|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Macha
|
Zaslal: st září 17, 2014 12:57 pm Předmět: |
|
|
ty vlocky bych rad jedl ale je mi z nich pekne blbe snim max 50 g po pul hodine, vypit to o tom radsi ani nemluvim to uz jsem zkousel a nejde to. vajicka nejim :/ . a ze bych vypil ten gainer + nejaky jidlo s bilkovinama + to pecivo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sk
|
Zaslal: st září 17, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Macha napsal: | | ty vlocky bych rad jedl ale je mi z nich pekne blbe snim max 50 g po pul hodine, vypit to o tom radsi ani nemluvim to uz jsem zkousel a nejde to. vajicka nejim :/ . a ze bych vypil ten gainer + nejaky jidlo s bilkovinama + to pecivo ? |
a jak jsi ty vlocky bastil ? jen tak zalite vodou, jsou samozrejme jen pro gurmany co klidne zbasti i piliny, ale zalit vecer vlocky mlikem a strcit do lednicky a rano uz jen vzit, dochutit podle nalady - granko, med, ovoce, orechy atd....a je to mnamka :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: st září 17, 2014 1:15 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | Macha napsal: | | ty vlocky bych rad jedl ale je mi z nich pekne blbe snim max 50 g po pul hodine, vypit to o tom radsi ani nemluvim to uz jsem zkousel a nejde to. vajicka nejim :/ . a ze bych vypil ten gainer + nejaky jidlo s bilkovinama + to pecivo ? |
a jak jsi ty vlocky bastil ? jen tak zalite vodou, jsou samozrejme jen pro gurmany co klidne zbasti i piliny, ale zalit vecer vlocky mlikem a strcit do lednicky a rano uz jen vzit, dochutit podle nalady - granko, med, ovoce, orechy atd....a je to mnamka :D |
tak to zkusim dat do lednice vecer. Jedl jsem je normal s mlikem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st září 17, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
Záleží jak který, třeba vím, že takový ty NOE z kauflandu chutnaj - tedy spíše nechutnají, prostě to má pachuť a nedokáže jí sníst. Teď kupuji EMCO jemné a ty jsou super na chuť a už jsou i nadrcené :)
Jinak opravdu přidej na pořádných jídlech, vidím tam jen oběd a jinak samé koktejly a chleba k snídani
Naposledy upravil Riku dne st září 17, 2014 1:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: st září 17, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
| rybickaCZ napsal: | Já teda můžu prdlajz radit :) do cvičení jsme nový, ale když nestíhám snídani, tak mam připraveno rozmixovanejch 500-1000g vloček prásknu to do vody dávám tak 400ml a 100-110g rozmixovanejch vloček.Vypiju a za 2 minutky to máš v sobě a i umytý shaker. Podle mě je to lepší jak gainer.Občas mam namletý i nějaký ořech tak tam hodím 10-20g.
Klidně mě opravte :P, že to dělám špatně a taky přejdu na gainer.
PS:ty vločky mám ve vakuum nádobě, tak tam není vzduch. |
spatne to urcite nedelas, co bych za to dal kdybych to mohl takhle pit, ja bych tam spis pridal neco do toho shakeru..
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st září 17, 2014 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Záleží jak který, třeba vím, že takový ty NOE z kauflandu chutnaj - tedy spíše nechutnají, prostě to má pachuť a nedokáže jí sníst. Teď kupuji EMCO jemné a ty jsou super na chuť a už jsou i nadrcené :)
Jinak opravdu přidej na pořádných jídlech, vidím tam jen oběd a jinak samé koktejly a chleba k snídani |
taky kupuju ty nadrcene EMCA
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: st září 17, 2014 6:41 pm Předmět: |
|
|
tak jsem to poupravil
snidane 6:00
50g ovesných vloček
70g gainer
vitamin C
20g kloubni vyziva
9:00 svacina
chleba celozrny + syr sunka nebo s cotagge syrem + nejake ovoce
12:00 oběd
150g kuře
100 g rýže
+ zelenina
16:00 po treninku
70g gainer
+ bcaa
+ cee
17:00
30g piskotu
30g protein
+ jidlo co je doma uvarene testoviny s omackou atd
19:00
30g piskotu
chleba + syr sunka
3-4x do tydne ryba
multivitamin+mineraly
22:00 250g tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|