|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: pá říjen 10, 2014 8:45 pm Předmět: |
|
|
| bebo napsal: | | thane911 napsal: | Dík za rady chlapi tak nakoniec som to teda upravil a vyzeralo by to nejako takto:
bench press
pritahy velkej cinky v predklone
drep
shoulder press
bicepsovy zdvih s jednoruckami
tricepsove stahovanie kladky
brusaky
|
Koukal jsem tvůj první plán, kde je to typický korte s těmi doplňkovými cviky. Pokud máš někoho, kdo na tebe dohlédne není problém s tím začít. Ale je potřeba se soustředit na to, abys prováděl techniku správně viz níže.
K tomu současnému, bych ti dal jen pár typů
Místo benchpressu, (u kterého je potřeba se soustředit na správné provedení (jako zatáhnout ramena, stáhnout lopatky, a jet v poloze u které cítíš, že ti nic nepřeskakuje nebo nepraská v kloubech) můžeš dát rozpažky nebo tlaky s jednoručkami. Pokud o jedné straně víš, že neutáhne jako ta druhá, tak sniž závaží na obou stranách, tak aby ta slabší prováděla dobře techniku.
pritahy velkej cinky v predklone - adekvátní cvik jsou přítahy jednoručky, kdy se jednou rukou opíráš a druhou zvedáš.
Dřepy je kapitola sama o sobě, nohy tak aby se ti dobře dřepovalo, nezvedat paty, když je podložit. najít si nad úrovní hlavy pevný bod, do kterého budeš při dřepu koukat.
Shoulderpress - místo něj bych zařadil jednoručky na kolmé lavici, protože mně osobně přijde ten pohyb velice nepřirozený.
K rozložení cviků bych ti řekl, začínej velkými partiemi, záda zařaď doprostřed a biceps, triceps nakonec.
A rada nakonec, je potřeba po 5-8 týdnech změnit tréninkový plán, aby ses mohl neustále posouvat :) |
Prosím tě, když se v nějakém tréninku vyskytuje dřep, mrtvý tah a bench, potom je to typický Korte
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bebo
|
Zaslal: pá říjen 10, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: |
Prosím tě, když se v nějakém tréninku vyskytuje dřep, mrtvý tah a bench, potom je to typický Korte |
Ne pane, ale usuzuji na základě toho, že je zmiňovaný začátečník, našel cviky na netu a zkopíroval korte s tím, že neví přesně jak to funguje. Ale ty jsi tu pán na slovo vzatý, proto ho rád poučíš místo toho, abys tu řešil jen témata úplně mimo téma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so říjen 11, 2014 4:51 am Předmět: |
|
|
| bebo napsal: | | Hulkie napsal: |
Prosím tě, když se v nějakém tréninku vyskytuje dřep, mrtvý tah a bench, potom je to typický Korte |
Ne pane, ale usuzuji na základě toho, že je zmiňovaný začátečník, našel cviky na netu a zkopíroval korte s tím, že neví přesně jak to funguje. Ale ty jsi tu pán na slovo vzatý, proto ho rád poučíš místo toho, abys tu řešil jen témata úplně mimo téma. |
Kdyby zkopíroval Korte, asi by si nedal mrtvý tah na první místo. A asi by něco napsal o schématu opakování.
A dobrý doktor taky naléčí přes internet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 12:41 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | To máš pravdu. Nejsem si jist, jestli má vůbec smysl cvičit, když nemáš KB |
Zkus někdy k Michalovi nebo Pavle na seminář dorazit, díky téhle Michalovi masáži tady na fóru, jsem s koulí začal cvičit a bylo to kurva dobrý rozhodnutí
V mém tréninku plní koule dost podstatnou část a jsem rád, že jsou tady u nás v čechách lidi, kteří tomu rozumí a umí to naučit, ať jde o kouli nebo VČ.
Nedávno jsem se nedopatřením podíval, jakým způsobem dokáží například místní borci z RW fóra cvičit (v rubrice - kontrola techniky) a zjistil jsem, že ty peníze za semináře byly velmi dobrá investice. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|