Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
prochm

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
prochm napsal:
Já v tom právě rozdíl vidím. Navíc pokud k tomu připojíš jak píšeš nějaký větší monitor tak ti ten nootebok zase tak vysoké rozlišení neutáhne a budeš muset ve hrách snižovat detaily. A také ty ceny tak zvaných herních notebooků jsou úplně někde jinde než normálních herních pc. I když je fakt, že k pc se zase musí kupovat monitor.

Jasne ze ti to normalni laptop neutahne, od toho jsou tady herni notebooky za 50k +, proto jsem jasne napsal ze pokud penize nejsou priorita tak v tom neni rozdil.

A jasne ze ve stejne cenove hladine bude rozdil nebe a dudy, proto opet, pokud penize nejsou priorita, tak v tom neni rozdil.

Ale šak my se tu celou dobu bavíme o herních noteboocích. Rozdíl to není jen v tom případě, pokud ti nevadí dát o 40000kč víc za herní notebok jenom proto, aby jsi měl stejný výkon jako u stolního pc. Tak že podle tebe pokud pro mě peníze nejsou priorita tak si teda raději koupím předražený herní nootebok i když můžu mít o 40000kč levnější stolní počítač se stejným výkonem. (myslím highend konfiguraci)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Gohan napsal:
prochm napsal:
Já v tom právě rozdíl vidím. Navíc pokud k tomu připojíš jak píšeš nějaký větší monitor tak ti ten nootebok zase tak vysoké rozlišení neutáhne a budeš muset ve hrách snižovat detaily. A také ty ceny tak zvaných herních notebooků jsou úplně někde jinde než normálních herních pc. I když je fakt, že k pc se zase musí kupovat monitor.

Jasne ze ti to normalni laptop neutahne, od toho jsou tady herni notebooky za 50k +, proto jsem jasne napsal ze pokud penize nejsou priorita tak v tom neni rozdil.

A jasne ze ve stejne cenove hladine bude rozdil nebe a dudy, proto opet, pokud penize nejsou priorita, tak v tom neni rozdil.

Ale šak my se tu celou dobu bavíme o herních noteboocích. Rozdíl to není jen v tom případě, pokud ti nevadí dát o 40000kč víc za herní notebok jenom proto, aby jsi měl stejný výkon jako u stolního pc. Tak že podle tebe pokud pro mě peníze nejsou priorita tak si teda raději koupím předražený herní nootebok i když můžu mít o 40000kč levnější stolní počítač se stejným výkonem. (myslím highend konfiguraci)

Pokud jsi zazobany a penize pro tebe nejsou priorita, tak samozrejme ze das klidne o 40k vic (coz je trosku moc jak Turakam ukazal ze takovy rozdil v cene neni) protoze na oplatku dostanes mobilitu a relativni nezavislost. A klavesnici/monitor k tomu muzes pripojit vzdy stejne.
Kdybych ja mel ty prachy, tak se na nejaky stolni pc vybodnu uplne.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm stále akoby vychádzal z reality minulých rokov cca 3-4 späť, ale technológie idú vpred, máme menšie, lacnejšie, efektívnejšie riešenia, takže rozdiel sa už naozaj značne zmenšil
prochm

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
prochm stále akoby vychádzal z reality minulých rokov cca 3-4 späť, ale technológie idú vpred, máme menšie, lacnejšie, efektívnejšie riešenia, takže rozdiel sa už naozaj značne zmenšil

Jako jasně beru ty základní levné počítače ale já psal o highendu. Tento notebook za 120000kč. To normálně poskládám pc z komponent stejné konfigurace jako má ten notebook za 80000kč.
Vím, že jdou technologie dopředu. Pro vás, kteří chcete mobilní a relativně výkoné pc na hry je to jasná volba. Pro mě ovšem rozhodně ne.

http://www.czc.cz/dell-alienware-18-stribrna_3/142536/produkt?q-category-id=25pugh95pmj4aa1qq1v22hic72
jari

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm: Já jsem s tebou, každýmu, kdo utratí hříšný peníze za notebook přeju aby si na klávesnici vylil coca colu
Turakam

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
prochm: Já jsem s tebou, každýmu, kdo utratí hříšný peníze za notebook přeju aby si na klávesnici vylil coca colu

sviňa hnusná jedna, však počkaj, v meku sa ti tak hambáš v krku vzprieči, že až
Spazik

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

No nevím, výkon se sice zvýšil, chlazení možná zlepšilo, ale hry jsou zase o to náročnější a nenažranější.
Do hraní na notebooku bych nešel, pokud by to nebyla vyložená nutnost (život na cestách apod.) Pokud se člověk pohybuje jen mezi 2 místy, pořád je podle mě výhodnější mít 2x herní desktop.
m1ro

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj nazor je, ze poradny herni pc s poradnym hernim ntb srovnat nejde, pc na tom bude vzdy lepe ve vsech ohledech - vykon, chlazeni, zivotnost. Rozhodne bych radeji investoval do stolniho pc. Samozrejme pokud je potreba porad se premistovat, tak neni o cem a beru ntb.
coder

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 1:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud chces hrat hry koupis si klasicky stolni pocitac tady neni co resit navic v dnesni dobe uz je to trosku lepsi co se tyce zivotnosti pocitace k vyvoji her.. kdyz sem si koupil novy nadupany pc v roce 2002 tak v roce 2004 uz jsem si polovinu her nezahral ted mam 2 roky stary komp a zatim nevysla hra kterou bych si neuzil na vysoke detaily a max rozliseni
Smile04

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Turakam napsal:

No nevím, výkon se sice zvýšil, chlazení možná zlepšilo, ale hry jsou zase o to náročnější a nenažranější.
Do hraní na notebooku bych nešel, pokud by to nebyla vyložená nutnost (život na cestách apod.) Pokud se člověk pohybuje jen mezi 2 místy, pořád je podle mě výhodnější mít 2x herní desktop.

sice bych vtomto případě čistě z důvodu lenosti asi upřednostnil herní notebook, ale pravdu máš přinejmenším vtom, že cenově bys za výkon co máš v notebooku herním nadupanem postavil 2-3 stejně výkoné herní PC to je prostě realita, nedívejte se na čísla mobilních grafik a že většinou souhlasí s číslami desktopových grafik, málokdo se vtomhle orientuje a pak zapláče, ty čísla jsou totiž uplně na dvě věci, naprosto nesměrodatné, často se stává i že vyšší číslo karty a menší výkon...takže čisty marketing nic jineho...to samé obsah RAM paměti u graf. karet, podle toho se taky řídí spousta uživatelů...zase blbost, nejlepší parametr pro porovnání grafických karet je propustnost pamětí v GB/s :)

jo a prosimvás... aby bylo jasno mluvím tu o opravdovych herních notebookach a ne že k HP pavilion předraženym s nějakou 6350, s propustnosti 30GB/s nějakej dement v letaku napíše HERNÍ NOTEBOOK... paprče urazit na tom si zahrajete možná CSko :D

pěkné herní notasy ma jednoznačně MSI poměr cena vykon bezkonkurence...už sem uvažoval že kupim jeden za 36 vypadal hodne rozumně dual SSD v raidu na system, super grafika (jednoznacne vykon herniho notebooku udava GRAFIKA, na to při vyběru enzapominat :) je limitujici)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Riku

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 6:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už někdo hrajete The Evil Within?
Mám za sebou druhou kapitolu a musím říct, že tohle se jim opravdu povedlo, konečně pořádnej nástupce starých Resident Evilů :)
p.s. nenechte se odradit první kapitolou, ta je docela slabá, hned druhá už se rozjede a je to paráda
Chadzi

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2014 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem teď dohrál Ryse: Son of Rome a jak se na to všude nadává a dostává to jen špatné hodnocení, tak musím říct, že se mi to moc líbilo... Dohrál jsem to jedním dechem, ve hře nebylo jediné "hluché" místo. Graficky super, hudba parádní a příběh na hru taky ušel. Herní náplň se hodně opakuje, ale prostě i tak to baví. Po dlouhé době hra, kterou jsem dohrál...což se u mě moc často nestává.

Alien: Isolation bylo taky moc fajn, ale po chvíli mě to začalo nudit...škoda.

Teď se pustím do Evil Within, to vypadá slibně.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2014 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč u Blizzardu fetují shit
Turakam

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2014 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
Spazik napsal:
Turakam napsal:

sice bych vtomto případě čistě z důvodu lenosti asi upřednostnil herní notebook, ale pravdu máš přinejmenším vtom, že cenově bys za výkon co máš v notebooku herním nadupanem postavil 2-3 stejně výkoné herní PC to je prostě realita, nedívejte se na čísla mobilních grafik a že většinou souhlasí s číslami desktopových grafik, málokdo se vtomhle orientuje a pak zapláče, ty čísla jsou totiž uplně na dvě věci, naprosto nesměrodatné, často se stává i že vyšší číslo karty a menší výkon...takže čisty marketing nic jineho...to samé obsah RAM paměti u graf. karet, podle toho se taky řídí spousta uživatelů...zase blbost, nejlepší parametr pro porovnání grafických karet je propustnost pamětí v GB/s :)

jo a prosimvás... aby bylo jasno mluvím tu o opravdovych herních notebookach a ne že k HP pavilion předraženym s nějakou 6350, s propustnosti 30GB/s nějakej dement v letaku napíše HERNÍ NOTEBOOK... paprče urazit na tom si zahrajete možná CSko :D

pěkné herní notasy ma jednoznačně MSI poměr cena vykon bezkonkurence...už sem uvažoval že kupim jeden za 36 vypadal hodne rozumně dual SSD v raidu na system, super grafika (jednoznacne vykon herniho notebooku udava GRAFIKA, na to při vyběru enzapominat :) je limitujici)

Ja sa bavím o notebookoch s najnovšími graf. kartami radu Geforce 970m/980m a MSI herná rada/Asus ROG rada vyjdú z testov a pod. skoro narovnako, u mňa však zvíťazí asus, ktorý ma nižšiu hlučnosť, o fúz lepšie chladenie a slovenskú klávesnicu, msi sa k nám so slovenskou nevozí.
smetak

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2014 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ale hlavne to chce se podivat na benchmarky tech "vykonnych" karet. S touhle novou generaci se ten pomer mozna zmeni, ale ta soucasna situace je takova, ze notebook tam ma kartu pomalu s oznacenim milion, ale vykonove to odpovida treba karte za max 5k a stoji 30-40k..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: