|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: út září 16, 2014 5:00 pm Předmět: |
|
|
Vcerejsi trenink:
Bench press:
4x8x55kg
-ale jo, pekny
Predkop:
4s
Shyby:
8
8
8
10
Military:
4x8x35kg
Biceps:
4x8x27kg
-posledni 3op s pomalou negativni fazi
-proc sem nejel drep? Zacina podzim, a moje super zanety opet zacinaji diktovat jine limity meho tela....zitra dam aulin rano a musim to oddrepovat....nekdo by mohl rict ze to flakam, jiny zas ze se zku..im, ale to spis u mrtvoly....u drepu naopak ty kycle pekne protahovat a udrzovat hybnost musim a kdyz to neboli moc tak drepuju moc rad no.....
No uvidime zitra, pokud vite o bechtěrevikovi ktery cvici, byl bych silene rad za kontakt
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: st září 17, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
Bench:
4x8x57kg
-slo to fajn
shyby:
3x8
predkop:
4x8x70kg
-kycle protestuji, potvory
pritahy v predklonu:
4x8x55kg
military:
3x8x35kg
hiceps:
4x8x30kg
-celkem v peknem tempu, bohuzel kycle sou nejake moc bolave, sere me to
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 26, 2014 2:43 pm Předmět: |
|
|
proc to zase jedes podle sebe?
nekde jenom tri serie, nekde zase udelas v poslendi serce vic opakovani... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá září 26, 2014 4:54 pm Předmět: |
|
|
To je normální. Každý má potřebu něco vylepšovat a výsledkem je, že je to mnohem horší. Někteří lidé mimo firmu s kterými spolupracuji tak stáli naši firmu statisíce na něčem co šlo udělat za desetitisíce. Je mnoho povolaných, ale jen málo vyvolených, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 26, 2014 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | To je normální. Každý má potřebu něco vylepšovat a výsledkem je, že je to mnohem horší. Někteří lidé mimo firmu s kterými spolupracuji tak stáli naši firmu statisíce na něčem co šlo udělat za desetitisíce. Je mnoho povolaných, ale jen málo vyvolených, že? |
u nas se rika:kdyz to funguje, tak do toho nejebej! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po září 29, 2014 4:40 pm Předmět: |
|
|
casove duvody, zdravotni problemy (matura, soustredeni, prace, cviceni)
btw. u shybu je tam psany na max, jak bude 5x6 a 6x6 tak pojedu asi se zavazim
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
Jak jsem ted na tom? Opet sem nejak vyprovokoval zanet nekde v oblasti kycle a panve a pomerne brutalne to boli. Opet problemy se spankem-budim se pri kazdem prevaleni, obcas se musim projit, obcas peoblemy s chozenim,...... gym ted dostava naprdel, musim to naoravit jen to neni tak lehke. Obavam se ze drepy neprichazi v uvahu, avsak doufam ze co nejdrive se mi podari to dostat pod kontrolu a bude to ok- kazdopadne, trenink co sem jel od pu, asi postrada smysl (kdyztak me petre oprav) protoze drepy-ne, deadlift tam neni, ale ten uz nikdy delat nebudu (popr velmi lehce) a vzhledem k tomu kolik naspim je pro me vse hrozne tezke.....no zas kripl ''vymluvy'', vy to jinak nwmuzete ani videt, ale budu se snazit
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 9:34 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Jak jsem ted na tom? Opet sem nejak vyprovokoval zanet nekde v oblasti kycle a panve a pomerne brutalne to boli. Opet problemy se spankem-budim se pri kazdem prevaleni, obcas se musim projit, obcas peoblemy s chozenim,...... gym ted dostava naprdel, musim to naoravit jen to neni tak lehke. Obavam se ze drepy neprichazi v uvahu, avsak doufam ze co nejdrive se mi podari to dostat pod kontrolu a bude to ok- kazdopadne, trenink co sem jel od pu, asi postrada smysl (kdyztak me petre oprav) protoze drepy-ne, deadlift tam neni, ale ten uz nikdy delat nebudu (popr velmi lehce) a vzhledem k tomu kolik naspim je pro me vse hrozne tezke.....no zas kripl ''vymluvy'', vy to jinak nwmuzete ani videt, ale budu se snazit |
IMHO, když budeš vynechávat jakýkoliv pohyb v kyčlích, nebudeš ještě více tuhnout ?
U sezení ve stroji a nebo ležení na lavici, tě to asi bolet nebude, ale jakej je přínos pro tvojí nemoc ?
Edit: pro mě při bolesti zad, je asymetrický pozved cvik NO.1 _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 10:51 am Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | micus6 napsal: | | Jak jsem ted na tom? Opet sem nejak vyprovokoval zanet nekde v oblasti kycle a panve a pomerne brutalne to boli. Opet problemy se spankem-budim se pri kazdem prevaleni, obcas se musim projit, obcas peoblemy s chozenim,...... gym ted dostava naprdel, musim to naoravit jen to neni tak lehke. Obavam se ze drepy neprichazi v uvahu, avsak doufam ze co nejdrive se mi podari to dostat pod kontrolu a bude to ok- kazdopadne, trenink co sem jel od pu, asi postrada smysl (kdyztak me petre oprav) protoze drepy-ne, deadlift tam neni, ale ten uz nikdy delat nebudu (popr velmi lehce) a vzhledem k tomu kolik naspim je pro me vse hrozne tezke.....no zas kripl ''vymluvy'', vy to jinak nwmuzete ani videt, ale budu se snazit |
IMHO, když budeš vynechávat jakýkoliv pohyb v kyčlích, nebudeš ještě více tuhnout ?
U sezení ve stroji a nebo ležení na lavici, tě to asi bolet nebude, ale jakej je přínos pro tvojí nemoc ?
Edit: pro mě při bolesti zad, je asymetrický pozved cvik NO.1 |
ano presne tak to je, protodenne hosinu cvicim (protahovani a tak) pohyb kycli, snazim se zlepsit rozsah, to same bederni cast patere..... kazdopadne mrtvola je pro me strasne pretezujuci...minimalne kdyz jedu 5op s vahou tak pro 7op cca..... prave proto, abych v tom mel jasno, hledam cviciciho bechterevika... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
micus6: Tak dělej pozvedy jenom v rámci rehabilitace... já třeba dělám jednoruční pozvedy s girjou max. do 32kg. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
zkusim. Predpokladam ze to bude lepsi nez hyperextenze, tak snad....
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út říjen 07, 2014 2:27 pm Předmět: |
|
|
Shyby:
5x8
Bench press:
5x6x60kg
-prvni a druha serie lehucke, posledni tezkaa
Predkop:
5x10x60kg
Military:
5x6x34kg
pritahy jc s oporou :
4x6x28kg
biceps s ez"
5x6x30kg
-neuveritelne me rozbolel kycle, ikfZ nejvic me trapi ted nejaky zanet vnoblasti kycle a panve, snad to bude brzy ok, preskop je na houby, chci drepovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út říjen 07, 2014 3:39 pm Předmět: |
|
|
ty vole ctes si to vubec po sobe _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|