosystém kterej jim krásně funguje.Jediny důvod proč by tohle korporace měli vubec využít ?o.O
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
komar
|
Zaslal: út září 09, 2014 10:43 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Petr Prielozny napsal: | jak nekdo uz zde psal, tady v americe podstate vse bezi na applu. Takze kdyz potrebujes delat business a nemas apple, je to jen zpozdeni a otrava.
Navic vsechny dnesni apps a produkty se delaji na ios. |
Tady v Čechách je to úplně jinak:-) |
ono i tady je to dost jinak nez pise APetr ale ja ho chapu je tady teprve chvilku
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út září 09, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
no, já hlavně nechápu, ať už je to jakýkoliv telefon, a klidně ani ne telefon, nechápu uvažování lidí, kteří si něco kupujou jen proto, že je to prostě "nejnovější" - navíc v tomto případě je to o to pikantnější, že ani neví, co vlastně ten nový iPhone všechno bude (ne)mít.... docela by byla sranda, kdyby představili jen nějaký doplňkový low-end model... bych chtěl vidět ty xichty těch bláznů co už několik dní stepujou před obchodem... a stejně by si to koupili
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út září 09, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
hadat se o OS X vs Linux je celkem k nicemu, kdyz 90% firem v cesku jede na oknech
a pomerovat si pindoury linkedinem....
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 09, 2014 3:21 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | no, já hlavně nechápu, ať už je to jakýkoliv telefon, a klidně ani ne telefon, nechápu uvažování lidí, kteří si něco kupujou jen proto, že je to prostě "nejnovější" | Holt, tak se lidé chovají. Lidi se dělí na pár kategorií. Někteří si věci kupují zásadně nové, ti dost určují, jestli se bude produkt dále vyrábět nebo ne. To jsou ty první dvě skupiny. Já jsem Early Majority, protože si radši počkám, až se vychytají dětské nemoci, ale nechci kupovat starej křáp. Poslední dvě skupiny si svým způsobem vyčkávají na dobrou cenu, nebo jsou jen konzervativní a přesvědčí je třeba výprodej před ukončením výroby.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: út září 09, 2014 3:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
rybickaCZ
|
Zaslal: út září 09, 2014 4:07 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | hadat se o OS X vs Linux je celkem k nicemu, kdyz 90% firem v cesku jede na oknech
a pomerovat si pindoury linkedinem....
|
vsak se nepomeruji :) kdybych chtel vytahnout svuj e-penis staci mu napsat z pracovniho mailu a jsem si jist,ze by dost rychle zklapl a prestal si hrat na nadrazeneho ITaka :)...ale od toho tu nejsem :)
Jinak neni zas pravda v cesku toho bezi dost na Linuxu si uz jen ve Casablanku datacentrum na zelivarne (praha):) ,ale jo 60-70% malych a strednich firem bezi na windows serveru,protoze je to 1000x pohodlnejsi a stoji to i za ty penize pro ne.Treba Unicorn (nejvetsi ceska It firma) bezi na linuxech z vetsi casti skoro vsechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út září 09, 2014 4:36 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | jachym napsal: | | no, já hlavně nechápu, ať už je to jakýkoliv telefon, a klidně ani ne telefon, nechápu uvažování lidí, kteří si něco kupujou jen proto, že je to prostě "nejnovější" | Holt, tak se lidé chovají. Lidi se dělí na pár kategorií. Někteří si věci kupují zásadně nové, ti dost určují, jestli se bude produkt dále vyrábět nebo ne. To jsou ty první dvě skupiny. Já jsem Early Majority, protože si radši počkám, až se vychytají dětské nemoci, ale nechci kupovat starej křáp. Poslední dvě skupiny si svým způsobem vyčkávají na dobrou cenu, nebo jsou jen konzervativní a přesvědčí je třeba výprodej před ukončením výroby.
|
ano, tohle nevidim poprvé, ale tady už je to vyhaný tak do extrému, že ti lidi nejsou ani ta první kategorie, oni vlastně kupujou zajíce v pytli...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út září 09, 2014 6:17 pm Předmět: |
|
|
Zatím se z tý keynote dozvídám všechno co jsem věděl. Roumeci, jsem asi bůh co?... jako jedinej na světě jsem podle tebe věděl, jak vypadá iphone 6  zatím je to zklámání přesně jak jsem popisoval _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út září 09, 2014 10:38 pm Předmět: |
|
|
Prodám 10 měsíců starý iPhone 5s 16GB Gold , koupen na ofiku shopu apple.cz, bez vad, bez poruch se zárukou s komplet vybavením  Více infa přes soukromé zprávy.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st září 10, 2014 5:29 am Předmět: |
|
|
Hodinky už jsem teda viděl i hezčí ale na některých fotkách, nebo asi spíš renderech vypadají dobře. Ale jo, asi to propadák nebude :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 10, 2014 8:21 am Předmět: |
|
|
zasr...počítač. Po včerejší celodenní konferenci, kdy jsem po 8mi hodinách vypínal NB s tím, že mi pc s externí baterkou hlásilo, že zbývá ještě 7 hodin:o))) se dnes probudím s tím že mi systém píše: CMOS error, system time failure ačerná obrazovka. Prostě super. Tak do BIOSu a nastavit systémový čas (PROČ??????????????????????????). Na tohle fakt nemám nervy. To je jak udělej si sám. Kdyby to byla nějaká baba, tak neví co s tím. Tohle mě fakt vytočilo. Dnes se jdu podívat do istylu. Tohle nemám zapotřebí. Třeba ne tak super storj co mám, ale spolehlivý bych si prosil...to je co chvíli něco. Když není v servisu, tak se sere od BIOSu po software (abych musel aktualizovat firmware SSD disku, aby mi ho bios načetl - to také není zrovna user friendly způsob jak používat pc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st září 10, 2014 8:29 am Předmět: |
|
|
Deadlifte, ne že bych chtěl něco přivolávat, ale jestli ty nepatříš k těm lidem, co se jim posere všechno co koupěj :D kolega ať si koupí cokoliv, vždycky se mu to alespoň jednou posere  zrovna teď kupoval nejakej eos foťák a přišel mu s prasknout čočkou nebo co to bylo :D
Tak šťastnej kup přeju :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|