|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
| kaplii napsal: | Nějaký "ideální trénink" neexistuje. Můžeš si najít svůj ideální trénink, který na tebe bude fungovat. Nejlepší je zjišťovat, co na tebe zabírá a na zbytek se vykašlat, stejně tak na předsudky...třeba já z bench pressu necítím hrudník - prakticky ho tedy necvičím (i když mě baví). Stejně tak kliky na bradlech pro mě není nic extra, naopak mi dobře zabírá rozpažování, atd...
Zkus si projet různé kanály na youtube, třeba: https://www.youtube.com/user/JDCav24/search?query=chest |
Možná ten benč jenom cvičíš špatně ;) Ale možná taky ne... _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: st říjen 22, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
preposilam fotku
ale IMHO tam dost hmoty vazne neni |
i kdybys nabral 50 kilo, kozy budeš mít furt stejný
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st říjen 22, 2014 8:31 pm Předmět: |
|
|
| kaplii napsal: | Nějaký "ideální trénink" neexistuje. Můžeš si najít svůj ideální trénink, který na tebe bude fungovat. Nejlepší je zjišťovat, co na tebe zabírá a na zbytek se vykašlat, stejně tak na předsudky...třeba já z bench pressu necítím hrudník - prakticky ho tedy necvičím (i když mě baví). Stejně tak kliky na bradlech pro mě není nic extra, naopak mi dobře zabírá rozpažování, atd...
Zkus si projet různé kanály na youtube, třeba: https://www.youtube.com/user/JDCav24/search?query=chest |
Já bych si nepletl "cítění" s tím, co opravdu funguje. Samozřejmě, že při izolovaném cviku budou cílové svaly víc pálit, ale s růstem to moc nesouvisí...
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | kaplii napsal: | Nějaký "ideální trénink" neexistuje. Můžeš si najít svůj ideální trénink, který na tebe bude fungovat. Nejlepší je zjišťovat, co na tebe zabírá a na zbytek se vykašlat, stejně tak na předsudky...třeba já z bench pressu necítím hrudník - prakticky ho tedy necvičím (i když mě baví). Stejně tak kliky na bradlech pro mě není nic extra, naopak mi dobře zabírá rozpažování, atd...
Já bych si nepletl "cítění" s tím, co opravdu funguje. Samozřejmě, že při izolovaném cviku budou cílové svaly víc pálit, ale s růstem to moc nesouvisí ... |
Tak s tím nesouhlasím. Respektive mé dosavadní zkušenosti to vyvrací. Kdybych jel jen základní cviky 5x5, tak mi to prostě neporoste. Nehledě na to, že je to nuda.
Jinak bench-press mi prostě nesedí a to jsem vyzkoušel snad všechny varianty s posazením ramen, zad, hrudník, rukou na youtube.
Neříkal jsem, ať bench-press necvičí, ale ať nemá předsudky, že jsou cviky, které se prostě cvičit musí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st říjen 22, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Tak s tím nesouhlasím. Respektive mé dosavadní zkušenosti to vyvrací. Kdybych jel jen základní cviky 5x5, tak mi to prostě neporoste. Nehledě na to, že je to nuda.
Jinak bench-press mi prostě nesedí a to jsem vyzkoušel snad všechny varianty s posazením ramen, zad, hrudník, rukou na youtube.
Neříkal jsem, ať bench-press necvičí, ale ať nemá předsudky, že jsou cviky, které se prostě cvičit musí. |
Naprosto souhlasím. Já jezdím spíše jednoručky, i z těch kliků na bradlech prsa cítím, ale z benche maximálně tak hlavou nahoru nebo z mírně negativního, z klasického rovného velmi špatně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|