|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dangroj
|
Zaslal: st září 17, 2014 7:16 pm Předmět: kozy |
|
|
zdar, moje slabá stránka jsou kozy a je to proto, že je nedokážu procejtit a zabírám spíš předkama ramen.. už dlouho mě to sere, ale furt nevim, jak to udělat, abych to fakt co nejvíc izoloval.. rozpažky a tak, to mi celkem jde, ale není to žádná sláva si myslim, ale tlakový cviky jako bench.. ani nemluvim :DD ostatní partie mám ok a cejtim je skvěle, ale ty kozy : (
nějaká rada, jak to dobře izolovat???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Macha
|
Zaslal: st září 17, 2014 7:19 pm Předmět: Re: kozy |
|
|
| dangroj napsal: | zdar, moje slabá stránka jsou kozy a je to proto, že je nedokážu procejtit a zabírám spíš předkama ramen.. už dlouho mě to sere, ale furt nevim, jak to udělat, abych to fakt co nejvíc izoloval.. rozpažky a tak, to mi celkem jde, ale není to žádná sláva si myslim, ale tlakový cviky jako bench.. ani nemluvim :DD ostatní partie mám ok a cejtim je skvěle, ale ty kozy : (
nějaká rada, jak to dobře izolovat??? |
jak jedes ten bench ? jestli to chces primo jen na prsa tak dej sirokej uchop a tyc davej kousek pod prsa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st září 17, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st září 17, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
Před benchem dej kladky, bradla, kliky... poté jdi na bench (sice budeš mít menší váhu, ale pokud tě z toho nebudou selhávat prsíčka, pak máš křivý kozky)... bukvice.
|
|
| nahoru |
|
 |
otočbýk
|
Zaslal: st září 17, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st září 17, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
bez za nekym u vas v posilce kdo ma velky kozy at te nauci bencovat kozama a ne ramenama
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st září 17, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
| otočbýk napsal: | | pouzij multipress |
Pravda, empéčkem si ta ramena odděláš takovým způsobem, že budeš jen dřepovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: st září 17, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | bez za nekym u vas v posilce kdo ma velky kozy at te nauci bencovat kozama a ne ramenama |
dobrá rada, dík :D
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: čt září 18, 2014 8:31 am Předmět: |
|
|
Benchovat jednoruckami si skusal?
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: čt září 18, 2014 8:59 am Předmět: bench |
|
|
U benche pro izolaci prsních svalů stahuju lopatky k sobě, hrudník držím vyklenutý a činku pokládám spíše na horní část prsou....a bere to parádně.  A ty jednoručky, co Ti tady radí, jsou taky super volba. Tam to procítíš ještě lépe. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seazer
|
Zaslal: čt září 18, 2014 11:35 am Předmět: |
|
|
U benche spouštěj činku skoro až ke krku, nebo alespoň na klíční kosti. V horní poloze NEPROPÍNEJ lokty, ale pumpuj to v té dráze, jaké jsem popsal. Plus ještě první opakování dělám tak, že negativní fázi jedu velmi pomalu (asi 5s) a pak začnu s tou "pumpovačkou" (lépe se mi pak drží požadovaná dráha).
Jinak rozhodně zařaď i jednoručky, jak ti tady radili.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt září 18, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: | | Pokedex napsal: | | bez za nekym u vas v posilce kdo ma velky kozy at te nauci bencovat kozama a ne ramenama |
dobrá rada, dík :D |
Ale aby to byl chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: čt září 18, 2014 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Seazer napsal: | U benche spouštěj činku skoro až ke krku, nebo alespoň na klíční kosti. V horní poloze NEPROPÍNEJ lokty, ale pumpuj to v té dráze, jaké jsem popsal. Plus ještě první opakování dělám tak, že negativní fázi jedu velmi pomalu (asi 5s) a pak začnu s tou "pumpovačkou" (lépe se mi pak drží požadovaná dráha).
Jinak rozhodně zařaď i jednoručky, jak ti tady radili. |
to s tim negativním op. a pumpováním a nepropínání.. to dělám taky, ale činku spouštím spíš dolu, než na horní část prsou.. jinak než si lehnu, dám si ramena nahoru, dozadu a zaseknu dolu.. prostě aby byly za kozama a nepracovali, někdy se mi to podaří a je to fakt hrubě cejtit, ale spíš ne jak jo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|