Tak diplom mi zaschnul před 4 lety což sice není moc ale když už mě s tim nějakou dobu nechaj i učit ty nebožáky na univerzitě tak by to mohlo stačit i na diskuzi na internetu. Ale samozřejmě to záležitý na čitateli.
Jinak jnerezi máš uplnou pravdu, když už si tady něco čtu nebo přispěji tak je to prakticky jen ohledně nějakého zdravotnímu problému (jako třeba topik s kolenem hned vedle), debaty o důležitosti JR ve cvičení bicepsu nějak pomíjim...
A ještě Draperův log samozřejmě
Já z tebe mám pocit, že máš velkou touhu po uznání ostatních. V tvých příspěvcích se to jenom hemží pacienty, odbornými názvy, kterým tady nikdo nerozumí a arogantním přístupem. A když
to leze na nervy i sluníčkovému Gaymoonovi, tak na tom asi něco bude
Zrovna ty, kterej tady na fóru přispívá teprve krátce a chová se jako Mr. Olympia...nevím, kdo jsi a možná už máš za sebou nějaký úspěchy, ale i tak by ses mohl s tou arogancí a rozdáváním moudrostí mírnit...
Děkuju za tvůj názor. Jestli ti připadám arogantní tak na tom něco možná bude a měl bych se mírnit. Jestli rozdávám moudrosti nevím, každopádně jestli píšu nesmysly, není od věci mně
na to upozornit a vysvětlit mi, jak je to správně. Rád se poučím a když se pletu, nemám problém
to přiznat.
Tak diplom mi zaschnul před 4 lety což sice není moc ale když už mě s tim nějakou dobu nechaj i učit ty nebožáky na univerzitě tak by to mohlo stačit i na diskuzi na internetu. Ale samozřejmě to záležitý na čitateli.
Jinak jnerezi máš uplnou pravdu, když už si tady něco čtu nebo přispěji tak je to prakticky jen ohledně nějakého zdravotnímu problému (jako třeba topik s kolenem hned vedle), debaty o důležitosti JR ve cvičení bicepsu nějak pomíjim...
A ještě Draperův log samozřejmě
Já z tebe mám pocit, že máš velkou touhu po uznání ostatních. V tvých příspěvcích se to jenom hemží pacienty, odbornými názvy, kterým tady nikdo nerozumí a arogantním přístupem. A když
to leze na nervy i sluníčkovému Gaymoonovi, tak na tom asi něco bude
Zrovna ty, kterej tady na fóru přispívá teprve krátce a chová se jako Mr. Olympia...nevím, kdo jsi a možná už máš za sebou nějaký úspěchy, ale i tak by ses mohl s tou arogancí a rozdáváním moudrostí mírnit...
Děkuju za tvůj názor. Jestli ti připadám arogantní tak na tom něco možná bude a měl bych se mírnit. Jestli rozdávám moudrosti nevím, každopádně jestli píšu nesmysly, není od věci mně
na to upozornit a vysvětlit mi, jak je to správně. Rád se poučím a když se pletu, nemám problém
to přiznat.
Ne, já neříkám, že píšeš nesmysly, naopak si myslím, že jsi jeden z pár lidí, který má většinou rozumný názory. Ale občas to je podaný takovou arogantnější formou, no čert to vem, já proti tobě nic nemám, ale nelíbí se mi, že se navážíš do Pomana Protože to je jeden z lidí, kterej ty odborný znalosti má a takovejch lidí je tu čím dál míň. Ale už dost toho, je to mimo téma.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Takže buďme rádi, že tu takoví lidé ještě přispívají, protože plno znalích už to s tímto diskuzním fórem zabalilo právě kvůli "vychovávačům", kteří spíš řeší ostatní návštěvníky fóra a ne založená témata.
Řadíš do této skupiny i sám sebe? Od tebe sem totiž taky už dlouho nečetl žádné poznatky ze světa výživy, což je škoda
Neřadím, já jsem kliďas, mě už tu nikdo nepřekvapí. :) Jen jsem teď vytíženej víc, než kdy jindy, tak něco musí jít stranou.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
_________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
Dobré, funkčné =) Tie zmeny postoja a polohy pri drepe platia aj na stojku a visenie na hrazde ? Že raz ruky bližšie k sebe, raz ďalej...raz nadhmat, podhma, úchop dlaňami smerom k sebe... ? Viem, to už nie je o drepoch, ale rád by som sa dozvedel odpoveď
Dobré, funkčné =) Tie zmeny postoja a polohy pri drepe platia aj na stojku a visenie na hrazde ? Že raz ruky bližšie k sebe, raz ďalej...raz nadhmat, podhma, úchop dlaňami smerom k sebe... ? Viem, to už nie je o drepoch, ale rád by som sa dozvedel odpoveď
No co myslis ? Pokud treba bojujes v MMA, chces mit schopnost bouchat odkudkoliv nebo jenom z jednoho perfektniho uhlu ? Jasne ze je neco vyhodnejsi, lepsi atp., ale v normalnim zivote sjou situace, kdy jsou situace nevyhodne. Potrebujes mit oboji.
to Petr Ružička : áno, čítal som ten článok asi pred týždňom, len som si chcel overiť či to platí napr. aj na stojku a visenie, ale už viem že áno, díky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru