Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
prochm

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo na to se taky třesu. Až ji slevní tak na polovinu tak si ji koupím. Na steamu ji teď mají za 50Eur.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ten resident evil mě nikdy moc nebral právě proto, že je to v tom "filmovém" pohledu z třetí osoby což mě absolutně nebaví a hlavně to podle mě hodně ubírá na strašidelné atmosféře.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nová dvojica kariet 970/980 a ich mobilné verzie sú ešte libovejšie 980m má 75percentný výkon stolnej verzie podľa najnovších benchmarkov a už sú na asus-shope aj vymzalené noťase s nimi, výrazný krok vpred ako efektivitou, tak chladením, tak výkonom, v súčasnosti všetko na full hd na plné detaily už aj na noťasoch
prochm

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pařit hry na notebooku to není ono. Tak maximálně nějaké hopsačky nebo logické hry. To chce pořádný monitor.
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Jo na to se taky třesu. Až ji slevní tak na polovinu tak si ji koupím. Na steamu ji teď mají za 50Eur.

Já jsem to zatím upirátil, ale za chvíli mam narozeniny, takže už mám jasno, co mi dá žena za dárek. :D Tohle opravdu stojí za kup. Prostředí a ozvučení je neskutečné, člověk si připadá, jako by byl opravdu "uvnitř". Hraní se sluchátkama a ve tmě je v tomhle případě samozřejmostí. A na zítřek už mám naplánovano, že se s ženou podiváme na directors cut prvního vetřelce.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Pařit hry na notebooku to není ono. Tak maximálně nějaké hopsačky nebo logické hry. To chce pořádný monitor.

Osobne som si riadne zvykol na noťas a aj vzhľadom na priestorové podmienky je to neporovnateľné, takže u mňa mobilné hranie vedie a nevidím žiadny problém na 17ke full hd monitore, duplom, ked teraz pribudne tá nová funkcia, ktorá zostrí fullhd na kvázi vyššie 1440pi a pod.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2014 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud penize nejsou priorita, tak neni rozdil v hrani na notasu nebo normalne. K notasu se vzdycky da pripojit monitor i klavesnice, akorat rozdil je ten, ze desktop si tak snadno neodneses a bez monitoru/klavesnice si nezahrajes.
prochm

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2014 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já v tom právě rozdíl vidím. Navíc pokud k tomu připojíš jak píšeš nějaký větší monitor tak ti ten nootebok zase tak vysoké rozlišení neutáhne a budeš muset ve hrách snižovat detaily. A také ty ceny tak zvaných herních notebooků jsou úplně někde jinde než normálních herních pc. I když je fakt, že k pc se zase musí kupovat monitor.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ceny su uz rovnake, ked priratas monitor
ghost333

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2014 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: nemas nejake blizsi info, kdy budou ty notebooky (jde mi hlavne o ASUSy) s temito grafickymi chipy v CR nebo SR? A za kolik cca? Nasel jsem toto http://www.bhphotovideo.com/c/product/1083622-REG/asus_g751jt_dh72_i7_4710hq_2_5g_16gb_1tb_256_windows8_1_17_3.html a docela tomu nemuzu uverit, kdyz vezmu v potaz novy chip a jeste to velke SSD
Turakam

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2014 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz sa daju kupit, tiez pojdem do adusu kvoli chladeniu, este rozhodujem ci usetrim a zoveriem 970, ktora aj tak prekonava 880m, alebi predsa naj
prochm

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2014 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ceny su uz rovnake, ked priratas monitor

Tak záleží jak s kterým. S monitorem za 5000 určitě ne. Prostě notebook se výkonu stolního počítače ani nepřiblíží ve stejné cenové hladině. Navíc u stolního pc je velká možnost upgrade hardwaru tak že časem prostě vyměním grafiku a jedu dál. Ale tak jasně beru, že pokud jsem často někde na cestách a potřebuju mobilní počítač na hry tak jiná možnost ani není.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2014 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak si chvcem nakonfigurovať poriadnu zostavu (min GTX 970) a neplánujem hrať na 1440pi a vyššie, tak aj tak sa pod 1000-1500 evri se vším všudy ťažko dostanem, ak rátam ofiko win a normálny monitor, plus o priestore či mobilnom riešení si môžem zdať, takto mám obdobný noťas s naj grafikou na trhu na za necelých 1500.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Já v tom právě rozdíl vidím. Navíc pokud k tomu připojíš jak píšeš nějaký větší monitor tak ti ten nootebok zase tak vysoké rozlišení neutáhne a budeš muset ve hrách snižovat detaily. A také ty ceny tak zvaných herních notebooků jsou úplně někde jinde než normálních herních pc. I když je fakt, že k pc se zase musí kupovat monitor.

Jasne ze ti to normalni laptop neutahne, od toho jsou tady herni notebooky za 50k +, proto jsem jasne napsal ze pokud penize nejsou priorita tak v tom neni rozdil.

A jasne ze ve stejne cenove hladine bude rozdil nebe a dudy, proto opet, pokud penize nejsou priorita, tak v tom neni rozdil.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: