Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 882, 883, 884 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba můj kolega trochu zbil zloděje bejsbolkou a za katrem určitě není. Jen ten zloděj, co do té doby přišel asi třikrát, se víckrát už neobjevil.
Btw. při útěku po asfaltové silnici z kopce hodil navíc jako bonus krásnou držku na obličej.

Jinak ale i to, že ho policajti odvezou a třeba zase pustí, mi přijde lepší, než neudělat vůbec nic...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lol to je klacek ten beast. To je jak ti co neumi zpivat a jdou do superstart. Asi bych mu nauctoval vyjezd guinessaku jestli tam nejaci byli, treba by ho to nenapadlo zkouset znovu.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 5:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad zloději.
Dcera se vrátila dnes (tedy ve tři ráno jsem ji přivezl) ze Stodolní bez peněženky a iPhonu.
Škoda bratru za 22000 Kč. Dostat toho člověka do rukou, asi by si chvíli poležel.
Jinak super - počítám, že bude "potřeba" do týdne nový, takže její pocit nespokojenosti se asi přesune na rodiče:o (
fotter

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 6:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ad zloději.
Dcera se vrátila dnes (tedy ve tři ráno jsem ji přivezl) ze Stodolní bez peněženky a iPhonu.
Škoda bratru za 22000 Kč. Dostat toho člověka do rukou, asi by si chvíli poležel.

Mne sa stal podobny pripad cca pred piatimi rokmi,dcera bola s kamaratkami na diskoteke a volala mi v noci ze ich okradli (peniaze,mobily). Nasadol som do auta a siel som pre nu,uplnou nahodou jedna z jej kamaratok pri nastupovani do auta zbadala jedneho smejda co ich okradol,bola to partia neprisposobivych nemakacenko. Do mna ako keby strelilo ,pribehol som ku konkretnemu smejdovi a zacal riesit situaciu (nastastie mal pri sebe este celu corku ),ale bolo s toho dvojnasobne ublizenie na zdravi (priplietol sa tam este jeden hrdina ktory ho chcel branit) s dlhododobim liecenim,mozem hovorit o stasti ze som za to vyfasoval "len" podmienku tri na tri roky a musel som im uhradit naklady na liecenie .
Brat spravodlivost do vlastnych ruk sa bohuzial nevyplaca
Marky V.

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A bude hůř, hoši. Krádeže, vloupání, nejezdíme na nic jinýho. Systém selhává, policajti a občané berou zákon do vlastních rukou. V našem krásném jihočeském městě vznikla další ubytovna pro socky, krásný byznys, že, cikáni z celý republiky se nám tu pěkně shromažďujou, jen lezou po nocích po venku a tipujou a kradou. Bazary, zastavárny, sběrný suroviny, ubytovny, sociální dávky...všechno je to propojený v systém a lá Somálsko a do toho nádherný tresty u soudu jako např. podmínky, prospěšky a když už někoho zavřou, tak přijde odpočatej, vykrmenej, s novými znalostmi, prostě paráda. Dokud se do fungování státu nevrátí zdravý rozum a efektivita, tak to lepší nebude.
Ale zase mám jistotu, že nepřijdu o práci
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ad zloději.
Jinak super - počítám, že bude "potřeba" do týdne nový, takže její pocit nespokojenosti se asi přesune na rodiče:o (

Dá se iphone nějak vytrackovat? Vím, že bloknout se dá určitě a je z něj takový pěkný těžítko
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ad zloději.

Takže šlo o krádež?
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Deadlift napsal:
Ad zloději.

Dá se iphone nějak vytrackovat? Vím, že bloknout se dá určitě a je z něj takový pěkný těžítko

Teoreticky to obecně jde, prakticky to má hodně "ale".
ygg

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ad zloději.

Já tomu tedy nerozumím ani trochu, jabka si tak max krouhám s mrkví, ale měl jsem pocit, že ta jablečná placka stojí tak okolo 15-17 litrů, ne? To chodí jen tak na tah s pětilitrem v peněžence?

Jinak lidi jsou hajzlové, to se nehádám, ale buď si na podobné akce beru nějaký starý puntíkový mobil, občanku a peníze (a to jen ty co fakt hodlám utratit), nebo si holt musím dávat kua pozor. A když ne, tak jsem .... a nebrat to osobně .... prostě blbej.

Jak píšu, chápu, že jsi nasraný až na půdu, a právem, ale .... a být to moje dcera, tak do týdne by nový měla. Ale tak Samsung za tři kila. O jiný by si mohla tak max napsat Ježíškovi.

Pokud se tedy nejednalo o loupežné přepadení, tedy odcizení věci za použití násilí, resp. pod jeho pohrůžkou.
Olejnas

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

iPhone se da vytrasovat, paklize byl na nem aktivovan iCloud a sluzby Find my iPhone. Prihlasis se pres https://www.icloud.com/#find a tam muzes telefon lokalizovat, je li zapnuty a pripojeny k 3g siti nebo wifi. Da se tam take nastavit vzdalena sprava, ktera se objevi pri zapnuti, neco jako telefon byl ztracen, volejte xxxx odmena. Pak si pro nej pujdes a dotycnymu zlomis nos, pet zeber a pro vystrahu prerazis nohu. Samozrejme se da na dalku i smazat, stejne jako se da nastavit ze ti prijde zprava jakmile se objevi online.

Ten telefon pokud ma aktivovanou sluzbu Find my iPhone je defakto neprodejny protoze i po tovarnim resetu zahlasi ze uz je aktivovan pro ucet x***@x*** a chce heslo a bez toho ti ho Apple nezaktivuje (a neexistuje zadny zpusob jak tohle ochcat), takze z nej budes mit maximalne iPod.

Pokud telefon tuto sluzbu aktivni nemel, tak doporucuji hlasit kradez na policii, pokud mate IMEI. Operatori jsou docela v tomhle napomocni (po soucinosti prave s policii). Zrovna telefony iPhone maji pomerne vysokou navratovost a v CR je prakticky nepouzitelny. Navic i kdyby dotycny ten telefon nalezl, tak se dopustil tr. cinu zamlceni nalezu s ohledem na cenu pristroje. Takze muzes defakto jit na predavku telefonu s policajtem a az dotycnej rekne ze ho nasel, tak oni mu to kluci vysvetli jak to je :)
tyboo

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já přijít domů o 22 tisíc lehčí, tak dostanu přes držku a nový telefon by mi naši už nikdy nekoupili s tím, že si svoje věci neumím ohlídat a nemám je co tahat na diskotéku. No asi sem vyrostl v jiný době..
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
iPhone se da vytrasovat, paklize byl na nem aktivovan iCloud a sluzby Find my iPhone. Prihlasis se pres https://www.icloud.com/#find a tam muzes telefon lokalizovat, je li zapnuty a pripojeny k 3g siti nebo wifi. Da se tam take nastavit vzdalena sprava, ktera se objevi pri zapnuti, neco jako telefon byl ztracen, volejte xxxx odmena. Pak si pro nej pujdes a dotycnymu zlomis nos, pet zeber a pro vystrahu prerazis nohu. Samozrejme se da na dalku i smazat, stejne jako se da nastavit ze ti prijde zprava jakmile se objevi online.

Ten telefon pokud ma aktivovanou sluzbu Find my iPhone je defakto neprodejny protoze i po tovarnim resetu zahlasi ze uz je aktivovan pro ucet x***@x*** a chce heslo a bez toho ti ho Apple nezaktivuje (a neexistuje zadny zpusob jak tohle ochcat), takze z nej budes mit maximalne iPod.

Pokud telefon tuto sluzbu aktivni nemel, tak doporucuji hlasit kradez na policii, pokud mate IMEI. Operatori jsou docela v tomhle napomocni (po soucinosti prave s policii). Zrovna telefony iPhone maji pomerne vysokou navratovost a v CR je prakticky nepouzitelny. Navic i kdyby dotycny ten telefon nalezl, tak se dopustil tr. cinu zamlceni nalezu s ohledem na cenu pristroje. Takze muzes defakto jit na predavku telefonu s policajtem a az dotycnej rekne ze ho nasel, tak oni mu to kluci vysvetli jak to je :)

No, ne vždycky se při pouhé krádeži dá vyhledání pomocí IMEI zařídit.
cipinek

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty jsi takový blb Maerlyne0, on chce použít IMEI z zablokování telefonu, aby už nebyl k užitku ne k vyhledání...
MAST3R

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, že jsem debil a udělal jsem chybu a šel s bývalkou ven, i když jsem tak nějak počítal, že se mě bude vyptávat na <>. Co mě nasralo další je, že až si zjistila co potřebovala, tak čůs a odjela s kámoškou.

Jo a ještě mě sere, že se nikomu nedá věřit. Včera jsem něco řekl kámošovi a dneska se mě na to ptá ta bejvalka.

To je snad všechno.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 882, 883, 884 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: