Máš pravdu v tom, že ten plán není udělaný nějak smysluplně. Jsem dohodnutý s Pavlem Provázkem na konzultacích a už asi skoro před třemi týdny mi slíbil plán, jenže toho má teď hodně. Co se týče techniky, zeptej se třeba Darkkillera, jakou mám techniku. Jinak i přesto, že jedu stále tyto tréninky, tak jsem za měsíc nabral okolo 3-4kg.
Jsem totálně vycrashovanej. Z práce domů - tam jsem byl tak hoďku a hned na seminář. Když to řeknu tak, abych zase někoho nasral - především ty, co si s tím seminářem dali práci, tak já se nedozvěděl v podstatě nic nového. Každopádně jsem si rád osvěžil informace, které jsem už věděl + si zase popovídal s kamarádem Kubou Prchalem a trochu něco skonzultoval se Slávkem Vinogradovem.
Zítra určitě zase volno - doufám, že se dobře vyspím . . .
Zvláštní, že prsa a biceps jsou dvě jediné partie, u kterých nepozoruji téměř žádný silový progress . . . U poslední sérky jsem v půlce pátého opáčka totálně zkapal.
Přemýšlím, že možná 13 pracovních sérií na sval je málo - asi začnu u druhého a třetí cviku dělat místo 3 sérií 4.
Tlaky v MP incline
8x65kg
8x70kg
8x65kg
Se 70kou na krev. MP má protizávaží, takže to asi mělo o trochu víc.
Peck Deck
12x80kg
10x85kg
10x85kg
U pár posledních opáček s 85kou ta technika nebyla uplně ideál, ale dala se.
Rozpažky Incline
15x17kg
15x17kg
BICEPS
Ve stoje s JČ
20x7kg
15x10kg
10x12kg
5x14kg
6x17kg
6x17kg
6x17kg
6x17kg
6x17kg
Ve stoje s VČ - kladivový úchop
8x30kg
8x30kg
8x30kg
Scotovka s EZ
12x20kg
10x20kg
10x20kg
Protisměrky ve stoje
15x10kg
15x10kg
Hodnocení tréninku: Celkem to šlo - akorát jak už jsem zmínil, tak síla se téměř nehýbe - u jiných svalových partiích je to více znát.
Hodnocení tréninku: Potýkám se teď poslední dobou se střevními problémy a kor dneska to bylo celkem špatné, takže spíš bych řekl, že jsem i s tréninkem spokojenej. S čím možná nejsem tolik spokojený jsou ty dřepy, protože co jsem kouknul na video, tak jsem si myslel, že ta technika je lepší.
Bonus: Dřepy technika - 6x95kg
Co myslíte - dá se to? Nebo se na to mám vysrat a nejezdit dřepy vůbec a nebo pouze s menší vahou? Popř můžu přidat tlustší kotoučky, protože mi přijde, že ty 2.5kg pod patama jsou nahraně.
Tak mi ten dřep ani nemusíte komentovat - tentokrát ho zhodnotila přítelkyně velmi objektivně => od příště začínat legpressem a pokračovat předkopama, nebo hackenama, nebo prostě něčím izolovaným a dřepy až nakonec s lehkou vahou, kde se budu moci plně soustředit jen na pohyb abych cítil to co cítit mám
Podle mě je to na tobě, jak se cítíš ty. Já si myslím, že pokud ti jde primárně o svaly, tak dřepy můžeš vyřadit a jezdit cviky jako předkopy, zákopy, legpress, hackeny, výpady, bulhary atd.
Každý je jiný, já na nohy preferuji raději série o vyšších počtech opakování, nějaké silové série 5x5 a podobně mi nikdy nic nedaly. Navíc jsem vysoký, takže vyšší váhy mě prostě převažují a pak to beru spodními zády než kvadricepsy.
Podle mě ta technika není špatná, akorát nechápu, proč používáš bandáže u tak malých vah.
Podle mě je to na tobě, jak se cítíš ty. Já si myslím, že pokud ti jde primárně o svaly, tak dřepy můžeš vyřadit a jezdit cviky jako předkopy, zákopy, legpress, hackeny, výpady, bulhary atd.
Každý je jiný, já na nohy preferuji raději série o vyšších počtech opakování, nějaké silové série 5x5 a podobně mi nikdy nic nedaly. Navíc jsem vysoký, takže vyšší váhy mě prostě převažují a pak to beru spodními zády než kvadricepsy.
Podle mě ta technika není špatná, akorát nechápu, proč používáš bandáže u tak malých vah.
Bolí mě pravé koleno - už jsem ho měl operované a popravdě nevím, jestli mi ta operace (meniskus) spíše neuškodila - každopádně teď spíš tak vyčkávám, kdy to rupne, nebo nerupne, tak doufám, že alespoň ty bandáže to udrží
Ta technika asi bude špatná - protože jsme se s přítelkyní shodli v tom, že to prostě musím tahat převážně zádama - jednak já z toho nijak extra necítím nohy (a nesváděl bych to na bandáže) a jednak i přítelkyni přišlo z videa, že to prostě táhnu jakýmsi zvláštním způsobem a kroutím se u toho, takže to beru zádama a ne nohama.
Z tohohle úhlu je prd vidět, není to ani z boku, ani zepředu. Nejsou vidět nohy. Já nejsem žádnej velkej expert, ale na první pohled vidím, že začínáš pohyb v kolenou, a ne v bocích, což je špatně, a po každým opakování propínáš kolena, což je taky špatně. Oboje je pochopitelně špatný na kolena.
Z tohohle úhlu je prd vidět, není to ani z boku, ani zepředu. Nejsou vidět nohy. Já nejsem žádnej velkej expert, ale na první pohled vidím, že začínáš pohyb v kolenou, a ne v bocích, což je špatně, a po každým opakování propínáš kolena, což je taky špatně. Oboje je pochopitelně špatný na kolena.
Ve fitku byl jeden jediný člověk a já jsem byl rád, že byl tak ochotný a přestože mě nikdy v životě neviděl, tak mi věnoval chvilku svého času - vážně už jsem nepřemýšlel nad tím, že bych mu ještě diktoval jak to má natočit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru