|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: út říjen 07, 2014 8:10 am Předmět: |
|
|
Protože něco jiného je podříznout kuře a něco jiného kůzle, krávu nebo velblouda!!!
A neříkej mi, že kdyby sis mohl vybrat, jestli tě někdo střelí do hlavy, nebo podřízne krk,
jak to s oblibou dělají hoši z islámského státu, že bys měl problém s přemýšlením:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so říjen 11, 2014 6:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po říjen 27, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne listopad 23, 2014 6:37 pm Předmět: |
|
|
http://romanacervenkova.blog.idnes.cz/c/436530/Dodatecna-reakce-muslimky-na-Mate-slovo.html
Ten pořad jsem viděl a i po přečtení jejího příspěvku jsem naznal, že se jedná o zakomplexovanou kravku, která chce bejt něčím zajímavá a přitom je blbá jak štoudev. Navíc studuje FF UK obor Mezinárodní teritoriální vztahy, to se jistě jednou lehce uplatní v praxi.
Poslal bych jí na exkurzi do Isl. státu a pak na výměnný pobyt do Nigérie k sympaťákům z Boko Haram.
Jak může někdo tak blbej existovat? _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 23, 2014 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | http://romanacervenkova.blog.idnes.cz/c/436530/Dodatecna-reakce-muslimky-na-Mate-slovo.html
Ten pořad jsem viděl a i po přečtení jejího příspěvku jsem naznal, že se jedná o zakomplexovanou kravku, která chce bejt něčím zajímavá a přitom je blbá jak štoudev. Navíc studuje FF UK obor Mezinárodní teritoriální vztahy, to se jistě jednou lehce uplatní v praxi.
Poslal bych jí na exkurzi do Isl. státu a pak na výměnný pobyt do Nigérie k sympaťákům z Boko Haram.
Jak může někdo tak blbej existovat? |
Podle mě, v jejím případě jde. No, ne o přímo duševní poruchu, ale spíše o duševní nevyrovnanost. Potom hledá útěchu v podobných kravinách. Nedokáže si pomoci, stejně jako třeba příznivci masochismu, kterým dělají důtky a ponižování dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne listopad 23, 2014 11:07 pm Předmět: |
|
|
Dat ji nejakeho poradneho muslima co bude mit 3 dalsi zenske, kdyz otevre hubu tak ji pres ni da a bude ji prznit kdy se mu zachce. Samozrejme vse podle koranu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 9:00 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, nemáte někdo účet vedený u Spořitelny, nesetkal se s tím někdo? Na přelomu srpna deklarovali, že nově příchozí klient bude mít účet na 5 let zdarma (žádné poplatky za vedení učtu - měsíčně kolem 69 kaček +-)... ale když jsem se podíval do historie, platilo to pouze pro první 3 měsíce (vždy mi poslední den v měsíci "strhli" 69 Kč a ten samý den se mi vrátily zpět). Pro listopad nastala změna - danou částku mi "strhli" a do dnešního dne mi ji nevrátili? Co to kurva doprdele je?!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 9:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st leden 07, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: st leden 07, 2015 1:25 pm Předmět: |
|
|
"Srat" se s nima budou porad, uz by pomalu mohlo bejt jasny, ze soucasna levicova EU s tim nic delat nehodla a pokud bych dal na konspiracni teorie, tak dokonce zamerne nehodla. _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: st leden 07, 2015 1:30 pm Předmět: |
|
|
Bych, bych, bych.... a kdybys tu moznost mel, tak udelas hovno jako vetsina ostatnich.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st leden 07, 2015 1:34 pm Předmět: |
|
|
Hlavni vinici jsou ale Evropani .. stale a dokola voli levicaky a jiny retardy, ktery sem tyhle smejdy vitaj s pripravenym krmitkem zdarma (teda zdarma, to plati puvodni obyvatele, my) .. obcas "dekuju" za to, ze takovych blbcu jako Schwarzenberg a Diensbier tu je porad malo.
A dal se najdou lidi, ktery je budou obhajovat a protezovat na ukor puvodni VETSINY! Ktera se naprosto zvrhle ma podrizovat mensine, stredoveky mensine ..
Ale co, vice takovych kulturnich obohaceni .. treba i dalsi uvidej realitu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: st leden 07, 2015 1:41 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | Hlavni vinici jsou ale Evropani .. stale a dokola voli levicaky a jiny retardy, ktery sem tyhle smejdy vitaj s pripravenym krmitkem zdarma (teda zdarma, to plati puvodni obyvatele, my) .. obcas "dekuju" za to, ze takovych blbcu jako Schwarzenberg a Diensbier tu je porad malo.
A dal se najdou lidi, ktery je budou obhajovat a protezovat na ukor puvodni VETSINY! Ktera se naprosto zvrhle ma podrizovat mensina, stredoveky mensine .. |
Malo? Slafenberg tu v CR ma podporu jako krava, pritom jemu Mesity nevadi...pohoda.
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/schwarzenberg-mesity-at-v-cr-rostou-islam-mi-nevadi/ _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|