jak správně na prsa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak správně na prsa  Úvodní stránka -> Začátečníci -> jak správně na prsa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kaplii napsal:
Nějaký "ideální trénink" neexistuje. Můžeš si najít svůj ideální trénink, který na tebe bude fungovat. Nejlepší je zjišťovat, co na tebe zabírá a na zbytek se vykašlat, stejně tak na předsudky...třeba já z bench pressu necítím hrudník - prakticky ho tedy necvičím (i když mě baví). Stejně tak kliky na bradlech pro mě není nic extra, naopak mi dobře zabírá rozpažování, atd...
Zkus si projet různé kanály na youtube, třeba: https://www.youtube.com/user/JDCav24/search?query=chest

Možná ten benč jenom cvičíš špatně ;) Ale možná taky ne...
Hulkie

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

preposilam fotku
ale IMHO tam dost hmoty vazne neni

i kdybys nabral 50 kilo, kozy budeš mít furt stejný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kaplii napsal:
Nějaký "ideální trénink" neexistuje. Můžeš si najít svůj ideální trénink, který na tebe bude fungovat. Nejlepší je zjišťovat, co na tebe zabírá a na zbytek se vykašlat, stejně tak na předsudky...třeba já z bench pressu necítím hrudník - prakticky ho tedy necvičím (i když mě baví). Stejně tak kliky na bradlech pro mě není nic extra, naopak mi dobře zabírá rozpažování, atd...
Zkus si projet různé kanály na youtube, třeba: https://www.youtube.com/user/JDCav24/search?query=chest

Já bych si nepletl "cítění" s tím, co opravdu funguje. Samozřejmě, že při izolovaném cviku budou cílové svaly víc pálit, ale s růstem to moc nesouvisí...
kaplii

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
kaplii napsal:

Já bych si nepletl "cítění" s tím, co opravdu funguje. Samozřejmě, že při izolovaném cviku budou cílové svaly víc pálit, ale s růstem to moc nesouvisí ...

Tak s tím nesouhlasím. Respektive mé dosavadní zkušenosti to vyvrací. Kdybych jel jen základní cviky 5x5, tak mi to prostě neporoste. Nehledě na to, že je to nuda.
Jinak bench-press mi prostě nesedí a to jsem vyzkoušel snad všechny varianty s posazením ramen, zad, hrudník, rukou na youtube.
Neříkal jsem, ať bench-press necvičí, ale ať nemá předsudky, že jsou cviky, které se prostě cvičit musí.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Tak s tím nesouhlasím. Respektive mé dosavadní zkušenosti to vyvrací. Kdybych jel jen základní cviky 5x5, tak mi to prostě neporoste. Nehledě na to, že je to nuda.
Jinak bench-press mi prostě nesedí a to jsem vyzkoušel snad všechny varianty s posazením ramen, zad, hrudník, rukou na youtube.
Neříkal jsem, ať bench-press necvičí, ale ať nemá předsudky, že jsou cviky, které se prostě cvičit musí.

Naprosto souhlasím. Já jezdím spíše jednoručky, i z těch kliků na bradlech prsa cítím, ale z benche maximálně tak hlavou nahoru nebo z mírně negativního, z klasického rovného velmi špatně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak správně na prsa Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: