DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vím, já s tvojí přítelkyní byl na kurzu. Zklamu tě, ale dřep jsme tam viděli opravdu jen hodně z dálky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu v tom, že ten plán není udělaný nějak smysluplně. Jsem dohodnutý s Pavlem Provázkem na konzultacích a už asi skoro před třemi týdny mi slíbil plán, jenže toho má teď hodně. Co se týče techniky, zeptej se třeba Darkkillera, jakou mám techniku. Jinak i přesto, že jedu stále tyto tréninky, tak jsem za měsíc nabral okolo 3-4kg.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimochodem proč jsi ten komentář smazal olejnasi?
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se ti libi Seminář?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Jak se ti libi Seminář?

Nuda.

Edit: aby mě ronnie nezjebal tak ta část o ženských pro mě byla nuda
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.9 - volno

Jsem totálně vycrashovanej. Z práce domů - tam jsem byl tak hoďku a hned na seminář. Když to řeknu tak, abych zase někoho nasral - především ty, co si s tím seminářem dali práci, tak já se nedozvěděl v podstatě nic nového. Každopádně jsem si rád osvěžil informace, které jsem už věděl + si zase popovídal s kamarádem Kubou Prchalem a trochu něco skonzultoval se Slávkem Vinogradovem.

Zítra určitě zase volno - doufám, že se dobře vyspím . . .
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 22, 2014 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.9 - volno

15 hodin spánku heh.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 22, 2014 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.9 - Posilovna

PRSA + BICEPS

PRSA

Tlaky s JČ na rovné

25x12kg
20x17kg
15x22kg
10x27kg
5x32kg

4x42kg
6x39kg
6x39kg
6x39kg
4x39kg

Zvláštní, že prsa a biceps jsou dvě jediné partie, u kterých nepozoruji téměř žádný silový progress . . . U poslední sérky jsem v půlce pátého opáčka totálně zkapal.

Přemýšlím, že možná 13 pracovních sérií na sval je málo - asi začnu u druhého a třetí cviku dělat místo 3 sérií 4.

Tlaky v MP incline

8x65kg
8x70kg
8x65kg

Se 70kou na krev. MP má protizávaží, takže to asi mělo o trochu víc.

Peck Deck

12x80kg
10x85kg
10x85kg

U pár posledních opáček s 85kou ta technika nebyla uplně ideál, ale dala se.

Rozpažky Incline

15x17kg
15x17kg

BICEPS

Ve stoje s JČ

20x7kg
15x10kg
10x12kg
5x14kg

6x17kg
6x17kg
6x17kg
6x17kg
6x17kg

Ve stoje s VČ - kladivový úchop

8x30kg
8x30kg
8x30kg

Scotovka s EZ

12x20kg
10x20kg
10x20kg

Protisměrky ve stoje

15x10kg
15x10kg

Hodnocení tréninku: Celkem to šlo - akorát jak už jsem zmínil, tak síla se téměř nehýbe - u jiných svalových partiích je to více znát.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.9 - Posilovna

NOHY + BŘICHO

NOHY

rotoped 5min.

Předkopávání

15x12.5kg

Zakopávání

15x15kg

Dřepy

25x20kg
20x40kg
15x60kg
10x80kg

Bandages on

6x95kg
6x95kg
6x95kg
6x95kg
6x95kg

Tak snad ta technika byla únosná - sami můžete posoudit v bonusu.

Legpress

8x150kg
8x150kg
8x150kg
8x150kg

Bandages off - šlo to

Předkopávání

10x17.5kg
10x20kg
10x20kg

Zakopávání

10x20kg
10x22.5kg
10x22.5kg

Výpady

10x20kg
10x20kg

BŘICHO

10min.

+ rotoped 10min.

Hodnocení tréninku: Potýkám se teď poslední dobou se střevními problémy a kor dneska to bylo celkem špatné, takže spíš bych řekl, že jsem i s tréninkem spokojenej. S čím možná nejsem tolik spokojený jsou ty dřepy, protože co jsem kouknul na video, tak jsem si myslel, že ta technika je lepší.

Bonus: Dřepy technika - 6x95kg

Co myslíte - dá se to? Nebo se na to mám vysrat a nejezdit dřepy vůbec a nebo pouze s menší vahou? Popř můžu přidat tlustší kotoučky, protože mi přijde, že ty 2.5kg pod patama jsou nahraně.

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi ten dřep ani nemusíte komentovat - tentokrát ho zhodnotila přítelkyně velmi objektivně => od příště začínat legpressem a pokračovat předkopama, nebo hackenama, nebo prostě něčím izolovaným a dřepy až nakonec s lehkou vahou, kde se budu moci plně soustředit jen na pohyb abych cítil to co cítit mám
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě je to na tobě, jak se cítíš ty. Já si myslím, že pokud ti jde primárně o svaly, tak dřepy můžeš vyřadit a jezdit cviky jako předkopy, zákopy, legpress, hackeny, výpady, bulhary atd.
Každý je jiný, já na nohy preferuji raději série o vyšších počtech opakování, nějaké silové série 5x5 a podobně mi nikdy nic nedaly. Navíc jsem vysoký, takže vyšší váhy mě prostě převažují a pak to beru spodními zády než kvadricepsy.
Podle mě ta technika není špatná, akorát nechápu, proč používáš bandáže u tak malých vah.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Podle mě je to na tobě, jak se cítíš ty. Já si myslím, že pokud ti jde primárně o svaly, tak dřepy můžeš vyřadit a jezdit cviky jako předkopy, zákopy, legpress, hackeny, výpady, bulhary atd.
Každý je jiný, já na nohy preferuji raději série o vyšších počtech opakování, nějaké silové série 5x5 a podobně mi nikdy nic nedaly. Navíc jsem vysoký, takže vyšší váhy mě prostě převažují a pak to beru spodními zády než kvadricepsy.
Podle mě ta technika není špatná, akorát nechápu, proč používáš bandáže u tak malých vah.

Bolí mě pravé koleno - už jsem ho měl operované a popravdě nevím, jestli mi ta operace (meniskus) spíše neuškodila - každopádně teď spíš tak vyčkávám, kdy to rupne, nebo nerupne, tak doufám, že alespoň ty bandáže to udrží

Ta technika asi bude špatná - protože jsme se s přítelkyní shodli v tom, že to prostě musím tahat převážně zádama - jednak já z toho nijak extra necítím nohy (a nesváděl bych to na bandáže) a jednak i přítelkyni přišlo z videa, že to prostě táhnu jakýmsi zvláštním způsobem a kroutím se u toho, takže to beru zádama a ne nohama.
LaFontaine

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z tohohle úhlu je prd vidět, není to ani z boku, ani zepředu. Nejsou vidět nohy. Já nejsem žádnej velkej expert, ale na první pohled vidím, že začínáš pohyb v kolenou, a ne v bocích, což je špatně, a po každým opakování propínáš kolena, což je taky špatně. Oboje je pochopitelně špatný na kolena.
Moocha

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LaFontaine napsal:
Z tohohle úhlu je prd vidět, není to ani z boku, ani zepředu. Nejsou vidět nohy. Já nejsem žádnej velkej expert, ale na první pohled vidím, že začínáš pohyb v kolenou, a ne v bocích, což je špatně, a po každým opakování propínáš kolena, což je taky špatně. Oboje je pochopitelně špatný na kolena.

Proč?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LaFontaine napsal:

Ve fitku byl jeden jediný člověk a já jsem byl rád, že byl tak ochotný a přestože mě nikdy v životě neviděl, tak mi věnoval chvilku svého času - vážně už jsem nepřemýšlel nad tím, že bych mu ještě diktoval jak to má natočit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: