|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Hráblo Waterburymu?? |
| Ne |
|
67% |
[ 47 ] |
| Ano |
|
32% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 70 |
|
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: po září 29, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Takhle jí 90% populace jen s tím rozdílem, že to mají rozdělený do pěti porcí, tys akorát přeházel pořadí. A jednou denně se napráskáš do bezvědomí, navečer, to dělá ta běžná populace taky:-) |
Tak možná velký kulový. Většina se nacpe zákuskama, chlebíčkama při prvním náznaku hladu, a doma se dožerou vším možným.
Warrior diet má trochu hlubší smysl. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: po září 29, 2014 3:16 pm Předmět: |
|
|
Já WD vzdal asi čtvrtý den, kdy jsem dostal při tréninku takový křeče žaludku z hladu že jsem si musel jít do šatny sednout a dát banán abych se nesvíjel v křečích :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 29, 2014 3:19 pm Předmět: |
|
|
Tak problém s hladem při tréninku nemám, díky bohu.
Spíš jsem měl problém po ránu v práci (pracoval jsem fyzicky). Od těch 7 do těch 10. Ale prostě někdy nemám hlad vůbec, někdy mám, tak piji aspoň čaje - to mě mrzí, že ten hlad ještě úplně nezmizel, ale je to spíš pořád v hlavě, že se dívám na hodiny a odpočítávám.
btw: overeating nemám jako jedno jídlo, ale jako 3. Většinou cca ten hodiný rozestup a zatím mi to vyhovuje. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po září 29, 2014 3:46 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Hulkie napsal: | | Takhle jí 90% populace jen s tím rozdílem, že to mají rozdělený do pěti porcí, tys akorát přeházel pořadí. A jednou denně se napráskáš do bezvědomí, navečer, to dělá ta běžná populace taky:-) |
Tak možná velký kulový. Většina se nacpe zákuskama, chlebíčkama při prvním náznaku hladu, a doma se dožerou vším možným.
Warrior diet má trochu hlubší smysl. |
když se dělá správně, potom nepochybně ano. Tohle mi přijde hodně mimo. Smetanové jogurty
a vepřové maso plus jednoduché cukry z ovoce... Netuším, kolik mám kalorií, ale jaktože nehubnu?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 29, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
1. Co je špatného na smetanovém jogurtu? Nechceš doufám, abych jedl nějaké odtučněné, ne?
2. Vepřové maso? To mám jíst pořád kuřecí? Hovězí není zrovna levné.
3. Ovoce je tam po ránu. 1ks, někdy mám 2ks denně, někdy nemám ani jeden ks.
4. Kalorii vím kolik mám, ale prostě upravoval jsem to, takže jednu dobu jsem měl 3.500, pak třeba 2.500. Měl jsem za to, že tenhle typ stravování není o přesném počítání kalorií. Za další počítání kalorii je nesmysl.
5. Cíl není zhubnout, jenom mě prostě zaráží, že váha ani vzhled nereaguje. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po září 29, 2014 4:51 pm Předmět: |
|
|
Tento typ stravování není úplně pro každého, musíš se naučit vnímat svoje tělo. Mě hlad vymizel po týdnu a teď ho nemám ani po 20 hodinách půstu jen o vodě. Mě více vyhovuje Leangains 16/8. V tom jsem se fakt našel. Držím ho od dubna, zesílil jsem, více energie v práci bezchybné trávení, nebyl jsem od té doby nemocen (ťuk ťuk) a paradoxně jsem přibral 4 kila při stejném procentu tuku. A to mám od přírody rychlý metabolizmus. Myslím si že to může být tím že jsem si ho lehce zpomalil plus tím že po tréninku přicházi většina živin a jde to všecko do svalu. Ale i tak jím podle mě o něco míň kalorií než předtím. Já osobně bych se vyprdl na jogurty s ovocem, to už se nedá mluvit o půstu. Protáhl bych overfeeding fázi a zkusil co to bude dělat. Je jasný že máš hlad, když sice snídáš a obědváš, ale málo. To ti ten hlad jen tak nevymizí. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 29, 2014 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Kombinovat WD a CKD mi přijde trochu moc. |
Zatím mi přije, že mi hodně sedí B+T, ale zase jsem setkal s více názory, že se na tom nedá přibrat. I když tedy když vezmeme čistě kcal, tak sním i možná více. Dneska jsem právě přemýšlel, zda nezařadit aspoň první jídlo trochu sacharidové.
| magion napsal: | | Tento typ stravování není úplně pro každého, musíš se naučit vnímat svoje tělo. Mě hlad vymizel po týdnu a teď ho nemám ani po 20 hodinách půstu jen o vodě. Mě více vyhovuje Leangains 16/8. V tom jsem se fakt našel. Držím ho od dubna, zesílil jsem, více energie v práci bezchybné trávení, nebyl jsem od té doby nemocen (ťuk ťuk) a paradoxně jsem přibral 4 kila při stejném procentu tuku. A to mám od přírody rychlý metabolizmus. Myslím si že to může být tím že jsem si ho lehce zpomalil plus tím že po tréninku přicházi většina živin a jde to všecko do svalu. Ale i tak jím podle mě o něco míň kalorií než předtím. Já osobně bych se vyprdl na jogurty s ovocem, to už se nedá mluvit o půstu. Protáhl bych overfeeding fázi a zkusil co to bude dělat. Je jasný že máš hlad, když sice snídáš a obědváš, ale málo. To ti ten hlad jen tak nevymizí. |
PM. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po září 29, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | 1. Co je špatného na smetanovém jogurtu? Nechceš doufám, abych jedl nějaké odtučněné, ne?
2. Vepřové maso? To mám jíst pořád kuřecí? Hovězí není zrovna levné.
3. Ovoce je tam po ránu. 1ks, někdy mám 2ks denně, někdy nemám ani jeden ks.
4. Kalorii vím kolik mám, ale prostě upravoval jsem to, takže jednu dobu jsem měl 3.500, pak třeba 2.500. Měl jsem za to, že tenhle typ stravování není o přesném počítání kalorií. Za další počítání kalorii je nesmysl.
5. Cíl není zhubnout, jenom mě prostě zaráží, že váha ani vzhled nereaguje. |
No napsal jsi, že jíš hlavně vepřové. Vepřové plus tuky z mléka pořád dokola nejsou dobře.
Synu, pokud můžeš jíst sacharidy, tak je jez. Bez nich se pořádně přibírat nedá. Ačkoliv je
to dneska hodně moderní, je to nesmysl. Nízkosacharidové diety jsou super na hubnutí, ale
na přibrání nefungují.
Jinak hlavně v poslední době mám pocit, že hovězí je nejlevnější maso po vepřovém. Když člověk
vleze do Billy, nebo Kauflandu a vidí ceny kuřecích prsou nebo stehenních řízků od 150 Kč nahoru, je si tím skoro jistý.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 29, 2014 6:40 pm Předmět: |
|
|
Už jsem to pořešil s magion. Sacharidy zařadím, tuky omezím. A uvidíme co to udělá. :)
Jinak s těmi cenami u kuřecího souhlasím, to v žádném případě nekupuji. To si právě radši koupím nějaké to vepřové, které se dá sehnat i třeba 1kg za tuším 90kg _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 10:49 am Předmět: |
|
|
Tema uz je sice dva roky dead, nicmene me tehdy k WD privedlo a s maximalni spokojenosti to dodrzuji doted, tak by me jen tak pro info zajimalo, jake s tim mate zkusenosti vy ostatni? Zustali jste na WD nebo jste s tim po case sekli?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 11:05 am Předmět: |
|
|
nedrzim na 100%, spis jenom na 80%
ale pokud to jde, tak tomu davam prednost
mas s tim jenom pozitivni vysledky
sdokonce i svaly rostou, necitim se plny jako po klasickem jidle (vlci lovi hladovi)
takze za me palec hore _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|