|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: so říjen 04, 2014 3:34 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Smile04 napsal: | | Tom.K. napsal: | | Turakam napsal: | | daymoon napsal: | | Já zase znám pár lidí, který baví cvičit jen na vitamínech a mezi tím mají jakoby dietku nebo rýsovačku :-) |
Tak to si vystihol, lamželezovia ked sú ON a ked OFF, tak v depresii, problémy a však to poznáte no, nie je nálada na cvičenie, no... |
mam dokonce známýho, kterej když je OFF, přestává cvičit prý proto, že je to nebezpečné kvůli zranění.
S posledním týdnem ON přestává cvičit a začíná vždy opět až s prvním týdnem ON. Upozorňuju, že to je obyčejnej návštěvník fitka, nikdy žádná soutěž, hrozný prostě... |
:D jooo sice má jako pravdu, kor pokud je to nějakej člověk co zveda hodně těžky břemena, tak třeba i ja mivam pak problem odhadnou miru treninku a vah tak , abych byl ok a citim, že někdy uniknu zraneni jen tesne když su v natural modu :D...je to tak, to zaliti vodou hrozně pomaha...at to zni sebehůř
ale jako idiotů co bez sypů nešahnou ani na kladky a jednoručky, že je to bez roids zbytečný, tak takovi taky existujou :D to je samozřejme kktina jak vidle :D , ale kamoši mi kdysi brečeli že takovejhle hnup co cvičil fakt jenom když měl sypy (a to posim od začatku co začal cvičit, hned sypal) tak je začal předbihat xD
prostě odpověd na otazku jdeš cvičit - ne nejdu ještě nedošly sypačky u něj byla normalni :D |
on je bohužel ta druhá varianta. Proto jsem psal obyčejnej návštěvník fitka. Nohy ze zásady necvičí a vlastně nejvíc drtí v podstatě jen biceps + kozy.. Prostě to dělá jen proto, aby balil holky na koupáku. :) Ale jako zase třeba ty bicále má fakt nechutný. Bohužel k hovnu. :) |
no tady se dostaneme myslim do situace, kdy jak říkáš má až nechutny pracky, pak už se to těm babam ani nelibí takže nevim co chce chlapec :D to je asi jako když vysekaš a holka ti řekne že se ji libi když ma chlap břiško xD
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so říjen 04, 2014 6:34 pm Předmět: |
|
|
Ja spis znam uz vetsinu borcu co kvuli tomuhle problemu nevysazujou.... vubec :) par let proc ne, pak te to bud odjebe nebo te to prestane bavit _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 5:26 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | Ja spis znam uz vetsinu borcu co kvuli tomuhle problemu nevysazujou.... vubec :) par let proc ne, pak te to bud odjebe nebo te to prestane bavit |
no taky řešení, ale to pak tolik nefrčí a zvedaj davkovani pořad a pořad až je to dojebe jak řikáš :D...pauzy to chce...to je jasný, jak ve cvičení, tak suplementaci, tak i stravě řekl bych...jet pořad objemovky připadně pořad dietu neni podle mě dobry, chce to cyklovat pěkně
TRENINK PONDĚLÍ
lehky benče, lehka mrtvola, a ruce :) takto stači...šlo to docela pěkně :)
TRENINK VČERA
jen tak v rychlosti, byl sem ještě nachcipanej lehce a jakejsi slaboučkej
TAKOVE FULLBODY žadne vahy hodně cviků po treninku krasně napumplej :)
bench press
milion serek s 80kg...pak 4 se 100kg
záda
přitahy v předkloně 80kg
shyby
triceps
uzky bench 80kg par serek
jedn. za hlavou 12kg
biceps
jedn. kladiva
jedn. klasika
EZ dopumpovaní
DNESNI DŘEPY
no hromada hoven jako, hruza :D
dřepy 5x10x100
pracovní série...a udělalo se mi přitom zase nějak blbě...na svoji obhajobu pouze dodám že sem to rozdřepovával ty nožky a že sem jel pomalu nahoru pěkně i dolů a to je pak o dost těžší,
navíc totální soustřední aby každý opáčko bylo fakt maximalně striktní a prdelka pěkně celá pod paralel takže ass to grass :D.
..docela mě bolelo levy koleno než sem došel do prace : ( sem ho trochu zamotal a doufam že se da dokupy
nakonec sem asi 15 min ležel na gauču pže mi bylo zle a pak sem se ještě zvedl teda s vypětim sil
ramena upažování v sedě 3 serie
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so říjen 18, 2014 6:13 am Předmět: |
|
|
trenink středa
rozcvička pár serek na mt s 60 kg
sérka se 100kg
sérka se 100kg stylem, jeden mt, jedno přemístění
sérka 8 přemístění za sebou prásk prásk :)
120kg MT a jedno statečné přemístění :D (síla už nebyla tak sem toho raději nechal :D)
no jedu si takhle sérky se 120 řikam si naložim max na 150 dneska jenom tak light, offseason
no a pak DOŠEL ONDRA
a hadejte co sral se mi na činku :D buzna
tak odjel semnou a pak naložil 160
takže dvě serie se 160 z toho první myslim 12 a druhá 10 opaček, fakt dost, litalo to pěkně tak proč ne, tu druhou sem to precizněji pokladal
200, začíná jít do tuhyho pro slabyho míšu
6 opáček
6 opáček nějak mi to klouzalo
nasadil sem háky a statečně nastoupil na další sérku
TOTALNI BETON xD nohy jak z blata, skončily :D
sem se tak trocu zhroutil odpočal si a pak šel dojet shyby, záda a lehce bicaky ale nejak sem byl už zase mimo, ty velky počty opakování mi davaji zabrat xD ale pocitově dobrý
JEN PRO PŘEDSTAVU DNES JE SOBOTA A JA SEM POŘAD NA SRAČKU :D ještě pořad citim zada ale už je to lepší, kyčle mě začly zlobit ale především mam odpaleny předlokti dost brutalnim stylem :D
každopadně dneska se jde na nějakej dalši lehky trenalek :) asi budu trenovat dvakrat tydne jestli pojedu takovylhe treninky xD
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út říjen 21, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
najebavam to sem stručně neba mě to vypisovat tenhle log ale chci udržovat a zaroven si alespon pamatuju co sem kdy zhruba jel :)
NE- bench lehce, triceps, biceps lehce
dobrej trenink takovej vzpominací :D aby se ty svaly trochu nakoply, jel sem hodně rozpažky a dalši takovy cviky na protažení
UT- dneska biceps/záda
těžky biceps s velkou osou do 50kg jenom ale strict a pomalu dolů, bralo to slušně
shyby na hrazdě
jednoručky kladiva
přitahy v předklonu strict do 120kg
přitahy ramen k uším s kuframa 50kg
přitahy jednoruček v leže na břiše na lavici
jednoručky biceps pumpovačka
břicho- přitahy kolen k bradě
po treninku prochazka 2km k činanum a pro maso, pak s 5kg masa dom, sem docela dead ale trenal paradni, intenzivni, dobrej nakopavač mam :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út listopad 18, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
Taky hezký číslo, akorát moc nechápu, v čem by ti bandy měly pomoct na posílení spodní fáze, jak píšeš v popisu videa. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út listopad 18, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
Jono, logicky ti to spíš posílí lockout... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 6:30 am Předmět: |
|
|
guys...pleeeease...myslite že to nevim xD tohle je mejlka :D
já nepsal, že by mi to mělo pomoct ve spodní fázi, já psal, že je potřeba posílit spodní fázi nebot tohle byl jednoduše test jestli mě limituje opravdu ta spodní fáze nebo ne a takhle je jasný že potenciál tam je, takže každopádně na tom musím zapracovat, to byl jedinej duvod proč jsem tohle vlastně zkoušel zvedat s těma gumama :)...
pže 280 lehkych jak papir sem zkusil 300 to šlo, den předtim sem jel serie na opakování na deadlift takže myslim že bych zatahl i vic ještě při plne sile
tudíž pokračuji ve vymýšlení každé možnosti jak co nejvíc zlepšit tah od země... a hlavně je praktikovat žejo
už se dneska těšim na trenal dam z deficitu deadliftek
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 7:31 am Předmět: |
|
|
Před pár dny psal DrLift, že nějaký jeho kamarád se snažil zlepšit spodní fázi tahu taháním z deficitu a ... po čase zjistil, že se mu zlepšil jen tah z deficitu a na rozjezd z normální pozice to nemělo vliv. Je to určitě taky závislý na stavbě každého tahače. Jen taková poznámka. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 7:47 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Před pár dny psal DrLift, že nějaký jeho kamarád se snažil zlepšit spodní fázi tahu taháním z deficitu a ... po čase zjistil, že se mu zlepšil jen tah z deficitu a na rozjezd z normální pozice to nemělo vliv. Je to určitě taky závislý na stavbě každého tahače. Jen taková poznámka. |
no...řeknu ti něco divnýho...mě se ztoho deficitu tahá líp jak normálně... takže je to asi pravda...nechapu to asi startovní pozice a všechno :D...
pan tkadlčík mě poradil posílit nohy, osobně si myslím že mám někde problém s nohama vim o tom že i při dřepu mam v určitym mistě v negativní fázi cviku dost mezeru, je to divný fakt...asi to souvisí nějak s kyčelníma flexorama osobně si myslím, že tam je problém, protože mám sedavé zaměstnání a už sem se setkal s lidma co to měli stejně jako já... takže protahuju posiluju a doufám, že to pomůže...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
Tak sorry, ono je to tak napsaný, že jsem to pochopil tak, jak jsem to pochopil.
Můj názor je takovej, že pokud je problém od země, tak se musí tahat ze země a přizpůsobit tomu váhu. Pokud je problém někde dál, tak zkusit dotahy z problémovýho místa a váha bude muset jít logicky dolů, protože z toho místa prostě musíš zvednout míň.
Druhá možnost je zapracovat na rychlosti, aby se ten mrtvej bod profrčel "setrvačností".
edit: teď mě napadlo, že z toho vylízá zajímavá varianta tréninku. Točit lehkou a těžkou mrtvolu. Lehká by byla speed deadlifty ze země, klidně s nějakým lehkým bandem kvůlu donucení udržení rychlosti versus těžký mrtvoly z mrtvýho bodu.
Můžeš být můj pokusnej králík a dát vědět, jak to dopadlo. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 11:08 pm Předmět: |
|
|
madball: jakej pokusnej králík, takhle to praktikuje spooousta lifterů.. a rozhodně doporučuji, ja sám měl slabej start, sice s ním ještě bojuji ale co mě znatelně jako jediné pomohlo bylo :
Speed deadlift: 55-65% maxima, 10x1 rep (Snaha o co největší výbušnost)
Front squat: aspoň 2x týdně, jednou max effort - up to 3 reps, podruhé lehký objem 4x5 reps
Deficit deadlift mě nepomohl vůbec.
Jasná diagnostika u slabého rozjezdu, jsou slabé nohy a pomalá rychlost.
Dle regenerace točit speed deadlift s těžkým ob týden, pokud slušne regeneruješ tak ve stejném týdnu. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 22, 2014 4:08 am Předmět: |
|
|
Jasně, to už se pak blíží Westside barbell stylu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|