DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.9 - Posilovna

NOHY + BŘICHO

NOHY

Rotoped 5min./2km

Předkopávání

20x15kg

Zakopávání

20x15kg

Legpress

20x50kg
15x70kg
10x100kg
5x120kg

6x150kg
6x170kg
6x170kg
6x170kg
6x170kg

Co se týče váhy, tak mi legpress udělal radost. Co se týče kolen, tak nikoliv.

Hacken dřep

8x60kg
8x60kg
7x60kg
7x60kg
7x60kg

Předkopávání

5x20kg + 10x15kg
5x20kg + 10x15kg
5x20kg + 10x15kg

Zakopávání

5x22.5kg + 10x17.5kg
5x22.5kg + 10x17.5kg
5x22.5kg + 10x17.5kg

Dřepy v MP

15x40kg
15x40kg
20x40kg

BŘICHO

10min.

+ rotoped 10min.

Hodnocení tréninku: Docela dobrej trénink na to, že jsem byl dost unavený (což jsem koneckonců pořád) + jsem měl opět půl hodiny před tréninkem střevní potíže. Sice mě bolí kolena, ale to mě koneckonců bolí po každém tréninku noh. Trochu to dneska odnesli i spodní záda.

P.S kdybyste našli tady na ronnie ubrečenější log, než je tento, tak mi dejte vědět
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
P.S kdybyste našli tady na ronnie ubrečenější log, než je tento, tak mi dejte vědět

Neni :D ale i diky tomu me to tady i zacina bavit a je to dalsi muj oblibenej log
magion

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš tento log apeluje na další mrzáckej log, ikdyž to nechci přivolávat, ale máš přehnanej objem práce a minimum odpočinku, tělo se ti ozývá a ty na to sereš.

"Jaromíre nedávej tam ty sirky, vymstí se ti to"
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě máš na ty nohy moc velkej objem práce vzhledem k tomu, jak je máš velký.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to možné u těch nohou. Jinak celkově určitě nějakej extra objem práce nemám. Každá svalová partie jednou týdně = 4x posilovna + 1x nějakej lehkej kruhák celé tělo v týdnu - to určitě není tak vyhrocené - naopak si myslím, že někdo by i řekl, že to je málo.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P.S. mám echo, že dneska už bude hotovej videolog, tak nechoďte spát a počkejte si na upload na YT - věřím, že později jak 23:00 to nebude! :)
Draper

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale z toho, co tu poseldni dny / tydny pises, mne prijde, ze balancujes na hranici pretrenovani. Treninky nic moc, sila jde dolu, kolena boli atd, tyhle symptomy moc dobre znam
člověk

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 7:51 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

dej se trochu dohromady tu únavu, bolesti atd. si nech do diety, jestli to myslíš s tou přípravou na soutěž vážně (myslím to z toho hlediska, aby ses nezranil)...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ale z toho, co tu poseldni dny / tydny pises, mne prijde, ze balancujes na hranici pretrenovani. Treninky nic moc, sila jde dolu, kolena boli atd, tyhle symptomy moc dobre znam

Kolena vždycky boleli/pravé koleno - levé koleno mě ani nějak v podstatě nebolí - akorát teď poslední dva tréninky bolí pod kolenem (holeň, nebo úpon/přední křížový vaz). Síla dolů nejde - naopak jde nahoru, nebo zůstává stejné - akorát BP se zhoršil.

Jo jinak to stehno je obvod 90cm zatnuté - nevím jestli to je tak hodně málo, ale spíš si myslím, že pro mnohé z vás přijde, že mám nohy jako tyčky, protože tak opticky vypadají, ale ne že by ve skutečnosti až takové byly.

Edit: + jestli jsem si někdy stěžoval na jiné bolesti, než kolen, tak ty byli i předtím, když jsem se vozil na lodičkách, akorát jsem je sem možná nepsal, nehledě na to, že byli určitě horší
magion

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano pro někoho by se to zdálo málo, ten někdo má vhodnější kostru pro posilování, lepší tréninkovou adaptaci a jiné podpory. Ty máš uzoučkou kostru a klouby, nemysli si že sneseš stejnou zátěž jako jiní. Ano, můžeš se dopracovat k tvrdším trenínkům ale není to hned, chce to pozvolna zvyšovat, tys to tam napálil hned po ukončení veslování a tělo se ti jasně ozývá, časem se naučíš naslouchat svému tělu. A ne, vážně to neroste jen při 30 a více setech na partii hehe. Tím tě nechci nijak odrazovat, můžeš na sebe nabalit hodně hmoty, ale není to všecko hned, tím že budeš ignorovat bolesti ve výsledku stejně jen ztrátíš.

Obvod stehna si asi myslel 60 cm, 90 cm nemá ani Ramy :-)
Moocha

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má pravdu Magion. Prostě si silově odjeď dřepy, 20-25 pracovních opáček v 5-8 setech, přihoď doplněk na hamy, třeba rumuny. Ono to poroste, hlavně když jsi nohy nikdy necvičil.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pardon, neměřil jsem to já - ano 60cm. Jinak když se koukneš na stránku 61, kde jsem byl v zimní přípravě, tak jsem jezdil docela obdobné tréninky, které se zas tolik od těchto nelišili, takže si myslím, že nějaké přetěžování může být opravdu jen u nohou.

A není to veslování, ale rychlostní kanoistika
člověk

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už jsem se toho stehna lekl já mám v prostředku stehna 71-72cm a jsem rád že chodím

jinak souhlasím s magionem

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Má pravdu Magion. Prostě si silově odjeď dřepy, 20-25 pracovních opáček v 5-8 setech, přihoď doplněk na hamy, třeba rumuny. Ono to poroste, hlavně když jsi nohy nikdy necvičil.

A to je podle mě zase druhej extrém. Mně z těch schémat 5x5 a 8x3 a podobně nikdy nohy nerostly, ale tak samozřejmě každý je jiný.
magion

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Moocha napsal:

A to je podle mě zase druhej extrém. Mně z těch schémat 5x5 a 8x3 a podobně nikdy nohy nerostly, ale tak samozřejmě každý je jiný.

Tak tam jde hlavně o progresivní navýšování zátěže, pokuď se dostaneš za 2 měsícě z 5x5 80kg dřep na 5x5 90kg dřep tak se moc nedá mluvit o hypertrofii nohou, ale pokud se dostaneš za rok z 5x5 100kg dřep na 5x5 150kg dřep tak není jiná možnost, než si koupit o číslo větší džíny ... (čísla střílím od boku)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: