Dal jsem si na začátku měsíce týden volno a ke konci mi začalo být divně. Časté močení, bolest močáku, bolesti hlavy, nechuť cvičut, svalová slabost, bolsti kloubů, zvýšená teplota s se zimnicí. Nic moc teda, takhle to trvalo snad další týden, zašel jsem si k doktorovi, samozřejmě ATB i bez zjištěného zánětu jen tak. Tohle nepochopím Tak jsem to bral protože mi bylo totálně zle týden. Po týdnů mi bylo lépe, tak jsem začal cvičit a po týdnu opět ty příznaky. Opět mi doktor (obvoďák napsal silnější ATB). Samozřejmě, že jsem je nebral. Teď už jsem se nasral a vyžádal si krevní testy. Zjištěna vyšší hodnota zánětu, ale ne o moc. Říkám si do zánětu se tělo dostalo, tak se z něho i musí dostat podle toho co jsem si přečetl. Není to akutní, abych to řešil ATB. Hlídám si příjem PUFA aby se nedostalo nad 15g den. Hlavně kyselinu linolovou, která je nejdůležitější jako antioxidant. MUFA mám kolem 80g a SFA kolem 120g. Bílkoviny držím kolem 120-150g, sacharidy do těch 100g. Prostě co největší kvalita.
ahoj
ja to dělal takle:
cca. od 3 minuty
že jsem rovně s nohama v přímce nohy a vrch těla a ty jsi předkloněn a šidíš dráhu..
nerejpu.. sám jich ted 10 nedám, ja je dělal s odrazem od země a pak jsem i nějáký dával sám už
vím že to není ideální, ale před pár měsícema jsem nedal ani jeden bez odrazu , ale snažím se co nejvíce natáhnout. Ty poslední 3 byli dá se říct celkem v pohodě.
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Nejdřív jsem se chtěl taky ozvat, ale nakonec jsem se na to vyprdnul. Trošku jsem tušil, že to bude jen "mezistupeň" před opravdovým plnohodnotným GHR (byť s odrazem). Pokud jich dáš takhle 10, rozhodně bych se už na ně vyprnul a pustil se do klasického provedení, kdy jsou záda v jedné přímce s hamstringama. Držím palce. Vím jakej je to boj. Sám jsem s tím hodně bojoval a začínal jsem jako ty. Kdy jsem v tomhle provedení nedal ani jeden! Jo a je dobře, že GHR cvičíš. Podle mě je tenhle cvik to nejlepší na hamstringy a není úplně v podvědomí cičenců.
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
Stehna: Dřepy: tak začínáme se zadníma, uvidíme co řeknou spodky..
1x12..60kg
1x9..80kg
1x8..90kg - potřebuju delší přestávky cca 2 minuty
1x8..90kg celkem těžký, nezvyk
1x8..90kg
Předkopy:
1x12..50kg
1x12..50kg
1x12..50kg
Hamy: GHR: různě s odrazem a bez
8
10
8
8
Lýtka: Výpony ve stoje:
1x15..70kg
1x15..80kg
1x12..90kg
1x12..100kg
1x10..105kg
Břicho + střed: Rolování:
3x10
Nechci ti do toho kecat, ale kyselina linolová je spíš prozánětlivá.
Zajímavé...no spíš jsem četl na více zdrojích, že je to omega-6 (poly) a je to antioxidant, ale nesmí jí být honě to zase má za následek opak. Není liž pravda?
Prsa: Tlaky jč v leže:
1x12..37,5kg
1x10..40kg
1x7..42,5kg
1x4+1..45kg při pouštění se rozlomila...hups to se mi ještě nestalo
1x3+1..47,5kg
1x8..35kg
Rozpažky v leže:
1x12..22,5kg
1x12..22,5kg
1x10..22,5kg
Záda: Shyby na široko:
1x14..bw
1x12..bw
1x7..bw
1x6..bw
1x5..bw
1x5..bw
Přítahy jč v předklonu:
1x10..35kg
1x10..35kg
1x10..35kg
Břicho: Planky:
3x1,5 min
1x1 min
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru