|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 08, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Odbočka mimo politické téma...
Podruhé za tři dny jsem teď honil venku vykradače aut. A podruhé za tři dny nechytil. Zatr sakr.
No ale s touhle frekvencí jejich návštěv, není všem dnům konec... |
Co z toho plyne?...musíš přitlačit v tréninku Martine!:o)
Víc trénovat sprinty - nebo si koupit nějaký přesvědčovací prostředek.
Dělám si legraci - já už zloděje neřeším. minulý týden mi ukradli poklice z firemního auta. Díval jsem se, že jedna stojí skoro 600 Kč. V bazaru za to dostanou kdoví jestli pade...tohle nepochopím, abych někde potmě bral někomu něco co mi nepatří - to je prasárna.
Nebo mi rvou z auta polepy - mám tam lékařský kříž (nepřesně řečeno)...a netuším k čemu to někomu je dobré. dolepit to stojí peníze a čas a je to na chvíli - než to zase někdo orve.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st říjen 08, 2014 8:12 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Za chvíli z Tebe bude sprinter..to tam u vás u Bohdalce takhle lítaj, jo? |
Bohužel vzít boty, dát tři patra dolů a tam ho ještě zastihnout, není jen tak:). Dneska mi to vyšlo, ale ztratil jsem ho u pár ulic dál... Ale mám čím dál menší reakční časy, takže ono to zase jednou vyjde:). A vyšlo letos už asi čtyřikrát, plus mínus... Oni tady kus od nás mají ubytovnu a pak o pár bloků dál "tábořiště", tak se nenudíme... :/
| Deadlift napsal: | | ...já už zloděje neřeším.... |
Když mě to nedá, zlobí mě to.
Ale že teda někdy rozum fakt stojí nad tím, co jsou schopní ukrást, to souhlasím. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 08, 2014 9:09 pm Předmět: |
|
|
Oni to jsou indiáni? (s tím tábořištěm)?...takový ti agilní nepřizpůsobiví?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 12:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 12:18 am Předmět: |
|
|
Jo dneska jsem tu už v botách, říkám si, třeba dostanu šanci na rychlý reparát... :) :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 4:56 am Předmět: |
|
|
Co s těma trpaslíkama pak děláš, až je chytíš? :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 5:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 5:48 am Předmět: |
|
|
| xien napsal: |
dlouho jsem přemýšlel nad správným výrazem a napadlo mě ...........snad lofas??
původně jsem chtěl napsat ústav - podle těch 2 roztleskávačů vpravo, nebo toho gandalfa šedého s ocasem z draka kolem krku, který ho zaříkával, ale to bych asi urazil nemocné lidi. |
mě příjde, že si neváží zdravý nebo už to nepoberu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 7:27 am Předmět: |
|
|
to je kokot _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 9:04 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Odbočka mimo politické téma...
Podruhé za tři dny jsem teď honil venku vykradače aut. A podruhé za tři dny nechytil. Zatr sakr.
NJ a co když ho chytneš? Zmlátit ho nemůžeš, protože by si šel za katr ty. Když zavoláš policii, tak to možná sepíšou, ale druhej den bude stejně venku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 9:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt říjen 09, 2014 9:14 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Spazik napsal: | | Ronnie napsal: | Odbočka mimo politické téma...
NJ a co když ho chytneš? Zmlátit ho nemůžeš, protože by si šel za katr ty. Když zavoláš policii, tak to možná sepíšou, ale druhej den bude stejně venku... |
zmlatit azdrhnout |
Přesně. Nejlíp tak, ať si ten den ani nepamatuje. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|