Poníkův log - budu hřebec B)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poníkův log - budu hřebec B)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Poníkův log - budu hřebec B)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcerejsi trenink:

Bench press:
4x8x55kg
-ale jo, pekny

Predkop:
4s

Shyby:
8
8
8
10

Military:
4x8x35kg

Biceps:
4x8x27kg
-posledni 3op s pomalou negativni fazi

-proc sem nejel drep? Zacina podzim, a moje super zanety opet zacinaji diktovat jine limity meho tela....zitra dam aulin rano a musim to oddrepovat....nekdo by mohl rict ze to flakam, jiny zas ze se zku..im, ale to spis u mrtvoly....u drepu naopak ty kycle pekne protahovat a udrzovat hybnost musim a kdyz to neboli moc tak drepuju moc rad no.....

No uvidime zitra, pokud vite o bechtěrevikovi ktery cvici, byl bych silene rad za kontakt
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench:
4x8x57kg
-slo to fajn

shyby:
3x8

predkop:
4x8x70kg
-kycle protestuji, potvory

pritahy v predklonu:
4x8x55kg

military:
3x8x35kg

hiceps:
4x8x30kg

-celkem v peknem tempu, bohuzel kycle sou nejake moc bolave, sere me to
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc to zase jedes podle sebe?
nekde jenom tri serie, nekde zase udelas v poslendi serce vic opakovani...
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Připadáš si jako kdybys házel perly poníkům, že jo.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Peter Ustinov napsal:

Připadáš si jako kdybys házel perly poníkům, že jo.

tak nejak
proc chce kazdy do osvedcenych postupu (bez zkusenosti a znalosti) za kazdou cenu prinaset nejake invence?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je normální. Každý má potřebu něco vylepšovat a výsledkem je, že je to mnohem horší. Někteří lidé mimo firmu s kterými spolupracuji tak stáli naši firmu statisíce na něčem co šlo udělat za desetitisíce. Je mnoho povolaných, ale jen málo vyvolených, že?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
To je normální. Každý má potřebu něco vylepšovat a výsledkem je, že je to mnohem horší. Někteří lidé mimo firmu s kterými spolupracuji tak stáli naši firmu statisíce na něčem co šlo udělat za desetitisíce. Je mnoho povolaných, ale jen málo vyvolených, že?

u nas se rika:kdyz to funguje, tak do toho nejebej!
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

casove duvody, zdravotni problemy (matura, soustredeni, prace, cviceni)

btw. u shybu je tam psany na max, jak bude 5x6 a 6x6 tak pojedu asi se zavazim
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2014 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem ted na tom? Opet sem nejak vyprovokoval zanet nekde v oblasti kycle a panve a pomerne brutalne to boli. Opet problemy se spankem-budim se pri kazdem prevaleni, obcas se musim projit, obcas peoblemy s chozenim,...... gym ted dostava naprdel, musim to naoravit jen to neni tak lehke. Obavam se ze drepy neprichazi v uvahu, avsak doufam ze co nejdrive se mi podari to dostat pod kontrolu a bude to ok- kazdopadne, trenink co sem jel od pu, asi postrada smysl (kdyztak me petre oprav) protoze drepy-ne, deadlift tam neni, ale ten uz nikdy delat nebudu (popr velmi lehce) a vzhledem k tomu kolik naspim je pro me vse hrozne tezke.....no zas kripl ''vymluvy'', vy to jinak nwmuzete ani videt, ale budu se snazit
Pitkin

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2014 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Jak jsem ted na tom? Opet sem nejak vyprovokoval zanet nekde v oblasti kycle a panve a pomerne brutalne to boli. Opet problemy se spankem-budim se pri kazdem prevaleni, obcas se musim projit, obcas peoblemy s chozenim,...... gym ted dostava naprdel, musim to naoravit jen to neni tak lehke. Obavam se ze drepy neprichazi v uvahu, avsak doufam ze co nejdrive se mi podari to dostat pod kontrolu a bude to ok- kazdopadne, trenink co sem jel od pu, asi postrada smysl (kdyztak me petre oprav) protoze drepy-ne, deadlift tam neni, ale ten uz nikdy delat nebudu (popr velmi lehce) a vzhledem k tomu kolik naspim je pro me vse hrozne tezke.....no zas kripl ''vymluvy'', vy to jinak nwmuzete ani videt, ale budu se snazit

IMHO, když budeš vynechávat jakýkoliv pohyb v kyčlích, nebudeš ještě více tuhnout ?
U sezení ve stroji a nebo ležení na lavici, tě to asi bolet nebude, ale jakej je přínos pro tvojí nemoc ?
Edit: pro mě při bolesti zad, je asymetrický pozved cvik NO.1

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2014 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
micus6 napsal:

IMHO, když budeš vynechávat jakýkoliv pohyb v kyčlích, nebudeš ještě více tuhnout ?
U sezení ve stroji a nebo ležení na lavici, tě to asi bolet nebude, ale jakej je přínos pro tvojí nemoc ?
Edit: pro mě při bolesti zad, je asymetrický pozved cvik NO.1

ano presne tak to je, protodenne hosinu cvicim (protahovani a tak) pohyb kycli, snazim se zlepsit rozsah, to same bederni cast patere..... kazdopadne mrtvola je pro me strasne pretezujuci...minimalne kdyz jedu 5op s vahou tak pro 7op cca..... prave proto, abych v tom mel jasno, hledam cviciciho bechterevika... :)
Pitkin

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6: Tak dělej pozvedy jenom v rámci rehabilitace... já třeba dělám jednoruční pozvedy s girjou max. do 32kg.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2014 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkusim. Predpokladam ze to bude lepsi nez hyperextenze, tak snad....
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shyby:
5x8

Bench press:
5x6x60kg
-prvni a druha serie lehucke, posledni tezkaa

Predkop:
5x10x60kg

Military:
5x6x34kg

pritahy jc s oporou :
4x6x28kg

biceps s ez"
5x6x30kg
-neuveritelne me rozbolel kycle, ikfZ nejvic me trapi ted nejaky zanet vnoblasti kycle a panve, snad to bude brzy ok, preskop je na houby, chci drepovat
Tom3

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole ctes si to vubec po sobe

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poníkův log - budu hřebec B) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: