Run / Gym

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 138, 139, 140  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Run / Gym  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Run / Gym
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
Judson napsal:
švadla napsal:
Judsone, odkud jsi?

Snad me neces dojet udelat masaz zad ? )
Z jedne vesnicky asi 30km od Brna smerem na Hodonin.

Zdar

Ty vole snad první člověk kousek od Hodonína ??? odkud ??? Já jsem hodoňák

Su z Tesan )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vse na houby, tak treba predevcirem na vecer jsme si pochvaloval jak jsou zada v super stavu, ze bych dokonce mohl jit neco cvicit, a vcera jsem celej den skucel jak jsou na prd. Dneska rano jsem se asi 10 min pokousel zavzat tkanicku a vydaval u toho zvuky jako by me nekdo mucil. No ale nakonec se zadarilo.
Mel jsme ted tyden bez cviceni a muzu rist, ze se to jedine zhorsilo, nez ten tyden pred tim kdy jsem aspon trochu cvicil.
Sakra, uz bych to dokonce videl na doktora, ale proste nemam cas abych 2x tydne chodil na reabku, but mam tyden odpoledni kdy do brna do prace vubec nejedu, nebo tyden central kdy makam na necem od ceho nemuzu odejit.
A to pak me napada i ze bych s cvicem sekl uplne, protoze nechci byt v 40 - 50 kripl.

No trochu se me ulevilo ted )
Judson

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KONECNE. konecne se to zlomilo a povolilo, zniceho nic.
V sobotu jsem poradne makl na stavbe asi to dostalo nejaky soky, dalsi den od rana uz jsem citim velike zlepseni , to pokracovalo i clej dnesek, takze je cas zase se pomalu pustit do cviceni.

13.10.2014

ZADA
zhyby, start 19:00 end 19:14
5x, 5x, 5x, 5x, 5x

protahovani zad mezi seriema

HRUD
bench press, start 19:20 end 19:42
rozcvicka:
kliky, rotatory, 50% 7x80, 62% 5x100, 70% 4x112, 70% 4x112
pracovni:
5x120, 5x120, 5x120, 5x120, 5x120
švadla

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No konečně. A koukej to rozjet ve velkým stylu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Judson

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2014 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To si este pockam na poradny cviceni.

Zada stale nic moc.

Shyby super, lepsi nez jsem cekal.
Plan byl, ze vcera posimram kozy abych dneska mohl bench este lip, ale samozrejme jsem tomu dal vcera vic, takze dneska po hodne dlouhe dobe lehoucce bradla, hrozne difnej pocit.

Pak konecne drepy, sotva stojim bezbolestne rovne a i tak v zrcadle vidim, ze su nakrivu. Na prd. Tak jen naprazdno v kombinaci s bicakama, posledni 2 serie na drepy jsem tu JR na bical drzel pred sebou a bralo to huste.

14.10.2014

ZADA
zhyby, start 18:32 end 18:50
5x, 5x, 6x, 6x, 5x, 6x

HRUD/Trycaky

Bradla, start 18:52 end 19:06
10x, 10x, 10x, 10x, 15x

BICEPS + NOHY smrdlacka asi 30 min

RAMENA
JR v sede, zada oprena, start 19:44 end 20:00
5x32, 10x32, 9x32, 9x32, 7x32

Judson

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JEBAT na to vsechno, kokotska mrtvola, vzivote na to nesahnu, ani za nic, ani za milion let.
Z tech zad snas zesilim, jak su klidnej flegmous toto me vytaci priserne.
Bench v pohode, uplne jsem si chrochtal jak to jde, jak mostuju a zada v poho, jak vztavam z lavicky v poho. Odjedu co mam, du to zapsat na pc, udelam nejakej debilni mikropohyb trupem a zada zase v haji, ten pocit se ani neda popsat jak to v tom miste tahne, pali, strili ,zloby, tlaci, nuti me to kroutit se jak zizala. Leze to na mozek.
Melo byt jeste spousta dalsiho cviceni ale ukoncil jsme to.
Pak po horke sprse zase zada ok.

16.10.2014

ctvrtek

HRUD
bench press, start 19:03 end 19:20
rozcvicka:
kliky, rotatory, 50% 7x80, 62% 5x100, 70% 4x112, 70% 4x112
6x112, 6x112, 6x112, 6x112, 6x112

BICEP
shyby podhmat, start 19:28 end 19:51
6x, 6x, 6x, 6x
švadla

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedáme si místo železa spíš partičku šachů?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Judson

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 6:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A opet mini trenink pouze.
Zada ze zacatku v poho, tak jsme si rekl, ze musim odjet to co je pro ne narocnejsi, coz jsou drepy naprazdno , v kombinaci s zhyby do uslo.

Pak bench, stale docela v poho, takze test maximalky, aneb o kolik jsem za posledni katastrofickej mesic klesl, docela spokojenost, jen o 5 kg. Na bech lavici jsem vymyslel peknou vychytaku, kdyz se svedam nebo na ni pokladam, pridrzim se lana, neco takoveho jak maj nemocnicni postele, takova sibenice nadhlavou. Zni to hur nez vypada, ten pobych me dela desne spatna na zada, hlavne se z leze dostat nahoru, takze se pritahnu a je to super.

Dale mam na bench press dalsi vychytavku, meneni pozice lopatek a pokladani cinky. V 2 -3 serie ke konci, kdyz uz to jde znatelne hur, povolim trochu lopatky od sebe, tolik je nervu k sobe, lokty rozsirim, a cinku pokladam vis. Jednoduse trochu ojebu techniku a jedu vic pres ramana, tak jak jsem cele roky drive jel mnohem vic a neustale a daval vetsi vahy.
Ale s rozumem, abych me z toho zase nechytlo rameno.

18.10.2014

ZADA
protahovani zad

zhyby, start 19:36 end 19:56
5x, 5x, 5x, 5x, 5x

drepy na prazdno mezi seriema po 5x20x

HRUD
bench press, start 19:58 end
rozcvicka:
kliky, rotatory, 7x80, 5x100, 3x115, 3x115
3x130, 2x140, 1x150, 1x155, 1x150, 1x150, 1x150, 2x140, x130

magion

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Na bech lavici jsem vymyslel peknou vychytaku, kdyz se svedam nebo na ni pokladam, pridrzim se lana, neco takoveho jak maj nemocnicni postele, takova sibenice nadhlavou. Zni to hur nez vypada, ten pobych me dela desne spatna na zada, hlavne se z leze dostat nahoru, takze se pritahnu a je to super.

Promin ale musim se smat, asi bych to prirovnal k nasemu zdravotnictvi, neresit pricinu, ale dusledek.... Proc myslis ze se ti sekaj zada? Ze by totalne nefunkcni a slabe brisni svalstvo, slaby spodek zad - tim mysleno nefunguje ti celek "core" tak jak by mel, do toho urcite zatuhle bedrokycelni svalstvo... Jeste k tomu delas pravej opak, protahujes zada, ktery se nedoporucujou vubec natahovat, takze si to kurvis jeste vic... Staci se podivat na tvy treninky a je mi jasny kde je problem... Domaci posilovani s ignoranstvim je cesta do pekel, trochu rozumu chlape, vazne to neni o maximalkach.
Judson

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebudu cekat dalsi 1 - 2 mesice abych si mohl zabenchovat bez toho aby me pri vztavani s lavicky nezaboleli zada. Takto je to docasne poreseno, zada jsou pekne v klidu, nedrazdim je a zacvicim si. Za 1 -2 mesice budou uzada fit a muzu se opet pustit do cviku co znam z rehabky.
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magione, píšeš nesmysly. Bedra jsou svaly, který mají tendenci ke zkracování, tudíž se protahovat mají.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
magion

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A ty si myslis ze ustrely jsou zpusobeny zkracenym spodkem zad? Ehm....
Pri akutnim ustrelu je blbost protahovat, ikdyz to muze prinest lehkou ulevu.
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je něco s plotýnkou, tak je to něco jinýho samozřejmě.
Obecně se ale dá říct, že bedra jsou přetěžovaný, proto mají tendenci se zkracovat a jejich protahováním můžeš pomoct slabýmu břichu k lepšímu držení těla.
Rozhodně bych ale nesouhlasil s tím, že budou bedra slabý, jak píšeš ty, to je nesmysl. Určitě budou neporovnatelně silnější vůči břichu, což vede k problémům + samozřejmě další okolnosti.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem taky problémy se spodkem zad a protahování bylo fakt zlo...
magion

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozorne cti, psal jsem ze ma slabe brisni svalstvo ale i bedra, celkove core... Tim je mysleno, udrzet neutralni pater pri cvikach jako je jsou planky, abwheel, levery, deadlift, tezke drepy.. tam kde fungujou bedra a bricho zaroven jako sehrany tym. V tomhle ma vetsina lidi problem. Kazdej cvici zkracovacky izolovane, spodek izolovane, ale neumi je sehrat dohromady spolu s vnitrobrisnim tlakem a naslednou tenzi ve stredu tela... To je zaklad.

Jo a tendenci se zkracovat nema spodek zad, ale bedrokycelni svalstvo, cili pravej opak. Todle tu husti na foru Kid uz peknych par roku.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Run / Gym Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 138, 139, 140  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: