Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 322, 323, 324 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, zrovna teď byl ten veselý muslimský svátek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože něco jiného je podříznout kuře a něco jiného kůzle, krávu nebo velblouda!!!
A neříkej mi, že kdyby sis mohl vybrat, jestli tě někdo střelí do hlavy, nebo podřízne krk,
jak to s oblibou dělají hoši z islámského státu, že bys měl problém s přemýšlením:-)
Judson

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tohle jestli neni hoax, tak se Evropa uz uplne pomatla .. jen se divim, ze s tim neprisli prvni takovy komousi jako frantici napr.

http://www.portfolio.hu/en/economy/hungary_to_impose_internet_levy_in_2015_tax_plans_show.28561.html
Marky V.

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://ekonomika.idnes.cz/tisice-zamestnancu-v-nemeckem-amazonu-stavkuji-f5t-/eko-zahranicni.aspx?c=A141027_135348_eko-zahranicni_fih#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Zaměstnanci Amazonu nachodí za směnu 18 km. Jen tak pro informaci: když jsem dělal u Městské policie, tak si naši pochůzkáři měřili svoje trasy a běžně za směnu nachodili kolem 30 km.
Co vím, tak žádný z nich neměl doma pejska, aby se šel po práci projít
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://romanacervenkova.blog.idnes.cz/c/436530/Dodatecna-reakce-muslimky-na-Mate-slovo.html

Ten pořad jsem viděl a i po přečtení jejího příspěvku jsem naznal, že se jedná o zakomplexovanou kravku, která chce bejt něčím zajímavá a přitom je blbá jak štoudev. Navíc studuje FF UK obor Mezinárodní teritoriální vztahy, to se jistě jednou lehce uplatní v praxi.

Poslal bych jí na exkurzi do Isl. státu a pak na výměnný pobyt do Nigérie k sympaťákům z Boko Haram.

Jak může někdo tak blbej existovat?
Mablung

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
http://romanacervenkova.blog.idnes.cz/c/436530/Dodatecna-reakce-muslimky-na-Mate-slovo.html

Ten pořad jsem viděl a i po přečtení jejího příspěvku jsem naznal, že se jedná o zakomplexovanou kravku, která chce bejt něčím zajímavá a přitom je blbá jak štoudev. Navíc studuje FF UK obor Mezinárodní teritoriální vztahy, to se jistě jednou lehce uplatní v praxi.

Poslal bych jí na exkurzi do Isl. státu a pak na výměnný pobyt do Nigérie k sympaťákům z Boko Haram.

Jak může někdo tak blbej existovat?

Podle mě, v jejím případě jde. No, ne o přímo duševní poruchu, ale spíše o duševní nevyrovnanost. Potom hledá útěchu v podobných kravinách. Nedokáže si pomoci, stejně jako třeba příznivci masochismu, kterým dělají důtky a ponižování dobře.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dat ji nejakeho poradneho muslima co bude mit 3 dalsi zenske, kdyz otevre hubu tak ji pres ni da a bude ji prznit kdy se mu zachce. Samozrejme vse podle koranu.
Novic

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, nemáte někdo účet vedený u Spořitelny, nesetkal se s tím někdo? Na přelomu srpna deklarovali, že nově příchozí klient bude mít účet na 5 let zdarma (žádné poplatky za vedení učtu - měsíčně kolem 69 kaček +-)... ale když jsem se podíval do historie, platilo to pouze pro první 3 měsíce (vždy mi poslední den v měsíci "strhli" 69 Kč a ten samý den se mi vrátily zpět). Pro listopad nastala změna - danou částku mi "strhli" a do dnešního dne mi ji nevrátili? Co to kurva doprdele je?!!!
Mablung

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/358079-ozbrojenci-vystrileli-v-parizi-redakci-satirickeho-magazinu-11-mrtvych.html
do kdy se s těma mu-slimákama budou srát??? já bych je ztahoval z kůže na náměstích, každý den cca. 20 zmrdů, mučil bych je dokud by nezemřeli strašlivou, ukrutnou smrtí a vysílal bych to na ČT24 nejméně 24 hodin denně..., jenom bych to každou hodinu proložil zprávama...
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Srat" se s nima budou porad, uz by pomalu mohlo bejt jasny, ze soucasna levicova EU s tim nic delat nehodla a pokud bych dal na konspiracni teorie, tak dokonce zamerne nehodla.
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bych, bych, bych.... a kdybys tu moznost mel, tak udelas hovno jako vetsina ostatnich.
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavni vinici jsou ale Evropani .. stale a dokola voli levicaky a jiny retardy, ktery sem tyhle smejdy vitaj s pripravenym krmitkem zdarma (teda zdarma, to plati puvodni obyvatele, my) .. obcas "dekuju" za to, ze takovych blbcu jako Schwarzenberg a Diensbier tu je porad malo.
A dal se najdou lidi, ktery je budou obhajovat a protezovat na ukor puvodni VETSINY! Ktera se naprosto zvrhle ma podrizovat mensine, stredoveky mensine ..

Ale co, vice takovych kulturnich obohaceni .. treba i dalsi uvidej realitu
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Hlavni vinici jsou ale Evropani .. stale a dokola voli levicaky a jiny retardy, ktery sem tyhle smejdy vitaj s pripravenym krmitkem zdarma (teda zdarma, to plati puvodni obyvatele, my) .. obcas "dekuju" za to, ze takovych blbcu jako Schwarzenberg a Diensbier tu je porad malo.
A dal se najdou lidi, ktery je budou obhajovat a protezovat na ukor puvodni VETSINY! Ktera se naprosto zvrhle ma podrizovat mensina, stredoveky mensine ..

Malo? Slafenberg tu v CR ma podporu jako krava, pritom jemu Mesity nevadi...pohoda.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/schwarzenberg-mesity-at-v-cr-rostou-islam-mi-nevadi/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 322, 323, 324 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: