Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Ser na to...uz jsi na takovy kraviny starej;)

Bud rad. Ja a mne podobni te preci z velke casti zivime ne?
Takze brzy beztak navidenou

Jinak opravdu diky vsem za podporu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik ze to meris? ja furt nechapu jak si mohl mit 120kg, jako nerikam ze si mel spatnou postavu, ale typoval bych max tak 95-100kg na to jak si byl vysekany.. ale je pravda, ze fotka je fotka

jinak preji uspesny navrat a hlavne at telo drží! :)

tez sem ted tak pul roku sidil, klouby v prdely a posledni dva mesice sem ani necvicil, ted zacinam, uz treti varka treninku zamnou :)
Draper

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau,
mam 189 cm, 115-120kg je ma bezna vaha v objemu, ale necitim se pri tom uz moc dobre. Fotky opravdu hodne zkresluji. Ted mam nejakych 100kg a vypadam, jak kdybych se vratil z dovolene v Mathausenu :D (a to si myslim ,ze nejsem bigorektik :D )
raw

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Cau,
mam 189 cm, 115-120kg je ma bezna vaha v objemu, ale necitim se pri tom uz moc dobre. Fotky opravdu hodne zkresluji. Ted mam nejakych 100kg a vypadam, jak kdybych se vratil z dovolene v Mathausenu :D (a to si myslim ,ze nejsem bigorektik :D )

no to znam, jak ma clovek normalne takovou vahu a pak zhodi, tak je z toho v prdeli.. stejne s vahama, jsem drepoval ted 125kg tezke petky (pocit jak bych mel pul tuny na zadech) a to me musel jistit frajer - strasny pocit, kdyz clovek vi, ze par mesicu zpatky jezdil sam se 180
Draper

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Draper napsal:
Cau,

no to znam, jak ma clovek normalne takovou vahu a pak zhodi, tak je z toho v prdeli.. stejne s vahama, jsem drepoval ted 125kg tezke petky (pocit jak bych mel pul tuny na zadech) a to me musel jistit frajer - strasny pocit, kdyz clovek vi, ze par mesicu zpatky jezdil sam se 180

JJ uz se tesim na dnesni souboj ja vs gravitacni sila Tlaky ty budou v haji , tam budu rad za prazdnou osu, u MT jsem pred ctvrt rokem koncil na 5x5x200kg , ted bych byl rad za 100ku.
Je to zvlastni pocit, jak jsou najednou i ty lehoucke cinky najednou tak strasne tezke, kdyz si na to odvyknes. Ale to chce svuj cas, nejhorsi je tech prvnich par treninku a telo se rychle adaptuje
Smile04

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SPAM
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Oddo

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poď do toho tygře a já myslel, že tě inspiroval k návratu některý z videologů Tomáše Lukáše
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Judson

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, dame anketu nebo i sazky jak dlouho si tu bude Draper vest log a jak dlouho bude cvicit do dalsi pauzi z prepaleni ?
Draper

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PRSA, ZADA, BRICHO

mrtvy tah
120kg x 5
120kg x 5
130kg x 5
130kg x 5
130kg x 5
140kg x 5
140kg x 5 (au)
140kg x 5
-posledni serii jsem chtel 5x150kg, coz by bylo 50kg nad dnesni plan , ale u predpolsedni serie u 3. opakovani me jaksi zatahalo v zadech a hodne rychle jsem si to rozmyslel a byl jsem rad, ze jsem vubec mohl pokracovat v treninku. Ono taky po tolika tychnech nicnedelani je celkem hloupost dat si tam tolik ( "tolik" ) , ale ty 140ky byly celkem lehke a 150kg hrozne lakalo. Asi bych se mel ridit i tou posledni casti nadpisu meho logu :) Tady jsem celkem spokojenej, ze ta sila spadla mene nez jsem cekal.

bench press na MP
55kg x 8
60kg x 8
70kg x 5
70kg x 5
60kg x 6
60kg x 6
55kg x 8
55kg x 8
-volny bench a vubec jakekoliv tlakove cviky s volnou vahou bohuzel nemuzu ani hodne lehce, takze pouze MP, coz mi ale neprijde nijak limitujici v rozvoji svalu, mozna spis naopak u nej patricne svaly lepe procitim. Tlakova sila tragicka jako vzdy, takze zadne prekvapko, co by me nejak vykolejilo , tech 8x60kg me prislo ale docela lehky, takze jsem prihodil, 70ky total na krev, pak jsem ubral, ale sila nikde, vsechno totalne nadoraz..

stahovani kladky na hrudnik
40kg x 10
45kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
40kg x 14

tlaky na stroji v sede
40kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
60g x 6 + 40kg x 10 + 30kg x 15
40kg x 12

pritahy JR
25kg x 10 (2x)
25kg x 10 (2x)
25kg x 10 (2x)
25kg x 10 (2x)
25kg x 10 (2x)
25kg x 10 (2x)

peck deck
40kg x 15
45kg x 15
50kg x 12
50kg x 12
50kg x 12
55kg x 10 + 40kg x 10 + 30kg x 15

pritahy kladky v leze
50g x 12
55kg x 12
60kg x 12
60kg x 12
60kg x 12
60kg x 12 + 40kg x 12

tlaky na stroji hlavou na horu
25kg x 12
25kg x 10
25kg x 10
25kg x 10
25kg x 9
-tlakova sila uz uplne odesla....vlastne ani nemela kam jit,kdyz se vubec nedostavila :D

predklony na stroji
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 20

pritahy nohou v sede
12
12
12
12
12
12

-zatim se nebudu moc rozepisovat, byl to uvodni trenink a ackoliv melo byt FB, tak se to nejak vyvinulo v trenink prsou, zad a bricha, coz bude pro zatim jedna jednotka, dalsi pak zbytek tela. Ovsem nepredpokladam, ze u tohoto zustanu dlouho a behem tydne, 14 dni pojedu svuj klasicky splt 3+1 nebo 4+1. Jinak trenink relativne fajn, az na mirne zkazenou naladu (no comment...) a na ty spodni zada, kde jsem si asi trochu natahl vzprimovac.
-zitra a v dalsich dnech ocekavam mega rozsrackovanost :D ale dalsi trenink predpokladam v patek
-vaha po trenink necelych 103kg, coz by mne asi malokdo typl
švadla

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tvl, první trénink a hned přepsaný Korán :-) každopádně klobouk dolu, slušná nálož. Začínám sledovat (opět)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vlk#

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2014 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jé, drejpr obživnul, no paráda, budu zase sledovat, i když ty rozjezdy bývají dost krušné, hlavně ať všechno drží tam, kde má ;)
e-witch

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... taky sem tam nakouknu, tak ať to jde :)
harry

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2014 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem zvedavy, za jak dlouho se ten blb zase dojebe
spekounP

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2014 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tvl, 1 trénink a 2 stránky spamu

Drapere, držím pěsti, ať to jde nahoru a bez zranění
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2014 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parada, sleduju :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: