|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Macha
|
Zaslal: čt září 11, 2014 9:28 am Předmět: |
|
|
Cau, mam takove blbej dotaz ale jak cejtite zada po MT druhej den, taky mate pocit jakoby vas nekdo hodinu kopal do zad ,?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt září 11, 2014 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Macha napsal: | | Cau, mam takove blbej dotaz ale jak cejtite zada po MT druhej den, taky mate pocit jakoby vas nekdo hodinu kopal do zad ,? |
Přijde mi to horší hned, když se zvednu od položení činky, než druhý den :) Ale jo, cítit to je. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: st září 17, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
je to sice sotva 14 dni co ten trenink jedu ale mam problem poradne procejtit ruce.. proste je mam maly a nechtej se hnout , pres ruku mam 35cm.Jinak Ramena 121 , prsa 94 a stehno 52. cvicim 5 mesicu a ruce mi uz tak 3 stagnujou. Je to tim ze mam jen 68kg a dokud nehnu s vahou nepohnou se ? Nebo spatnej impuls mam zkusit nejaky shazovacky ci superserie? dik
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: čt září 18, 2014 7:05 am Předmět: |
|
|
| Macha napsal: | | je to sice sotva 14 dni co ten trenink jedu ale mam problem poradne procejtit ruce.. proste je mam maly a nechtej se hnout , pres ruku mam 35cm.Jinak Ramena 121 , prsa 94 a stehno 52. cvicim 5 mesicu a ruce mi uz tak 3 stagnujou. Je to tim ze mam jen 68kg a dokud nehnu s vahou nepohnou se ? Nebo spatnej impuls mam zkusit nejaky shazovacky ci superserie? dik |
Jasne ze je to tym, ze mas 68kg. Mas stehno 52 a ruky by si chcel mat kolko? 50? A po 14 dnoch by si chcel narast ruky o kolko? aspon 2cm, nie? nech to je do konca roku aspon tych 50, ze?
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: čt září 18, 2014 7:39 am Předmět: |
|
|
| bolgi napsal: | | Macha napsal: | | je to sice sotva 14 dni co ten trenink jedu ale mam problem poradne procejtit ruce.. proste je mam maly a nechtej se hnout , pres ruku mam 35cm.Jinak Ramena 121 , prsa 94 a stehno 52. cvicim 5 mesicu a ruce mi uz tak 3 stagnujou. Je to tim ze mam jen 68kg a dokud nehnu s vahou nepohnou se ? Nebo spatnej impuls mam zkusit nejaky shazovacky ci superserie? dik |
Jasne ze je to tym, ze mas 68kg. Mas stehno 52 a ruky by si chcel mat kolko? 50? A po 14 dnoch by si chcel narast ruky o kolko? aspon 2cm, nie? nech to je do konca roku aspon tych 50, ze? |
😄
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:13 pm Předmět: |
|
|
Jeli jste nekdy trenink ze byla 1 partie na celej trenink? Jen bic+tric by byl spolu.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so září 27, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | Macha napsal: | | Jeli jste nekdy trenink ze byla 1 partie na celej trenink? Jen bic+tric by byl spolu. |
naturalne to povazuju za hloupost a ztratu casu - ale - nikdy jsem to nezkousel
ja vim, je toho plny bodybuilding, cvici tak vsichni jeffi seidove apod, ono v kure to podle vseho ma sve opodstatneni, ale dle zkusenejsich hlav je to kontra, kazdopadne jako vzdy jsou vyjimky,, jestli ti nevadi ztratit 2-3 mesice, tak to zkus |
Jsou lidi, kteří i na tohle dobře reagují a jsou naturálové - pár jich znám. Je to všechno jen o genetice, ale pro většinu to nemá moc význam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: so září 27, 2014 11:12 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | http://kulturistika.ronnie.cz/c-14760-vysokofrekvencni-trenink-ii-hledani-optimalni-frekvence.html |
Zajímalo by mě jestli je v pátek při celém tělu odjet "silové přemístění a výrazový tlak", je možnost ho něčím nahradit? Určitě se tento cvik nechci učit z youtube...
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: ne září 28, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
tak to musim poupravit nedam ramena+biceps , ty ramena me tak palej ze odflaknu bicak. asi zkusim 4+1. Ramena (bricho ) , prsa (bricho) , bic+tric, zada+nohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne září 28, 2014 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | karlwanhov napsal: | | Macha napsal: | | Jeli jste nekdy trenink ze byla 1 partie na celej trenink? Jen bic+tric by byl spolu. |
naturalne to povazuju za hloupost a ztratu casu - ale - nikdy jsem to nezkousel
ja vim, je toho plny bodybuilding, cvici tak vsichni jeffi seidove apod, ono v kure to podle vseho ma sve opodstatneni, ale dle zkusenejsich hlav je to kontra, kazdopadne jako vzdy jsou vyjimky,, jestli ti nevadi ztratit 2-3 mesice, tak to zkus |
Jsou lidi, kteří i na tohle dobře reagují a jsou naturálové - pár jich znám. Je to všechno jen o genetice, ale pro většinu to nemá moc význam. |
ono je to jeste o frekvenci
muzes jet jednu partii, ale pri dvoufazovem treningu ti to vyjde na tri dny, ctvrty das volno a cele telo otocis 2x do tydne
ale dost to svadi k tomu, aby to clovek prepalil
chce si to stanovit nejakou mez, treba jenom pulhodinu na vlastni trening (od vstupu do satny a vystupu zase z fitka ven 45minut) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
jakej mate nazor na trenink 4+1 typu
1 den - prsa
2 den - ramena
3 den - paze
4 den - zada , nohy
chtel bych to udelat z duvodu ze nemam silu po napr. treninku ramen jeste dobre odjet biceps.
a jaky poradi a cviky by jste cvicili v den kdy mam triceps+biceps. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Macha napsal: | jakej mate nazor na trenink 4+1 typu
1 den - prsa
2 den - ramena
3 den - paze
4 den - zada , nohy
chtel bych to udelat z duvodu ze nemam silu po napr. treninku ramen jeste dobre odjet biceps.
a jaky poradi a cviky by jste cvicili v den kdy mam triceps+biceps. Diky |
Tak jsem si uz precet ze to je blbost ale co delat kdyz po odcvicenejch ramenach nemam silu na bicak ?
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Macha napsal: | jakej mate nazor na trenink 4+1 typu
1 den - prsa
2 den - ramena
3 den - paze
4 den - zada , nohy
a jaky poradi a cviky by jste cvicili v den kdy mam triceps+biceps. Diky |
Ty nevladzes po ramenach dat poriadne biceps, ale chces povedat, ze po chrbte das poctivo nohy??? You're madman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|