push/pull/legs

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - push/pull/legs  Úvodní stránka -> Trénink -> push/pull/legs
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Imobylize

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 5:48 pm    Předmět: push/pull/legs Odpovědět s citátem

Opět zdravím :) Má někdo zkušenosti s tímhle tréninkem ? Díval jsem se po netu a našel jsem hromadu rozpisů, které vypadaly zhruba takhle: push/pull/restday/legs/restday a furt dokola. ALE na stránce muscle and strenght (http://www.muscleandstrength.com/workouts/6-day-powerbuilding-split-meal-plan)jsem to našel takhle: push/pull/legs/restday (čili 3+1). Jak jste to měli rozřažené vy ? Cvičím druhou variantu a je to pěkná makačka, pokud do každého tréninku dáváte 100% (což mi osobně problém nedělá, jsem na to zvyklý). Ale v posilování je někdy míň víc, pokud mě chápete :).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prečo push/pull/legs? Ja chodím teraz klasické push/pull systémom 1+1 a veľmi mi to vyhovuje. Nohy dostávajú aj tak dosť "na prdel".
Číča

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičím to tak jak píšeš 3+1 a super,jeden z nejlepsich treninku. Kdyz uz to na me zacina byt moc,rozlozim nohy-drepy a lytka k push,hamstringy k pull,dám trochu mín serii na vsechno,zregeneruju a mohu jet dále to samé.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Imobylize

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
cvičím to tak jak píšeš 3+1 a super,jeden z nejlepsich treninku. Kdyz uz to na me zacina byt moc,rozlozim nohy-drepy a lytka k push,hamstringy k pull,dám trochu mín serii na vsechno,zregeneruju a mohu jet dále to samé.

Paráda, to jsem potřeboval slyšet
Imobylize

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2014 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:

A ještě prosimtě, jedeš podle toho jídelníčku co je tam uvedenej ? příjde mi to šíleně moc

Rychle na stránku:

Přejdi na: