jak to je se sacharidama ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak to je se sacharidama ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> jak to je se sacharidama ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Macha

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vlocky bych rad jedl ale je mi z nich pekne blbe snim max 50 g po pul hodine, vypit to o tom radsi ani nemluvim to uz jsem zkousel a nejde to. vajicka nejim :/ . a ze bych vypil ten gainer + nejaky jidlo s bilkovinama + to pecivo ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sk

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Macha napsal:
ty vlocky bych rad jedl ale je mi z nich pekne blbe snim max 50 g po pul hodine, vypit to o tom radsi ani nemluvim to uz jsem zkousel a nejde to. vajicka nejim :/ . a ze bych vypil ten gainer + nejaky jidlo s bilkovinama + to pecivo ?

a jak jsi ty vlocky bastil ? jen tak zalite vodou, jsou samozrejme jen pro gurmany co klidne zbasti i piliny, ale zalit vecer vlocky mlikem a strcit do lednicky a rano uz jen vzit, dochutit podle nalady - granko, med, ovoce, orechy atd....a je to mnamka :D
Macha

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
Macha napsal:

a jak jsi ty vlocky bastil ? jen tak zalite vodou, jsou samozrejme jen pro gurmany co klidne zbasti i piliny, ale zalit vecer vlocky mlikem a strcit do lednicky a rano uz jen vzit, dochutit podle nalady - granko, med, ovoce, orechy atd....a je to mnamka :D

tak to zkusim dat do lednice vecer. Jedl jsem je normal s mlikem.
Riku

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záleží jak který, třeba vím, že takový ty NOE z kauflandu chutnaj - tedy spíše nechutnají, prostě to má pachuť a nedokáže jí sníst. Teď kupuji EMCO jemné a ty jsou super na chuť a už jsou i nadrcené :)

Jinak opravdu přidej na pořádných jídlech, vidím tam jen oběd a jinak samé koktejly a chleba k snídani

Naposledy upravil Riku dne st září 17, 2014 1:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Macha

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rybickaCZ napsal:
Já teda můžu prdlajz radit :) do cvičení jsme nový, ale když nestíhám snídani, tak mam připraveno rozmixovanejch 500-1000g vloček prásknu to do vody dávám tak 400ml a 100-110g rozmixovanejch vloček.Vypiju a za 2 minutky to máš v sobě a i umytý shaker. Podle mě je to lepší jak gainer.Občas mam namletý i nějaký ořech tak tam hodím 10-20g.
Klidně mě opravte :P, že to dělám špatně a taky přejdu na gainer.
PS:ty vločky mám ve vakuum nádobě, tak tam není vzduch.

spatne to urcite nedelas, co bych za to dal kdybych to mohl takhle pit, ja bych tam spis pridal neco do toho shakeru..
sk

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Záleží jak který, třeba vím, že takový ty NOE z kauflandu chutnaj - tedy spíše nechutnají, prostě to má pachuť a nedokáže jí sníst. Teď kupuji EMCO jemné a ty jsou super na chuť a už jsou i nadrcené :)

Jinak opravdu přidej na pořádných jídlech, vidím tam jen oběd a jinak samé koktejly a chleba k snídani

taky kupuju ty nadrcene EMCA
Macha

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem to poupravil

snidane 6:00

50g ovesných vloček
70g gainer
vitamin C
20g kloubni vyziva

9:00 svacina

chleba celozrny + syr sunka nebo s cotagge syrem + nejake ovoce

12:00 oběd

150g kuře
100 g rýže
+ zelenina

16:00 po treninku

70g gainer
+ bcaa
+ cee

17:00

30g piskotu
30g protein
+ jidlo co je doma uvarene testoviny s omackou atd
19:00

30g piskotu
chleba + syr sunka
3-4x do tydne ryba
multivitamin+mineraly

22:00 250g tvaroh

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak to je se sacharidama ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: