Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 874, 875, 876 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
To snad ani nemusím komentovat...

Mě třeba by Tvoje odpověď zajímala.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petey

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

i dajme si znovu pre osviezenie http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/52406/legenda-o-svatem-andrejovi-reflex-odhaluje-zapomenute-informace-o-babisove-zbohatnuti.html .

U nas je este nizsi level hry, oligarchovia su v pozadi a neradi sa ukazuju
Spazik

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Ten autor toho textu zní dobře zoufale:).

- Co ty na něm vidíš (Babišovi)? Si snad člen ANO? :) Jak mi to teda vysvětlíš, před volbama Babiš měl velkou hubu že se tu krade, že stát je neefektivní atd.
- Ale skutečnost je teď taková, že rozpočet jede dál ve stejných kolejích - daně rostou (nebo zůstávají stejný), dluhy taky.

Že by se někde nějak otočilo kormidlo u lodi jsem ani náznakem nezaznamenal. Spíš naopak, jak nedávno něco odhlasovali (snižení daně na naftu?) a pak najednou začli skákat že to vlastně nechtěli a chtěl opakovat hlasovní...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem člen žádné strany, ale ať už vzhledem k tomu, co a jak dělám já (třeba v občanském sdružení, kde v praxi vidím, že i snadná řešení potřebují mnohem (mnohem) více času, než v životě jednotlivce nebo firmy), tak i k drobným zkušenostem ze sněmovny (pomáhal jsem pár let kamarádovi poslanci), asi víc chápu, že řada věcí potřebuje čas, řada kompromisy, a řada drobných věcí se musí podřídit vyšším cílům, které pak při zavedení mnohdy ostatní nemají šanci ani si uvědomit, natož zřetelně vidět nebo hned (či jen z osobního na sebe zaměřeného pohledu) pochopit (a to to stejně celé pořád vidím jen ze svého malého pohledu). A prozatimní reálné výsledky téhle vlády, i když není zdaleka složená tak, jak bych třeba já chtěl, mi přijdou prostě dobré. O to víc, že jsme necelý rok od voleb. A ještě o to víc, že vím, že moje štěstí a osobní spokojenost na tom, jaká je (v rámci hodně širokých mezí) vláda, nijak výrazně nezávisí.

Uff, slohovka...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vidím pozitivní to, že už se u nás možná začíná trochu formovat občanská společnost - že pár lidem už není jedno co se děje nahoře, dají se dohromady s dalšíma a vytváří tlak směrem nahoru (ať už nalokální nebo národní úrovni) a to je to co je potřeba.

Jinak samozřejmě jsem taky názoru, že život má každý takový jaký si ho udělá a každý by měl začít "uklízet" především u sebe a ve svém nejbližším okolí, než sedět v hospodě a nadávat na "ty nahoře", kteří můžou pomalu i za to, že člověk má blbou práci a stará mu zahejbá
Mablung

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Nejsem člen žádné strany, ale ať už vzhledem k tomu, co a jak dělám já (třeba v občanském sdružení, kde v praxi vidím, že i snadná řešení potřebují mnohem (mnohem) více času, než v životě jednotlivce nebo firmy), tak i k drobným zkušenostem ze sněmovny (pomáhal jsem pár let kamarádovi poslanci), asi víc chápu, že řada věcí potřebuje čas, řada kompromisy, a řada drobných věcí se musí podřídit vyšším cílům, které pak mnohdy ostatní nemají šanci ani si uvědomit, natož zřetelně vidět (a to to stejně celé pořád vidím jen ze svého malého pohledu). A prozatimní reálné výsledky téhle vlády, i když není zdaleka složená tak, jak bych třeba já chtěl, mi přijdou z mého pohledu prostě dobré. O to víc, že jsme necelý rok od voleb. A ještě o to víc, že vím, že moje štěstí a osobní spokojenost na tom, jaká je (v rámci hodně širokých mezí) vláda, nijak výrazně nezávisí.

Uff, slohovka...

Já právě prakticky žádné výsledky nevidím. Nelze nepřiznat, že se o politiku nějak zvlášt nezajímám. Ale co jsem zaregistroval, cajti asi dostali volnější ruku. Ze zpráv mi připadá, že jsou aktivnější (i když to může být pokračování minulé vlády). A to je vše.
Opatření na snižování korupce nevidím. Opatření na snižování deficitu nevidím. Opatření na vyléčení justice nevidím. Opatření na zvýšení konkurenceschopnosti Čech nevidím. Opatření na vyřešení důchodové problematiky nevidím. Nevidím opatření na zvednutí školství. Mě prostě připadá, že se dostali do vlády kritikou předchozí vlády a neví co s tím. K tomu přispívá i Babiš, který skutečně působí dojmem, že neví která bije.

Narozdíl od Novice si nemyslím, že by zvolení Babiše bylo takovou katastrofou. Spíše si myslím, že to je pokračování marastu. Nicméně si nemyslím, že by to bylo specifikum české politiky. Co tak vidím ze svého malého pohledu, většina evropských vlád nemá vůbec ponětí co si počít s ekonomikou.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ono mnohdy jde řada lidí po té či oné funkci jen právě kvůli té funkci, bez ohledu na to, jak mu je nebo není blízká nebo jak potom chce (resp. nechce) reálně pracovat (což je celé reakce jen na Tvoji poslední větu). Já za sebe doufám, že to moje úvodní "nejsem člen žádné strany" mi vydrží na věky věků.

Btw. Spaziku, kdybychom byli na Facebooku, kliknu Ti teď na "like".
riker

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Tím, že dodržuje zákon a uzavřené smlouvy s vlastníky autorských práv, se stává fašistickým? Ehm?

Kdyz se chovam jako fasista, tak se chovam jako fasista. Prosta tautologie. To ze me k tomu nuti zakony nebo smlouvy na tom nic nemeni
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
CZEBLADE napsal:
Strašně mě sere, úplně trhá koule to fašistické Youtube a jiné servery, které zakazují videa vztahující se pro náš region.

Tím, že dodržuje zákon a uzavřené smlouvy s vlastníky autorských práv, se stává fašistickým? Ehm?

To, že se časem zruší hudba u videa díky autorským právům je ok. Ale třeba trailer na film a podobné věci přímo od dané společnosti zakázané přehrávání na náš region je dosti divné. Ale tak to je vše z Ameriky, to je vlastně jiný vesmír .. mimo něj nic není.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Heleďte, takže když já třeba zakážu naše videa z webu přehrávat v zahraničí, třeba v mém případě z důvodu ušetření dost velkých částek za datový tok nebo za autorská práva třeba k hudbě, kterou koupím jen pro lokální užití, budu taky fašista?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TAK trochu jsem to nadsadil, ale min. ten youtube asi není tak volný nebo píšeš placení za datové toky ... no úplné detaily neznám. Ale s trochou důvtipu prostě lze předpovědět, že na Evropu jako takovou asi trochu serou. Ještě se mi nestalo, abych narazil na takový typ zákazu u videa evropského původu. To jak je s placením těch přenosů nebo autorskými právy je bůhvijaké ...
riker

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Heleďte, takže když já třeba zakážu naše videa z webu přehrávat v zahraničí, třeba v mém případě z důvodu ušetření dost velkých částek za datový tok nebo za autorská práva třeba k hudbě, kterou koupím jen pro lokální užití, budu taky fašista?

To zalezi jak si nadefinujes "byt + ideologie". Ja tam to "byt" vnimam tak, ze nejenom se chovas podle ty ideologie, ale zaroven veris ze je to tak spravne.

Tzn.:

zakazu, protoze si myslim ze je to spravne => jsem

zakazu, protoze me k tomu nuti okolnosti => nejsem, ale chovam se tak, i kdyz z donuceni
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
TAK trochu jsem to nadsadil, ale min. ten youtube asi není tak volný nebo píšeš placení za datové toky ... no úplné detaily neznám. Ale s trochou důvtipu prostě lze předpovědět, že na Evropu jako takovou asi trochu serou. Ještě se mi nestalo, abych narazil na takový typ zákazu u videa evropského původu. To jak je s placením těch přenosů nebo autorskými právy je bůhvijaké ...

Jakože se Ti ještě nestalo, žes byl v USA, pustil si video z Evropy a nešlo Ti? Mně ano, i když to nebylo ve Státech, bylo to mimo Evropu a některá evropská videa mi nešla. Ostatně někdy ani nemusíš být mimo Evropu, stačí být jen v jiné evropské zemi a zkusit nějaké video ze Stream (tzn. ze Seznam.cz) a také Ti nepůjde. O videích na stránkách klasických televizí ani nemluvě. Ale to je fuk, já spíš mířil k tomu, cos i sám napsal - nevíš, jak to je a neznáš důvod - ale automaticky jsou to fašisti. To mi prostě přijde... divné. Obecně, bez ohledu na to, o čem konkrétním to zrovna mluvíme.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No v USA jsem naštěstí nebyl, tak takovou zkušenost nemám. Nechci to spojovat s německými událostmi, které byly nevyhnutelné. Jako spíš ten internet není tak free to use, jak se tváří. Pokud by to byl takový problém skrze finance, mohli to za poplatek zpřístupnit, ale to je jak středověké nefungování na chytrých telefonech ty videa ... prostě poptávka předhání ty poskytovatele služeb.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
CZEBLADE napsal:

Jakože se Ti ještě nestalo, žes byl v USA, pustil si video z Evropy a nešlo Ti? Mně ano, i když to nebylo ve Státech, bylo to mimo Evropu a některá evropská videa mi nešla. Ostatně někdy ani nemusíš být mimo Evropu, stačí být jen v jiné evropské zemi a zkusit nějaké video ze Stream (tzn. ze Seznam.cz) a také Ti nepůjde. O videích na stránkách klasických televizí ani nemluvě. Ale to je fuk, já spíš mířil k tomu, cos i sám napsal - nevíš, jak to je a neznáš důvod - ale automaticky jsou to fašisti. To mi prostě přijde... divné. Obecně, bez ohledu na to, o čem konkrétním to zrovna mluvíme.
Ono stačí i ivysílání čt1, které nejede na Slovensku, že?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 874, 875, 876 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: