|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: st říjen 08, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: st říjen 08, 2014 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Spazik napsal: | - Co ty na něm vidíš (Babišovi)? Si snad člen ANO? :) Jak mi to teda vysvětlíš, před volbama Babiš měl velkou hubu že se tu krade, že stát je neefektivní atd.
- Ale skutečnost je teď taková, že rozpočet jede dál ve stejných kolejích - daně rostou (nebo zůstávají stejný), dluhy taky. |
Dneska jsem si u čtení tohodle článku vzpomněl tady na to naše povídání k tématu. Sice je v článku psáno jen o hazardních firmách, ale tady v Praze je doopravdy výrazně cítit, že finanční úřady pracují jinak a snaží se mnohem víc, než v minulosti. Dřív si na nějaký nedoplatek vzpomněly třeba za čtvrt roku, teď, když člověk něco zaspí, se ozývají třeba už týden po termínu. A i když na tu dřívější laxnost šlo hodně hřešit a spoléhat, teď se mi to vlastně líbí mnohem víc. |
No aspoň někde se něco děje, ale co s rozpočtu týče, tam to jde spíše od 10 k 5:
Z FB Miroslava Kalouska:
"Dnes byl na rozpočtovém výboru o jeden jediný hlas schválen návrh státního rozpočtu na rok 2015. Jak už bývá pro vládu typické, její vlastní čísla popírají to, co vláda veřejně tvrdí. Tvrdí, že chce šetřit a investovat. Pro příští rok ale navrhuje zvýšit výdaje o desítky miliard a snižuje přitom objem investic pod úroveň všech mých návrhů rozpočtů z let 2011 – 13. Navrhl jsem proto upravit návrh rozpočtu tak, aby se výdaje snížily nejméně o 20 miliard a investice se zvýšily alespoň na úroveň roku 2012. Vládní strany tento návrh zamítly, protože nechtějí ani šetřit ani investovat do budoucnosti. Chtějí budoucnost pouze projídat a kupovat si voliče za sociální dávky a platy státních úředníků."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 08, 2014 4:40 pm Předmět: |
|
|
Kalousek byl vždy populista (pominu-li ten jeho alkoholismus, což je snad ještě výraznější rys).
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st říjen 08, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 08, 2014 5:12 pm Předmět: |
|
|
No dnes jsem si taky říkal, že kdybych měl nějaké peníze nazbyt - nechal bych se dát na plakát se sloganem - BUDU KRÁST O POLOVINU MÉNĚ NEŽ OSTATNÍ - volte PRDEL. Progresivní demokratickou ligu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st říjen 08, 2014 5:22 pm Předmět: |
|
|
Prdel bych jen tak z prdele volil....
Mimochodem nevim jestli by ti to proslo, kousek od havlickova brodu je stejnojmenny bar :D
(A je originalnejsi doma rict, ze jdes do Prdele a prijdes az rano, nez rict, ze volis Prdel :D) ....mozna ze jdes volit nekoho z Prdele :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 08, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
No, obávám se, že počet hlasů pro PRDEL by byl nenulový:o)
Nevím ,ale co bych dělal kdyby mě zvolili - asi nic, jako dost ostatních. Jen ten žaludek mi na to chybí:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st říjen 08, 2014 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | No, obávám se, že počet hlasů pro PRDEL by byl nenulový:o)
Nevím ,ale co bych dělal kdyby mě zvolili - asi nic, jako dost ostatních. Jen ten žaludek mi na to chybí:o) |
já bych ti klidně dělal místopředsedu, když bychom nedělali nic, aspoň bychom nic nepokazili..., já bych na to žaludek měl... , žrát a chlastat na recepcích bychom mohli v klidu, podívej se na Zemana a to je prezident
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: st říjen 08, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | No, obávám se, že počet hlasů pro PRDEL by byl nenulový:o)
Nevím ,ale co bych dělal kdyby mě zvolili - asi nic, jako dost ostatních. Jen ten žaludek mi na to chybí:o) |
No co bys dělal...plnil bys předvolební sliby, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 08, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st říjen 08, 2014 8:03 pm Předmět: |
|
|
Odbočka mimo politické téma...
Podruhé za tři dny jsem teď honil venku vykradače aut. A podruhé za tři dny nechytil. Zatr sakr.
No ale s touhle frekvencí jejich návštěv, není všem dnům konec...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st říjen 08, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
nemal si "jednu ruku dlouhou"?  tak rychlo neuteka nikto _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|