Všimli jste si? Draper to snědl za 3 minuty ... to je nadliský výkon nebo to nebylo moc chutné a radši to nekousal.
Bylo to tak ostry, ze mne to zhorelo uz v puse, jeste nez to stihlo dojit do zaludku, takze jsme prakticky polykal jen kour , proto to slo tak rychle :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
já se jdu dneska sestřelit, do práce jdu až v pondělí večer, co s načatým večerem**01**01**01
jde se někdo někam ožrat v Praze dneska? dáme pár piv, pokecáme...
já se jdu dneska sestřelit, do práce jdu až v pondělí večer, co s načatým večerem**01**01**01
jde se někdo někam ožrat v Praze dneska? dáme pár piv, pokecáme...
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
- Co ty na něm vidíš (Babišovi)? Si snad člen ANO? :) Jak mi to teda vysvětlíš, před volbama Babiš měl velkou hubu že se tu krade, že stát je neefektivní atd.
- Ale skutečnost je teď taková, že rozpočet jede dál ve stejných kolejích - daně rostou (nebo zůstávají stejný), dluhy taky.
Dneska jsem si u čtení tohodle článku vzpomněl tady na to naše povídání k tématu. Sice je v článku psáno jen o hazardních firmách, ale tady v Praze je doopravdy výrazně cítit, že finanční úřady pracují jinak a snaží se mnohem víc, než v minulosti. Dřív si na nějaký nedoplatek vzpomněly třeba za čtvrt roku, teď, když člověk něco zaspí, se ozývají třeba už týden po termínu. A i když na tu dřívější laxnost šlo hodně hřešit a spoléhat, teď se mi to vlastně líbí mnohem víc.
Mate volebni program? Ano, "proste to zaridime" .. oni se uz ani nestydej si z lidi delat srandu. Stejne si s tim vetsina stran hned po volbach vytre zadek a svuj program totalne ignorujou, ale jde o princip
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru