Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 883, 884, 885 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Sere mě, že jsem debil

Jsi. Tak se z toho pouč a příště už nebudeš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
ty jsi takový blb Maerlyne0, on chce použít IMEI z zablokování telefonu, aby už nebyl k užitku ne k vyhledání...

Blb nejsem, Olejnas psal o návratnosti, takže jsem reagoval na to
MAST3R

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
MAST3R napsal:
Sere mě, že jsem debil

Jsi. Tak se z toho pouč a příště už nebudeš.

Už bych měl. Už více lidí mi říkalo, ať za tím udělám tlustou čáru. Ne já debil se musím 3x spálit. :)

EDIT: ještě že máme ty činky, ty nikdy nezraděj.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Já tomu tedy nerozumím ani trochu, jabka si tak max krouhám s mrkví, ale měl jsem pocit, že ta jablečná placka stojí tak okolo 15-17 litrů, ne? To chodí jen tak na tah s pětilitrem v peněžence?

Jinak lidi jsou hajzlové, to se nehádám, ale buď si na podobné akce beru nějaký starý puntíkový mobil, občanku a peníze (a to jen ty co fakt hodlám utratit), nebo si holt musím dávat kua pozor. A když ne, tak jsem .... a nebrat to osobně .... prostě blbej...

Vidím to podobne. Mne nevznikne škoda 22 000 Kč ani keby ma ukradli celého.
DolceGusto

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R
cipinek

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nelži si do kapsy a přiznej si sám sobě, že se k ní chceš vrátit, proč bys jinak s ní chodil ven...
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DolceGusto napsal:
MAST3R

Lezu Ti na nervy?

cipinek napsal:
nelži si do kapsy a přiznej si sám sobě, že se k ní chceš vrátit, proč bys jinak s ní chodil ven...

To bylo loni, to už jsem se snad vyléčil, i když...
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
cipinek napsal:
ty jsi takový blb Maerlyne0, on chce použít IMEI z zablokování telefonu, aby už nebyl k užitku ne k vyhledání...

Blb nejsem, Olejnas psal o návratnosti, takže jsem reagoval na to

Pratele, je to asi takhle. Na jednu stranu existuji clanku jako je tento:

http://www.penize.cz/spotrebitel/244443-ukradeny-mobil-vam-policie-nelokalizuje-nejde-o-zavazny-trestny-cin

Na druhou stranu existuje mnoho lidi (v mem okoli 5) kterym se jejich ukradeny iPhone vratil. Trvalo to i pul roku, ale technicky je to tedy mozne. Nechci hloubat nad detaily, ty jsou pomerne hezky popsane ve clanku, ale obecne vzato, to funguje nasledovne. Policie se obrati na operatora s prosbou o sledovani IMEI pristroje. Operatori si tuhle databazi mezi sebou sharuji (stejne jako si sharuji registr dluzniku apod). Telefon se tedy prihlasi do site a pokus je zaznamenany vcetne SIM pristroje a nejblizsi BTS, kde k nemu dochazi. Tato data se predavaji policii. Samozrejme v Praze ta spoluprace policie x operator bude fungovat lepe, nez v Postoloprtech, to asi kazdy chape.

http://jablickar.cz/jak-jsem-nasel-ukradeny-iphone/
http://www.vieraevents.cz/blog/index.php/2009/ostatni/ztraceny-a-nalezeny-iphone/
atd.
DolceGusto

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
DolceGusto napsal:
MAST3R

Lezu Ti na nervy?

Jo, ty tvoje narky patrej spis nekam do bravogirl
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem si říkal, jestli se nemám jít radši někam vožrat. Brečení na internetu vyhrálo.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ad zloději.
Dcera se vrátila dnes (tedy ve tři ráno jsem ji přivezl) ze Stodolní bez peněženky a iPhonu.
Škoda bratru za 22000 Kč. Dostat toho člověka do rukou, asi by si chvíli poležel.
Jinak super - počítám, že bude "potřeba" do týdne nový, takže její pocit nespokojenosti se asi přesune na rodiče:o (

A proto mam ojety galaxy note 1, ktery me stal par supu. Fakt nechapu tu honbu za nejnovejsi pi*ovinou, ktera se da tak lehce ytratit nebo rozbit.
Asi bych si dovolil jedno pravidlo z EVE Online ktere sedne v trosku pozmenene podobe.
Jestli si to nemuzes dovolit nahradit, tak to sebou netahej ven kde to muzes ztratit nebo rozbit.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Já přijít domů o 22 tisíc lehčí, tak dostanu přes držku a nový telefon by mi naši už nikdy nekoupili s tím, že si svoje věci neumím ohlídat a nemám je co tahat na diskotéku. No asi sem vyrostl v jiný době..

Nápodobně. Nicméně zase musíme vědět, za jakých okolností se věci odcizili - jestli si to dcera nehlídala a někdo věci v nestřeženém okamžiku čmajznul, nebo se jednalo, jak podotknul ygg, o loupež. Pokud by se jednalo o první případ, tak by dcera dostala starý Alcatel a na shledanou. A možná by na Mikuláše ještě dostala Avii briket. Pokud to byl ten druhý případ, tak to se prostě stane a nelze ji nic vytýkat, nicméně asi bych se domluvil s dcerou, že na tyhle "pařby" dostane starý telefon a nový tahat na tyto relativně nebezpečná místa nebude.
Každopádně zase už ji nikdy nepořídit telefon, pokud ho nechala jen tak někde ležet ladem, tak to bych také asi neřešil. Určitě by nedostala hned supr čupr nový "ajfoun", ale ta komunikace je důležitá, navíc potřebuješ mít kontrolu nad dětmi - nikdy nevíš, co se stane. A určitě by dcera sama věděla, pokud je dobře vychovaná, že udělala chybu a příště už si na to bude dávat sakra bacha. Což u Deadlifta věřím, že tak mají. :) Já jsem taky jednou kdysi takhle nechal ležet mobil v PC herně a už jsem ho neviděl. Jakmile jsem dostal nový, tak bych si ho radši strčil do zadku, než ho někde položit volně... Někdo se z chyb poučí, někdo ne a tam je pak na rodiči, jak dítě usměrnit.
cohy

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Pratele, je to asi takhle. Na jednu stranu existuji clanku jako je tento:

http://www.penize.cz/spotrebitel/244443-ukradeny-mobil-vam-policie-nelokalizuje-nejde-o-zavazny-trestny-cin

Na druhou stranu existuje mnoho lidi (v mem okoli 5) kterym se jejich ukradeny iPhone vratil. Trvalo to i pul roku, ale technicky je to tedy mozne. Nechci hloubat nad detaily, ty jsou pomerne hezky popsane ve clanku, ale obecne vzato, to funguje nasledovne. Policie se obrati na operatora s prosbou o sledovani IMEI pristroje. Operatori si tuhle databazi mezi sebou sharuji (stejne jako si sharuji registr dluzniku apod). Telefon se tedy prihlasi do site a pokus je zaznamenany vcetne SIM pristroje a nejblizsi BTS, kde k nemu dochazi. Tato data se predavaji policii. Samozrejme v Praze ta spoluprace policie x operator bude fungovat lepe, nez v Postoloprtech, to asi kazdy chape.

http://jablickar.cz/jak-jsem-nasel-ukradeny-iphone/
http://www.vieraevents.cz/blog/index.php/2009/ostatni/ztraceny-a-nalezeny-iphone/
atd.

Pokud holka neměla aktivovanou sluzbu find my phone tak se s vysokou pravděpodobnosti s tel. rozluč. resp. pokud tam zloděj nedá svoji sim kartu u které má aktivovaný nějaký tarif a podle jména by ho našli. Ale jestli má no name simku dobijeci tak bohužel.

Hledat tel. přes BTS to je dobrá fantazie,ale policajti na to kašlou. BTS má dosah 35km v nezastavěném terénu a v zástavbě města atd 10km+- Ve městech je několik BTS vysilačů a určení přesnosti polohy mob. tel. je 550m. To by policie musela dělat rojnici ve městech a i tak by byla vysoká pravděpodobnost, že by ho nenašli.

Pro představu o velikosti území ohraničeného nejmenší loklizovatelnou kružnicí o průměru 550 metrů (TA=0). BTS umístěná na horním okraji Václavského náměstí může obsluhovat MT nejen na celém Václavském náměstí, ale i např. na Hlavním nádraží, v Jindřišské, Vodičkově, náměstí I.P. Pavlova nebo náměstí Míru.
Viz. obr. vem si že v tomto okruhu budeš hledat odcizený tel.
cipinek

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

YEAH eSko
ale já bych jí stejně zřezal jako žito, co má co dělat na Stodolní, podívej se jak dopadl Michal Hrůza, na Stodolní jenom jako premiér obklopený velkýma silnýma klukama, nebo jenom v tanku...
ygg

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
nechal ležet mobil v PC herně a už jsem ho neviděl. Jakmile jsem dostal nový, tak bych si ho radši strčil do zadku, než ho někde položit volně...

Herny, anální sex s pomůckami .... hele, takovýhle coming out .... to snad tady ani nemuselo být .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 883, 884, 885 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: