Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 884, 885, 886 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Deadlift napsal:
Ad zloději.
Dcera se vrátila dnes (tedy ve tři ráno jsem ji přivezl) ze Stodolní bez peněženky a iPhonu.
Škoda bratru za 22000 Kč. Dostat toho člověka do rukou, asi by si chvíli poležel.
Jinak super - počítám, že bude "potřeba" do týdne nový, takže její pocit nespokojenosti se asi přesune na rodiče:o (

Já tomu tedy nerozumím ani trochu, jabka si tak max krouhám s mrkví, ale měl jsem pocit, že ta jablečná placka stojí tak okolo 15-17 litrů, ne? To chodí jen tak na tah s pětilitrem v peněžence?

Jinak lidi jsou hajzlové, to se nehádám, ale buď si na podobné akce beru nějaký starý puntíkový mobil, občanku a peníze (a to jen ty co fakt hodlám utratit), nebo si holt musím dávat kua pozor. A když ne, tak jsem .... a nebrat to osobně .... prostě blbej.

Jak píšu, chápu, že jsi nasraný až na půdu, a právem, ale .... a být to moje dcera, tak do týdne by nový měla. Ale tak Samsung za tři kila. O jiný by si mohla tak max napsat Ježíškovi.

Pokud se tedy nejednalo o loupežné přepadení, tedy odcizení věci za použití násilí, resp. pod jeho pohrůžkou.

Ta její verze byla přes 20 tis. Cena roste s velikostí úložiště.
Telefon s sebou nosit musí - občas je potřeba ji někde vyzvednout apod. A zakázat 18ti leté holce, aby nechodila do klubů je jaksi nereálné. To, že po této zkušenosti by byl ideál telefon za dvojku s dobíjecí simkou jen pro tyto příležitosti je ponaučení jak pro ni, tak pro nás. Dnes už po nás ten telefon nenápadně mámila. V tomto jsem tvrdej - bude až na Vánoce. Nevysolím 15ku jen tak-. Má moje Blackberry, což je pro mě asi nejlepší telefon (a pro ní šunka).

Find my iphone v telefonu neměla, natož aktivní. Lze to vysledovat nějak laternativně, ale šanci tomu dávám prakticky nulovou. Pokud to byl profík (okradi jich v noci hromadu - takže asi ano), tak nebudou blbí a střelí to někde v Polsku (20 km od Ostravy) a je klid. Případně se dá změnit IMEI - i když to vyžaduje už hardwarový zásah do telefonu a pak je to úplně v kelu.

No každopádně má dnes holka novou peněženku, SIMku a odblokované volání, kartu pojištěnce a kreditku bude mít do týdne. Zítra ji čeká OP a snad to bude všechno.

Poslední dobou to je jedna jobovka za druhou.

P.S. holka měla telefon a peněženku v kabelce a tu měla neustále s sebou a to tak že ji nosí "před sebou"...tj. ne na boku...ne někde vzadu. Jenže v té tlačenici je i to málo. Doma slzavé údolí a už jsem skoro vyměkl, ale prostě z čistě výchovných důvodů by chvíli nový telefon za + 15 000 kč neměla dostat. Moje malá dcerka (3 roky) se mě dnes s vážnou tváří ptala, jestli už má Lucinka ten nový telefon - jestli jsem ji ho už koupil:o) Ona je zlatíčko...bere to tak, že když ho nemá - musí být okamžitě další:o)

Naposledy upravil Deadlift dne ne říjen 12, 2014 5:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Deadlift napsal:
Ad zloději.
Dcera se vrátila dnes (tedy ve tři ráno jsem ji přivezl) ze Stodolní bez peněženky a iPhonu.
Škoda bratru za 22000 Kč. Dostat toho člověka do rukou, asi by si chvíli poležel.
Jinak super - počítám, že bude "potřeba" do týdne nový, takže její pocit nespokojenosti se asi přesune na rodiče:o (

Takže šlo o krádež?
Ano
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi každá žena nosí peňaženku, doklady aj mobil v kabelke. Ja by som bol veľmi neistý mať to niekde takto bokom, aj keď je to len o zvyku.
Vždy tieto veci nosím v predných vreckách riflí a tie mám tak napasované, že koľkokrát mám problém to odtiaľ vybrať aj ja sám
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Jirka Kalous napsal:
Deadlift napsal:
Ad zloději.

Takže šlo o krádež?
Ano
Alespoň že tak, hmotná újma se dá odčinit snadno.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No - důležité je, že holce se nic nestalo.
To, že to zamrzí je jasné.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych ji dal moznost si penize na ten telefon nejak vydelat. Clovek si pak tech veci vazi tak tisickrat vice.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohane - jsem pro. První taková věc je to, že má skříň plnou věcí co si na sebe vezme dvakrát, třikrát a pak to nenosí. Říkal jsem ji ať si ti věci nafotí a prodá třeba na aukru a peníze budou její. Myslím, že tak dvojku, trojku bude mít.
Na kapesné ji nechci sahat (a je to neefektivní). Brigádu před maturitou asi ne. Skončí to tak, že ji ten telefon stejně koupíme, ale bylo by správné asi až na Vánoce - ať si z toho taky něco odnese (a co by třeba někdo jiný dal za Blackberry). Sranda je, že potřebuje vázání na snowboard a jelikož dostala k 18tinám prkno jedné nejmenované značky která má tu "výhodu", že vázání na tento konkrétní snowboard lze koupit jen od nich a cena není právě lidová. Boty ddto (odhad je tak šestka), tak samozřejmě nejásám. Sám sobě zvažuji, jestli si mám koupit ( rozuměj nutně potřebuji) do auta BT handsfree za pár set a pak šup...dvacítka je pryč. za něco docela nepotřebného co by šlo řešit za zlomek ceny. Tolik asi k tématu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sry za OT, ale na BB mi nesahej
dlouha leta jsem mel 7260 (postupne 3 kusy-u kazdeho mi postupne odeslo ovladaci tlacitko na boku) nez jsem ji se slzama v ocich vymenil za pozdejsi model
zelbohu bez aktivniho displeje
a ten pak (taky kvuli tlacitku na boku) za Samsunga
ano, chybel mi fotak, moznost hudby nebo filmu, ale mela bajecnou vydrz baterky, barevnou diodku a qwerty, najit neco, co to dneska ma ( a k tomu SD kartu a prehrava filmy) tak do ni jdu znovu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
eSko napsal:
nechal ležet mobil v PC herně a už jsem ho neviděl. Jakmile jsem dostal nový, tak bych si ho radši strčil do zadku, než ho někde položit volně...

Herny, anální sex s pomůckami .... hele, takovýhle coming out .... to snad tady ani nemuselo být .

Vole.
Spazik

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ad zloději.

Nj jako podle učebnice - mladá hloupá holka na diskotéce, takových tam je vždycky mraky, hlavně že mají iPhone za 20k, který jim koupil tatínek nebo nabíječ a kterým tam všude mávají a pak ho mají ledabyle v kablece přes rameno nebo tak nějak podobně, že bych to možná zvládnul vyhmátnout i já, co nikdy nic takového nedělal :-)
Normální lidi nosí na takového akce telefon za litr nebo si na něj dávají sakra pozor, jenže to by ego mladých puberťaček neuneslo ukázat se mezi vrstevníkma bez telefonu za 20ku
Jak už tu zaznělo - doma bych dostal vynadáno a na nový telefon bych si musel vydělat sám.

- Jinak u nás v práci někdo ukradl smartphone a policie ho překvapivě našla, nevím jak se jim to povedlo, i když tam mnoho podezřelých nebylo, hlavně uklizečky - tak to je možná trochu jiná situace.
Riku

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Deadlift napsal:
Ad zloději.

Nj jako podle učebnice - mladá hloupá holka na diskotéce, takových tam je vždycky mraky, hlavně že mají iPhone za 20k, který jim koupil tatínek nebo nabíječ a kterým tam všude mávají a pak ho mají ledabyle v kablece přes rameno nebo tak nějak podobně, že bych to možná zvládnul vyhmátnout i já, co nikdy nic takového nedělal :-)
Normální lidi nosí na takového akce telefon za litr nebo si na něj dávají sakra pozor, jenže to by ego mladých puberťaček neuneslo ukázat se mezi vrstevníkma bez telefonu za 20ku
Jak už tu zaznělo - doma bych dostal vynadáno a na nový telefon bych si musel vydělat sám.

To se přeci musí nosit na pařby ajfoun za 20 litrů, aby si mohli holky fotit na hajzlíku selfíčka a cvakat si drinky na instagram
Mablung

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Spazik napsal:
Deadlift napsal:
Ad zloději.

To se přeci musí nosit na pařby ajfoun za 20 litrů, aby si mohli holky fotit na hajzlíku selfíčka a cvakat si drinky na instagram

Tady se zase někdo narodil ve věku 35 let a telecí léta, stejně jako Chuck Norris, vynechal. Tohle k tomu věku prostě patří.

Co se škody týče, nasere, ale je to zase cena jednoho ťuklého auta. A pokud si bude auto půjčovat, je dost možná, že si Deadlift na tento příměr vzpomene :-)
Riku

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No 35 mi zdaleka není, to mám věkem blíž k deadliftově dceři než k 35 ale i tak mám na to názor stejnej jako spazik :)
kubaz

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze kdyz si jako koupim toho iphona za 20k a nekam jdu tak si mam vymenit sim a vzit si starou dobrou 3310 jo, co dodat, retard
Riku

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dávat si na něj pozor
znám dost debilních lidí (hlavně holek), kteří si třeba na vodu vzali drahý telefony a foťáky jentak do kánoje a pak se hrozně divili když se udělali

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 884, 885, 886 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: