|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: út září 09, 2014 2:05 pm Předmět: |
|
|
Dne 9.9.2014
Dieta: 14den (175g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)
Shyby kladka: (10x10 x35kg = 100opakování)
Dl: (12x10 x50kg = 120opakování)
Veslo: (7x10 3x8 x35kg = 94opakování)
Bench: (10x10 x 35kg = 100opakování)
Ez tyč (7x10 3x8 x20kg = 94opakování) (20kg celková vaha i s osou)
Břicho: 3x15zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 3x10
Celkový čas: 70min
Orbitrek:16minut
Dnes velice pomalí začátek , dvojitá rozcvička, cítil jsem se unavený a stuhlý.
 Pak jsem se do toho dostal, na shybech kladce nic nového , pak jsem začal DL a chtěl jsem dneska dřít jako kun.  Byl to nářez. Potom na veslu , benchi i bicepsu jsem byl lepší než minule, bnech jsem poprvé dojel 10x10. Na závěr v SS bez přestávky břicho , protáhl se a šel jsem na orbitrek.
Tady jsem zvolil dnes od začátku 1minutá normálka pohodička a 1minutu jsem to rval jak na tour de france.  Perfektní trening se vším všudy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: čt září 11, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
Dne 11.9.2014
Dieta: 16den (275g cukru-samozřejmě nepočítám cukr po běhání (2lžíce maltodextrinu v 0,75l vody)
Dnes po obedě bežecký trening. Dnes jsem tam vyrazil s tím že poběžím dva okruhy, stuj co stuj a že se pokusím atakovat hranici 52minut. Mám za sebou dvě dlouhé noční, naspal jsem dnes asi 4,5h, dal si musli, oblíkl se a šel.  Vyběhl jsem svižně, přesto tak abych to nepřepálil, celou dobu jsem bežel hodně tvrdě a výsledkem mi bylo první okruh (5km= 23,50) to už jsem tušil že jsem na moc dobré cestě a jelikož jsem druhý okruh řezal podobně, měl jsem druhý okruh za (5km= 25,40) Výsledný čas teda na 10km=49,30 Překonal jsem zatím nejlepší muj čas před týdnem 4.9. 10km=53,15 což si myslím je nádhera. Uznávám dnes zdá se všechno krásně vyšlo, hlavně kotník mě už dva dny nebolel. Proč bych teda nemohl znovu veřit, že atakuji své časi 1h 48min.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt září 11, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
Koukám že jsi to pořádně rozběhal, to je dobře. Už se ti to blíží. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá září 12, 2014 6:59 pm Předmět: |
|
|
Dne 12.9.2014
Dieta: 17den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))
D: (13x10 x32,5kg= 130opakování)
Military press: ( 11x10 x 20kg= 110opakování)
KNB :2x6
Tric.kladka : ( 10x12 x 20kg= 120opakování)
Velká činka k hrudníku (ramena) (7x10x 15kg= 70opakování)
Celkový čas 60min
Orbitrek:25minut
Další klasická EMON ovka.  Po rozcvičce se šlo na věc, dřepy peklo, kolenum se to dnes ani trochu nelibilo. Mám za sebou tři noční, včerejší běhání. Ale dřít se musí, takže zase o kapánek višší váha a jedna serka na víc. Military pres dnes dokončený, je fakt že od 9serii už jsem si trochu pomáhal lehkých puss pressem , ale nemohu moc bolí me s toho kotník.  KNB dnes nešlo, po ramenou jsem byl rozbitý, prostě jsem to odflákl a vzdal. Kladka byla dobrá, činka k ramenum také , na záver břicho do SS bez pauzy a šlo se na orbitrek.
Tady jsem to dneska pojal od začátku do konce 1minuta normálka, 1minuta rychle. Ke konci už jsem vypadal, že se co nevidět vyvrátím.
P.S. Dnes jsem se na šatně rozzuřil. To když přídete po 1,5h treningu na šatne a potřebujete svoji dávku cukru. Jenže já si do šejkru dal jen bcaa.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so září 13, 2014 5:29 pm Předmět: |
|
|
Dne 13.9.2014
Dieta: 18den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))
Dnes po obedě bežecký trening. Dnes jsem si dal závazek . Bud překonám na jednou 5km okruhu čas 23,30 , nebo pobežím za trest 2okruhy.  Mám za sebou poslední 4tou noční a neměl jsem v umyslu se dnes vzdálenostně přepínat. To nechám na zítra.  Proto jsem byl rozhodnutý, dát do prvního okruhu všechno. Vyšlo to lépe, než jak bych si mohl jen představovat. (5km = 22,28) Tohle je čas, který se blíží mému rekordu na podobné trati. 6kol (5,4km=23,48) Jsem maximálně spokojený.  Pokud teda do závodu nastoupím, (objevil se problém) mohl bych bejt ve formě.  P.S. Hned poté ještě 2h na kole, 30km.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 13, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
nemaz se s tim,na na mrtvem tahu si dej aspon 60, na drep dej 50 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne září 14, 2014 4:26 pm Předmět: |
|
|
Dne 14.9.2014
Dieta: 19den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))
Je další týden diety za náma, je čas říct si jak jsme na tom váhově. Dnes mě pohled na váhu určitě potešil , ikdyž jsem to tak nějak tušil, že jsem určitě lehčí.  Dnes ráno mi váha ukázala 83kg, což je o 2kg méně než minule. Vyrovnal jsem ten rozdíl, kdy jsem při minulém vážení neshodil ani 1kg.
Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 83kg
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne září 14, 2014 4:59 pm Předmět: |
|
|
Dne 14.9.2014
Shyby kladka: (10x10 x35kg = 100opakování)
Dl: (6x12 7x10 x50kg = 142opakování)
Veslo: (8x10 x35kg = 80opakování)
Bench: (11x10 x 35kg = 110opakování)
Ez tyč (5x10 5x8 x20kg = 90opakování) (20kg celková vaha i s osou)
Břicho: 3x20zkracovačky
Celkový čas: 65min
Orbitrek:25minut
Dnes opět další trening EMOM. Opět plné fitko. Rychlá rozcvička a šlo se na věc, po kladce přišla DL. Uvažoval jsem o tom, co zde napsal Peter Ustinov ale nejdu do toho, do závodu nechci riskovat kotník.  I s 50kg se dá jet pekně na kardio a abych aspon trochu zmenil a přitlačil, rozhodl jsem se to jet po 12opakování a až budu unavený a bledý jak stěna, vrátím se na 10opakování. Proto to dnes vypadá trochu jinak a makačka to byla neskutečná. Poté veslo, dnes jen 8serii po dojetí 8serii mě tak chytli spodky zad, že jsem toho musel nechat. Nebyl jsem schopný se ani pořádně ohnout. (asi jsem to na té Dl přehnal)  Bench a břicho dobré, bicepsem ve stoje jsem se protrápil.
Poté orbitrek dnes jsem tam vyloženě řádil, nejdříve jsem začal 1minuta pomalu, 1rychle. Po 8minutách jsem dal 2rychle jednu pomalu, potom zase třeba 1rychle jedna pomalu a nazávěr jsem měl tři rychlí. Prostě jsem si trochu pohrál
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne září 14, 2014 5:19 pm Předmět: |
|
|
Dne 14.9.2014
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Doma jsem pojedl, v klidu navařil gulášek a šel jsem běhat.  Nemusím asi moc říkat že po včerejšku, dnešním treningu a s bolesti v zádech se mi tam ani za mák nechtělo. Ale odpočinkový den je na programu zítra, dnes jsem prostě musel.  Záměr byl jasný přetrpět 2okruhy, s mizerným časem se počítalo.  Po vybehnutí jsem se po 200 metrech na chviličku zastavil s tím že končím, kvuli zadum. Byl to jen momentík na to abych se zastyděl, našval a bežel dál s tím, že to povolí, že to rozběhám.  Nicméně nohy težké , kotník jsem citíl a o zádech bych nemluvil.  První okruh jsem měl (5km=26) a začal se trápit v druhém, to už mě ty záda trošku povolila. Po 40minutách mě to začlo i bavit a já mazal v druhém okruhu manko, které jsem měl ze začátku, kdy jsem se vyloženě vlekl. Druhý okruh (5km=26,20) a necítil jsem se nejhuř a také mě zajímalo zda bych byl schopný udržet i třetí okruh v podobném tempu a tak jsem teda bežel i třetí okruh.  Třetí okruh i díky brutálnímu finiši za (5km=26,20) , uplně identický čas a maximální spokojenost. Celkový čas tedy: 15km=78,40 . Kdyby to byl závod čekalo by mě 6km a kdybych chtěl vyrovnat své časi, musel bych to stihnout za 30minut, je jasné že na to bych neměl ale i tak je to dnes velice krásné.  P.S. Záda mi ted stuhla a docela trpím
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út září 16, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
Dne 16.9.2014
Dieta: 21den (175g cukru-samozřejmě nepočítám cukr po běhání (2lžíce maltodextrinu v 0,75l vody)
Dnes ráno bežecké trening. Šel jsem tam s jasným cílem, zaběhnout dva okruhy a vlézt se pod 49minut.  Po vyběhnutí jsem citíl, že to dneska není to pravé oříškové. Asi po 3km mi začli težknout nohy. První okruh jsem měl v čase (5km=23,45) Na začátku druhého mě chytil kotník, ne že by nešlo běhat ale v určitých chvílích jsme kroky drobil. (prostě jsem zlehka pajdal) Nicméně jsem se s tím rval od začátku do konce a veděl jsem, že bežím lehce nad 49minut. Poslední 1km už jsem to bral heroicky, posledních 250metru ve sprintu. Druhý okruh (5km=25,22) Celkový čas : 10km=49,07 Cílu jsem nedosáhl i přes to, že jsem se na tom nadřel. I tak to bylo velice dobré. A ten závěr, kdy jsem se po doběhnutí musel opřít o strom, abych se nevyvrátil stál za to.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st září 17, 2014 2:25 pm Předmět: |
|
|
Dne 17.9.2014
Dieta: 22den (225g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)
D: (6x12 7x10 x32,5kg= 144opakování)
Military press: ( 12x10 x 20kg= 120opakování)
Tric.kladka : ( 4x12 6x10 x 21,25kg= 108opakování)
Velká činka k hrudníku (ramena) (8x10x 15kg= 80opakování)
Břicho: 4x15zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 3x12
Celkový čas 65min
Orbitrek:20minut
Po rozcvičce jsem šel na dřepy. Zustal jsem opět na stejné váze, trochu mě bolí kotník. Za to jsem přihodil a přitvrdil na opakování, ze začátku jsem jel po 12ti a pak když, už jsem byl unavený se vrátil na 10. Musím říct, že unavený jsem byl velice rychle, dochází mi štáva, asi mi chybí cukr.  Poté military press, dnes čistě bez pomoci push press. KNB jsem zrušil , místo toho dal pořádnou triceps kladku. Velká činka k hrudníku a na závěr do SS bez pauz zkracovačky a vis.
Protáhl se a šlo se na orbitrek. Dnes jsem neměl sílu ani chut vymíšlet nějaký brutaliti, proste jsem 20minut šlapal.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt září 18, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
Dne 18.9.2014
Dieta: 23den (275g cukru-samozřejmě nepočítám cukr po běhání (2lžíce maltodextrinu v 0,75l vody)
Dnes po obedě bežecký trening. Mám za sebou dlouhou noční. Dnes jsem tam šel s tím, že pobežím hardcore.  Střídavý běh 1minuta pijánko , 1 minuta zběsilí uprk.  Jen jednou jsem bežel tenhle běh a to dne 4.5.2013 (strana.5) Tehdy jsem zaběhl svuj rekord na kolečkách, při vzdálenosti 9km=42,42. A dodnes mám ten běh vážně v živé paměti.  Ale zpátky k dnešku. Rozběhl jsem to vážně dobře, v prvním okruhu jsem měl výdrž i sílu , dokonce jsem atakoval svuj nedávný, nejlepší čas na 5km. První okruh: (5km=22,55) a vběhl jsem do druhého. Opět s tím, že se mi začal ozívat kotník. (ten běh s velkýmy kroky se mu vubec nelíbí a lepší už to asi nebude)  V druhém jsem se rozhodl přitvrdit, ty 1minutové uprky ztráceli svoji výbušnost a proto jsem se rozhodl bežet 30s pijánko a 1 minutu tvrdě. Někde v polovině druhého okruhu jsem to zase změnil.  Zase jsem přitvrdil a to tak, že jsem bežel pijánko pouze 15s, abych se dvakrát nadechl a zase minutu tlačil na pilu.  Poslední 3minuty už jsem bežel tvrdě. Výsledek byl sladký jako zákusek.  Druhý okruh. (5km=24,20) Celkově tedy: 10km=47,15 Myslím že je to dost podobné tomu běhu ze 4.5.2013 jen s malím rozdílem, tentokrát jsem v cíli nepřemáhal zvracení.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá září 19, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
Dne 19.9.2014
Dieta: 24den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))
Shyby kladka: (10x10 x30kg = 100opakování)
Dl: (3x15 7x12 3x10 x40kg = 159opakování)
Veslo: (10x10 x30kg = 100opakování)
Bench: (10x10 x 37,5kg = 100opakování)
Ez tyč (5x10 5x8 x20kg = 90opakování) (20kg celková vaha i s osou)
Břicho: 3x20zkracovačky
Celkový čas: 75min
Orbitrek:28minut
Dnes jsem trening trocho pozmenil. Po rozcvičce jsem přešel na shyby kladku, jel jsem to tím stylem, že jednou jsem dal klasický 1shyb a 10x kladku , podruhé biceps shyb a 10x kladku. Pořád všechno v treningu EMOM. Pak DL, ubral jsem váhu jelikož mě minule chytli záda a tak jsem se dneska rozhodl ubrat váhu a zkusit přidat i více opakování, stále se snažím přinutit srdce pracovat více a více.  Byl to nářez, těch 15opakování bylo opravdu hodně a pauza byla moc kratučká.  Na veslo jsem též ubral . Vlastně na všechny cviky na záda jsem to trochu zlhečil.  Na bench jsem dnes lehce přihodil. Ez tyč klasika na závěr do SS bez pauzy břicho, zkracovačky a vis. U visu dnes v popruhách, sám jsem nebyl schopný se udržet na visu.
Poté jsem přešel na orbitrek. Dnes jsem si dal cíl 1,5minuty jet rychle a 0,5 minuty pijánko.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne září 21, 2014 3:03 pm Předmět: |
|
|
Dne 21.9.2014
Dieta: 26den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))
D: (14x12 x32,5kg= 168opakování)
Military press: ( 10x12 2x10 x 15kg= 140opakování)
Tric.kladka : ( 10x10 x 21,25kg= 100opakování)
Velká činka k hrudníku (ramena) (7x10x 15kg= 70opakování)
Celkový čas 60min
Orbitrek:20minut
Dnes po krátké rozcvičce se šlo na věc. U dřepu jsem váhu nepřidal ale zvedl opakování, i jednu serii zase přidal. Byl to mazec, teklo ze mě, u dvou serií jsem si pomohl, změnil jsem postoj sumo na postoj nohou u sebe.  Military, dnes menší váha, velké osy byly zabrané a mě se nechtělo hrát si s kotoučema. Vzal jsem lehčí osu a přidal opakování, z 10ti na 12náct. Kladka a velká činka normálka, rychle jsem dal břicho a šlo se na orbitrek.
Dnes na orbitreku bez nějakých vilomenim, prostě klidná 20ti minutová šlapačka. Po dřepech unavený a to mě čekalo odpoledne ještě běhání, tak jsem to moc nehrotil.  P.S. Ráno proběhlo týdení vážení, žádná změna, proto tu nepíšu svuj obvyklí vahový sloupek , pořád 83kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne září 21, 2014 3:25 pm Předmět: |
|
|
Dne 21.9.2014
Dieta: 26den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Dnes jsem tam šel se záměrem uběhnout dva okruhy , tedy 10km a zároven první okruh napálit nad svoje možnosti, atakovat čas 22minut. Uznávám zdálo se to být po raním fitku jako bláhová představa, uběhnout to v takovém čase, nohy byly težké jako z olova.  Přesto jsem do toho šel a rozběhl to tím stylem, že po první klidnejší minutě jsem šlápl na plyn a jel střídavý běh, 1minuta na prudko a 30s pijánko. Po 15minutách kdy se opravdu zdálo, že ten čas není nemožný jsem to změnil na 15s pijánko. A poslední 2minuty před cílem, už jsem to rval hlava nehlava.  Nebudu napínat  první okruh (5km= 22,01) a tím jsem i skončil byl jsem kantáre a na druhý jsem neměl ani pomyšlení.  dlouhý běh nechám na zítra a s tímhle jsem maximálně spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|