|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: po září 15, 2014 11:09 pm Předmět: |
|
|
dneska to docela šlo
rozcvičil sem se nějakyma normal cvikama lehčima...tric, bic kozy jednoručky, protahovačka paradní...šlo to :)
tak sem si řekl že si dam atlasy po delší době...dost dělší době...a šlo to líp než jsem čekal...sem to drapnul a vyhodil jak balonek... paradička je vidět jak je to tělo pěkně odpočatý jak to jde hezky a to sem zdechlej spadlej off-season :D atlas váží víc jak já : (...
pak sem tam narval ještě kardio 20minut...dost dobre
dneska ráno 99,9kg...takže už docent zase...
zdechlej su :D ale drejprdovi sem se líbil prej :D
Naposledy upravil Smile04 dne pá říjen 03, 2014 8:13 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
Zaslal: čt září 18, 2014 10:13 pm Předmět: |
|
|
tak po dalšim lehkym treninku včetně kardia, dneska vylet do bratislavy.
dneska nasazeny spalovače trošku a váha 99,5kg ráno na lačno pěkně
nafotim nějaky fotky at vidim jak se to pohne příštích 14 dní :) doufam že se to konečně pořádně pohne ;)...
zatím se jenom trošku potím otazka jak to bude za par dní xD
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 7:41 am Předmět: |
|
|
po delši době začinam pěkně zase postupně se do teho dostavat, měl sem nějaky diety a lehky treninky plavani a tak...tedka sem měkej jak sem necvičil tak pomalu budu zase zvedat váhy :)
prvni trenink ze serie zpět do formy 2.10.2014
váha: 98,2 kg (oooou anorexie)
důkladná rozcvička i s osama a tak
bench press
dvě serie jenom osa
50kg 4serie po cca 10ti
80kg 5 serií po cca 8
shyby superserie s tim benchem
cca 6-8 shybů podhmatem mezi serkama benche
zvedání nohou ve visu
3serky
biceps
EZ 37kg 4 serie cca 6 opak
jednoručky, kladiva 12-15kg 4serie
šel sem ještě na orbitrek ale vubec sem se nekoncentroval a energie nebyla
něco na mě trochu leze tak to je dost marny ta vydrž pořad bych jenom spal : (
hledam motivaci do treninku :) ale dobry je že forma se lepší tak to mě docela motivuje jak v dietě tak v treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 9:06 am Předmět: |
|
|
A proc si tak celkove vysadil ? Js osobne si nedokazu predstavit jedinej duvot proc prestat drit na max nez nejaky uraz, coz se me take zase stalo (
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 10:28 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | A proc si tak celkove vysadil ? Js osobne si nedokazu predstavit jedinej duvot proc prestat drit na max nez nejaky uraz, coz se me take zase stalo ( |
nebudu to tady nějak rozmazavat...prostě z osobnich duvodů sem tedka neměl naladu ani do te posilky dojit, měl sem doslova averzi a musel sem to prolomit...snad už to bude dobré :)
alespon sem se nějak udržoval jakž takž, ale i tak to nebude lehky zezačatku dostat se zpatky, sem offseason těžce :D ale to pujde :) ono odpočinek není vždy naškodu a u tebe Judsone, bych řekl, že by ti jenom prospělo kdybys to železo odhodil na nějakou dobu a pak předělal ale kompletně tvuj trenink...sleduju tvujlog a ty diky tomu že maš omezene možnosti a vybavení cvičíš pořád stejně a stagnuješ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | A proc si tak celkove vysadil ? Js osobne si nedokazu predstavit jedinej duvot proc prestat drit na max nez nejaky uraz , coz se me take zase stalo ( |
Kdyz pominu mozne osobni problemy jak psal Smile, tak tohle je uplne bezny jev u nekoho, kdo dlouhodobe tvrde maka. To jsi nikdy nezazil? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | | A proc si tak celkove vysadil ? Js osobne si nedokazu predstavit jedinej duvot proc prestat drit na max nez nejaky uraz , coz se me take zase stalo ( |
Kdyz pominu mozne osobni problemy jak psal Smile, tak tohle je uplne bezny jev u nekoho, kdo dlouhodobe tvrde maka. To jsi nikdy nezazil? |
Zatim ne, ale mozna nemakam dost tvrde )
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 4:05 pm Předmět: |
|
|
Já zase znám pár lidí, který baví cvičit jen na vitamínech a mezi tím mají jakoby dietku nebo rýsovačku :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já zase znám pár lidí, který baví cvičit jen na vitamínech a mezi tím mají jakoby dietku nebo rýsovačku :-) |
Jojo i takovi jsou :-) Ale i to se da tez nazvat odpocinkovou fazi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so říjen 04, 2014 7:31 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já zase znám pár lidí, který baví cvičit jen na vitamínech a mezi tím mají jakoby dietku nebo rýsovačku :-) |
no jo...jak si na to člověk zvykne...těžko se jde zpatky...hodně těžko :D už ted mi chybi regenerace :D
ale co holt to nějak přežiju ne? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so říjen 04, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | | A proc si tak celkove vysadil ? Js osobne si nedokazu predstavit jedinej duvot proc prestat drit na max nez nejaky uraz , coz se me take zase stalo ( |
Kdyz pominu mozne osobni problemy jak psal Smile, tak tohle je uplne bezny jev u nekoho, kdo dlouhodobe tvrde maka. To jsi nikdy nezazil? |
já to mám třeba tak, že mě nebaví trénovat bez toho, abych se na něco připravoval. Potřebuju mít nějakej cíl, kterej mě žene kupředu. Teď už se docela těším na to, až odzávodím poslední soutěž a dám si měsíc pauzu, úplně bez tréninku. :) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 04, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
Tak to si vystihol, lamželezovia ked sú ON a ked OFF, tak v depresii, problémy a však to poznáte no, nie je nálada na cvičenie, no... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so říjen 04, 2014 10:35 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | daymoon napsal: | | Já zase znám pár lidí, který baví cvičit jen na vitamínech a mezi tím mají jakoby dietku nebo rýsovačku :-) |
Tak to si vystihol, lamželezovia ked sú ON a ked OFF, tak v depresii, problémy a však to poznáte no, nie je nálada na cvičenie, no... |
mam dokonce známýho, kterej když je OFF, přestává cvičit prý proto, že je to nebezpečné kvůli zranění.
S posledním týdnem ON přestává cvičit a začíná vždy opět až s prvním týdnem ON. Upozorňuju, že to je obyčejnej návštěvník fitka, nikdy žádná soutěž, hrozný prostě... _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so říjen 04, 2014 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Turakam napsal: | | daymoon napsal: | | Já zase znám pár lidí, který baví cvičit jen na vitamínech a mezi tím mají jakoby dietku nebo rýsovačku :-) |
Tak to si vystihol, lamželezovia ked sú ON a ked OFF, tak v depresii, problémy a však to poznáte no, nie je nálada na cvičenie, no... |
mam dokonce známýho, kterej když je OFF, přestává cvičit prý proto, že je to nebezpečné kvůli zranění.
S posledním týdnem ON přestává cvičit a začíná vždy opět až s prvním týdnem ON. Upozorňuju, že to je obyčejnej návštěvník fitka, nikdy žádná soutěž, hrozný prostě... |
:D jooo sice má jako pravdu, kor pokud je to nějakej člověk co zveda hodně těžky břemena, tak třeba i ja mivam pak problem odhadnou miru treninku a vah tak , abych byl ok a citim, že někdy uniknu zraneni jen tesne když su v natural modu :D...je to tak, to zaliti vodou hrozně pomaha...at to zni sebehůř
ale jako idiotů co bez sypů nešahnou ani na kladky a jednoručky, že je to bez roids zbytečný, tak takovi taky existujou :D to je samozřejme kktina jak vidle :D , ale kamoši mi kdysi brečeli že takovejhle hnup co cvičil fakt jenom když měl sypy (a to posim od začatku co začal cvičit, hned sypal) tak je začal předbihat xD
prostě odpověd na otazku jdeš cvičit - ne nejdu ještě nedošly sypačky u něj byla normalni :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so říjen 04, 2014 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | Tom.K. napsal: | | Turakam napsal: | | daymoon napsal: | | Já zase znám pár lidí, který baví cvičit jen na vitamínech a mezi tím mají jakoby dietku nebo rýsovačku :-) |
S posledním týdnem ON přestává cvičit a začíná vždy opět až s prvním týdnem ON. Upozorňuju, že to je obyčejnej návštěvník fitka, nikdy žádná soutěž, hrozný prostě... |
:D jooo sice má jako pravdu, kor pokud je to nějakej člověk co zveda hodně těžky břemena, tak třeba i ja mivam pak problem odhadnou miru treninku a vah tak , abych byl ok a citim, že někdy uniknu zraneni jen tesne když su v natural modu :D...je to tak, to zaliti vodou hrozně pomaha...at to zni sebehůř
ale jako idiotů co bez sypů nešahnou ani na kladky a jednoručky, že je to bez roids zbytečný, tak takovi taky existujou :D to je samozřejme kktina jak vidle :D , ale kamoši mi kdysi brečeli že takovejhle hnup co cvičil fakt jenom když měl sypy (a to posim od začatku co začal cvičit, hned sypal) tak je začal předbihat xD
prostě odpověd na otazku jdeš cvičit - ne nejdu ještě nedošly sypačky u něj byla normalni :D |
on je bohužel ta druhá varianta. Proto jsem psal obyčejnej návštěvník fitka. Nohy ze zásady necvičí a vlastně nejvíc drtí v podstatě jen biceps + kozy.. Prostě to dělá jen proto, aby balil holky na koupáku. :) Ale jako zase třeba ty bicále má fakt nechutný. Bohužel k hovnu. :) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|