|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út září 30, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
30.9 - Posilovna
NOHY + BŘICHO
NOHY
Rotoped 5min./2km
Předkopávání
20x15kg
Zakopávání
20x15kg
Legpress
20x50kg
15x70kg
10x100kg
5x120kg
6x150kg
6x170kg
6x170kg
6x170kg
6x170kg
Co se týče váhy, tak mi legpress udělal radost. Co se týče kolen, tak nikoliv.
Hacken dřep
8x60kg
8x60kg
7x60kg
7x60kg
7x60kg
Předkopávání
5x20kg + 10x15kg
5x20kg + 10x15kg
5x20kg + 10x15kg
Zakopávání
5x22.5kg + 10x17.5kg
5x22.5kg + 10x17.5kg
5x22.5kg + 10x17.5kg
Dřepy v MP
15x40kg
15x40kg
20x40kg
BŘICHO
10min.
+ rotoped 10min.
Hodnocení tréninku: Docela dobrej trénink na to, že jsem byl dost unavený (což jsem koneckonců pořád) + jsem měl opět půl hodiny před tréninkem střevní potíže. Sice mě bolí kolena, ale to mě koneckonců bolí po každém tréninku noh. Trochu to dneska odnesli i spodní záda.
P.S kdybyste našli tady na ronnie ubrečenější log, než je tento, tak mi dejte vědět
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út září 30, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | P.S kdybyste našli tady na ronnie ubrečenější log, než je tento, tak mi dejte vědět |
Neni :D ale i diky tomu me to tady i zacina bavit a je to dalsi muj oblibenej log _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út září 30, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
Spíš tento log apeluje na další mrzáckej log, ikdyž to nechci přivolávat, ale máš přehnanej objem práce a minimum odpočinku, tělo se ti ozývá a ty na to sereš.
"Jaromíre nedávej tam ty sirky, vymstí se ti to" _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út září 30, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
Podle mě máš na ty nohy moc velkej objem práce vzhledem k tomu, jak je máš velký.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út září 30, 2014 7:45 pm Předmět: |
|
|
Je to možné u těch nohou. Jinak celkově určitě nějakej extra objem práce nemám. Každá svalová partie jednou týdně = 4x posilovna + 1x nějakej lehkej kruhák celé tělo v týdnu - to určitě není tak vyhrocené - naopak si myslím, že někdo by i řekl, že to je málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út září 30, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
P.S. mám echo, že dneska už bude hotovej videolog, tak nechoďte spát a počkejte si na upload na YT - věřím, že později jak 23:00 to nebude! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 30, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
Ale z toho, co tu poseldni dny / tydny pises, mne prijde, ze balancujes na hranici pretrenovani. Treninky nic moc, sila jde dolu, kolena boli atd, tyhle symptomy moc dobre znam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út září 30, 2014 7:51 pm Předmět: . |
|
|
dej se trochu dohromady  tu únavu, bolesti atd. si nech do diety, jestli to myslíš s tou přípravou na soutěž vážně (myslím to z toho hlediska, aby ses nezranil)...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út září 30, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ale z toho, co tu poseldni dny / tydny pises, mne prijde, ze balancujes na hranici pretrenovani. Treninky nic moc, sila jde dolu, kolena boli atd, tyhle symptomy moc dobre znam |
Kolena vždycky boleli/pravé koleno - levé koleno mě ani nějak v podstatě nebolí - akorát teď poslední dva tréninky bolí pod kolenem (holeň, nebo úpon/přední křížový vaz). Síla dolů nejde - naopak jde nahoru, nebo zůstává stejné - akorát BP se zhoršil.
Jo jinak to stehno je obvod 90cm zatnuté - nevím jestli to je tak hodně málo, ale spíš si myslím, že pro mnohé z vás přijde, že mám nohy jako tyčky, protože tak opticky vypadají, ale ne že by ve skutečnosti až takové byly.
Edit: + jestli jsem si někdy stěžoval na jiné bolesti, než kolen, tak ty byli i předtím, když jsem se vozil na lodičkách, akorát jsem je sem možná nepsal, nehledě na to, že byli určitě horší
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út září 30, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
Ano pro někoho by se to zdálo málo, ten někdo má vhodnější kostru pro posilování, lepší tréninkovou adaptaci a jiné podpory. Ty máš uzoučkou kostru a klouby, nemysli si že sneseš stejnou zátěž jako jiní. Ano, můžeš se dopracovat k tvrdším trenínkům ale není to hned, chce to pozvolna zvyšovat, tys to tam napálil hned po ukončení veslování a tělo se ti jasně ozývá, časem se naučíš naslouchat svému tělu. A ne, vážně to neroste jen při 30 a více setech na partii hehe. Tím tě nechci nijak odrazovat, můžeš na sebe nabalit hodně hmoty, ale není to všecko hned, tím že budeš ignorovat bolesti ve výsledku stejně jen ztrátíš.
Obvod stehna si asi myslel 60 cm, 90 cm nemá ani Ramy :-) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út září 30, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
Má pravdu Magion. Prostě si silově odjeď dřepy, 20-25 pracovních opáček v 5-8 setech, přihoď doplněk na hamy, třeba rumuny. Ono to poroste, hlavně když jsi nohy nikdy necvičil.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út září 30, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
už jsem se toho stehna lekl  já mám v prostředku stehna 71-72cm a jsem rád že chodím
jinak souhlasím s magionem
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út září 30, 2014 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Má pravdu Magion. Prostě si silově odjeď dřepy, 20-25 pracovních opáček v 5-8 setech, přihoď doplněk na hamy, třeba rumuny. Ono to poroste, hlavně když jsi nohy nikdy necvičil. |
A to je podle mě zase druhej extrém. Mně z těch schémat 5x5 a 8x3 a podobně nikdy nohy nerostly, ale tak samozřejmě každý je jiný.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út září 30, 2014 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|